%4 eksü gapatırmıyık gedü
Printable View
%4 eksü gapatırmıyık gedü
wundebaaaaaa
böyle buyurdu zerdüşt..:D:D.brv.brv.brv
dua edin dua...:(allah günahlarımızı affetsin...:D.brv.brv
ey hacianesti gelde gurtar ordularını bakeemm...hehehe.dng:D:D
geliyorlar....brv.brv.brv
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6519/bearcalvary.jpg[/IMG]
bu gece o gece olabilüü...:p
[quote=obsidyen;447757]dua edin dua...:(allah günahlarımızı affetsin...:D.brv.brv[/quote]
[quote=obsidyen;447759]ey hacianesti gelde gurtar ordularını bakeemm...hehehe.dng:D:D[/quote]
[quote=obsidyen;447761]geliyorlar....brv.brv.brv
[IMG]http://img14.imageshack.us/img14/6519/bearcalvary.jpg[/IMG][/quote]
[quote=obsidyen;447772]bu gece o gece olabilüü...:p[/quote]
hayatım bir film şeridi gibi gözlerimin önündne geçti:p:p:p:p
GRA........................
bi de şu vardı opsi... :)
[I]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran endekslerin ayuları,
ve onların oğullarını yutmasından hemen sonra,
Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/I]
[I]Güçlü boğaların doğduğu bu çağda,[/I][I]Dünya üzerindeki ayular ve yafruları,[/I]
[I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I]
[I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I]
[I]Çelik bilekli eline şortları alan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,[/I]
[I]tüm lonkları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu[/I]
Vıy vıy vıy vıyyyy :)
KAP : TURKIYE GARANTI BANKASI A.S. / GARAN [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 20.05.2013 19:18:17
BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!
[URL]http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=284280[/URL]
KAP : TURKIYE GARANTI BANKASI A.S. / GARAN [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 20.05.2013 19:18:17
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : LEVENT NISPETIYE MAH. AYTAR CAD. NO:2 BESIKTAS / ISTANBUL
TELEFON VE FAKS NO. : 0212 318 18 18 / 0212 318 18 88
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0212 318 19 45-47 / 0212 216 64 21
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : VERGI / CEZA IHBARNAMESI HK.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
[B][COLOR=red]VERGI DENETIM KURULU ISTANBUL BUYUK OLCEKLI MUKELLEFLER GRUP BASKANLIGI TARAFINDAN 2008 YILINDA BANKAMIZ TARAFINDAN YAPILAN SERMAYE ARTISI SONRASI YARATILAN KAYNAK ILE BANKAMIZ TARAFINDAN CIKARILMIS KURUCU PAYLARIN SATIN ALINMASI VE IPTALI ISLEMI GELIR VE KURUMLAR VERGISI STOPAJI YONUNDEN INCELENMISTIR. YAPILAN INCELEME SONUCUNDA KURUCU PAY SENEDI SAHIPLERINE YAPILAN ODEMELER TEMETTU DAGITIMI NITELIGINDE BIR ODEME OLARAK DEGERLENDIRILMIS OLUP, BANKAMIZ TARAFINDAN EKSIK GELIR VE KURUMLAR VERGISI TAHAKKUK ETTIRILDIGI IDDIASIYLA VERGI INCELEME RAPORU DUZENLENMISTIR. SOZ KONUSU RAPORA ISTINADEN 84.604.304,46 TL'SI VERGI ASLI VE 126.906.456,69 TL'SI CEZA OLMAK UZERE TOPLAM 211.510.761,15 TL TUTARINDAKI VERGI/CEZA IHBARNAMESI ILGILI VERGI DAIRESI TARAFINDAN BANKAMIZA TEBLIG EDILMISTIR.[/COLOR][/B]
BANKAMIZ VERGI TARHIYATINA KONU ISLEMLERIN ILGILI MEVZUATA UYGUN OLDUGU GORUSUNDEDIR. SOZ KONUSU TARHIYATA KARSI, TUM YASAL HAKLAR KULLANILACAKTIR. KONU ILE ILGILI GELISMELERDEN MEVZUATA UYGUN OLARAK KAMUOYU BILGILENDIRILECEKTIR.
BILGILERINIZE SUNARIZ.
SAYGILARIMIZLA.
spot açılınca bi aşağı salınır sonra yukarı yapar sanki..daha sonrasını bilmiom..bakacaz
[quote=Astatin;447835]spot açılınca bi aşağı salınır sonra yukarı yapar sanki..daha sonrasını bilmiom..bakacaz[/quote]
yes we can.. 11425 den şortları kavırma ettim ama lonkkkk açmaya cesaret yetmedi..tıpkı şu an 925 den şort açmaya yemediği gibi:::
ne demiş eski kılları ağarmış vobciler; "her an taban olacakmış gibi şorta, her an tavan olacakmış gibi longa" oryante olacaksın..heheheeh..
