[QUOTE=VOBiX;60060][url]http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx[/url] 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.[/QUOTE]
kalıbımı basarım kendi adamlarıdır. tezgahdır
Printable View
[QUOTE=VOBiX;60060][url]http://www.forexformula2008.com/kazananliste.aspx[/url] 50,000USDyi 4,5 milyon USD yapmış birisi 3 günde. Yarışmayla uğraşacağına gerçek hesapla uğraşsa daha iyi olur.[/QUOTE]
kalıbımı basarım kendi adamlarıdır. tezgahdır
[QUOTE=Vob Trader;60075]kalıbımı basarım kendi adamlarıdır. tezgahdır[/QUOTE]
kendi adamları olsa neden ilk günde böyle bariz bir fark yaptırsınlar
38150 den kısa tekrar...
hoşuma gitmiyordu bu al zaten...
kırmızı yaktı 5 dakikalık yine...
umarım burdan bir sat bir al vermez.....
[quote=mbm;60077]38150 den kısa tekrar...
umarım burda bir sat bir al vermez.....[/quote]
umarım... :) kısayım ...yada shortsy :)
[QUOTE=Astatin;60072]ödülü dışarıy kaptırmamak için tezgah olmasın :)[/QUOTE]
en mantıklı açıklama bu ..
flat izliyorum
[QUOTE=mbm;60077]38150 den kısa tekrar...
umarım burdan bir sat bir al vermez.....[/QUOTE]
bende shortör oldum abi .. ne varsa shortta