15 dklık boll bandı yarmasındna mütevellit, 500 puan realiz geldi ama hissiyatım daha da ranabilir diyor...fifa gözlemcisi modunda izlemedeyim
aşağıda 111025, yukarıda 112,050
15 dklık fincan gulp ihtimaline makul miktar lonkkkkkkkkkk 800..875 üstü 15 dklık kapanışlarda poz arttırabilirm
yeeaaaa..ralli eynseynç
flatieynseynç oldu...50 puan oldu..çerez parası oldu
bana niye cuma gibi gelio bugün? :D Yetkililerden açıklama bekliyorum
[quote=flexy;447895]bana niye cuma gibi gelio bugün? :D Yetkililerden açıklama bekliyorum[/quote]
bu ayki Periyodik bakımını yaptırdın mı?
[QUOTE=excali;447901]bu ayki Periyodik bakımını yaptırdın mı?[/QUOTE]
:D kiralık vucüt kullanıyorum patron, o işlere kiralama firması bakıyor :p
[quote=flexy;447902]:D kiralık vucüt kullanıyorum patron, o işlere kiralama firması bakıyor :p[/quote]
Kazık yemişşsin herhalde?? Kiralama firması, 2 gün kiralayıp 1 haftalık ücret alıyor gibi...::: Cebinden, onun için "bugün cuma günü" sesi geliyor...:::
[QUOTE=excali;447905]Kazık yemişşsin herhalde?? Kiralama firması, 2 gün kiralayıp 1 haftalık ücret alıyor gibi...::: Cebinden, onun için "bugün cuma günü" sesi geliyor...:::[/QUOTE]
Bak onu iyi didin :..::..::..::..::..: .dng.dng.dng
yıkılberry finn
[QUOTE=Astatin;447911]yıkılberry finn[/QUOTE]
Saat 17:00'e kdr adam akıllı veri yok.Belki kapanışa doğru asıl vuruşu yaparlar aste.O saatte de hazine sekreteri konuşcakmış..
topic up (topic'i kaybettim yaw :D )
üvvv :)
-500 yazdık ya la istopla..gel gör ki 112525 reşort
bırrrr..saatlik ala geçiyiya laaaa...
pis saldırıyo..gurtar bizi opsiwan...bu gece o gecemi opsiwan..üw
[quote=Astatin;447983]pis saldırıyo..gurtar bizi opsiwan...bu gece o gecemi opsiwan..üw[/quote]
tehlikeli zamanlar..çok pis korkuyorum...:(
[quote=obsidyen;448017]tehlikeli zamanlar..çok pis korkuyorum...:([/quote]
hacı SONY dün bizim hesapla tavan olmuş..VOB da bugün SONY hesabı iletavan olmasın..heee:..:
[quote=Astatin;448042]hacı SONY dün bizim hesapla tavan olmuş..VOB da bugün SONY hesabı iletavan olmasın..heee:..:[/quote]
gelişmiş ülkelerde ve veya gelişmekte olan ülkelerin ya da gelişmeyi düşünen ülkelerin:..: piyasalarında 30 yıldır leydir ha leydir koşuşturmaca, düğün dernek var iken, caponcuk gariblerimde ha bire aşşa ver aşşa var idi...Şincik düğün dernek biten ülkelerden sezsiz sedasız cıkan paracıklar nirede güvenli liman bulacaklar kendilerine acaba ...dersin asti abe...:D
[quote=obsidyen;448048]gelişmiş ülkelerde ve veya gelişmekte olan ülkelerin ya da gelişmeyi düşünen ülkelerin:..: piyasalarında 30 yıldır leydir ha leydir koşuşturmaca, düğün dernek var iken, caponcuk gariblerimde ha bire aşşa ver aşşa var idi...Şincik düğün dernek biten ülkelerden sezsiz sedasız cıkan paracıklar nirede güvenli liman bulacaklar kendilerine acaba ...dersin asti abe...:D[/quote]
:p:p ABD,Almanya.....Misal uzun sayılabilecek bir süredir dünyada dolar, diğer varlıkları karşı steady steady derinden derinden değer kazanıyor. Üstelik FED Q ların bohunu çıkardığı halde...Amma kimse lafını etmiyor:p:p
hope this answer satisfy:..:
ew neyim bilmem ama bişeyin bişisini bitirdiler diyebilirim :) new turn :D
Asti, ps4 falan beklerken microsoft xbox one'ı tanıtmış.Amerikalılar kaçırmaz bu cihazı.Microsoft hisselerinide takip edebilirin.
yiyolar bizi selçuklu hünkarumm gurtar biziii...iimmdaattt...:mad:
[QUOTE=selçuklu;446270]e dalgası yeterli seviyeye ulaştı patron .... üst kanala değmesi şart değil .. .. e nin bittiği ancak grafta b-d nin kırılmasıyla anlaşılır ...
[IMG]http://m1305.hizliresim.com/19/9/mw7hs.png[/IMG][/QUOTE]
graftaki gri bcd yi merak eden olursa uvli grafta büyük resimle olan ilişkisi altta ..
30 endeksin en baba dereceli etiketini içeriyor alttaki sayım ... 2000 tepesinden beri ilerliyor bu dalga .... double three combination ..
[IMG]http://o1305.hizliresim.com/19/q/nbnvc.png[/IMG]
uvli etiketler opsi paşa .... daha önce c noktasal vermiştim ... şimdi d de sıra .. en baba major etiketler ..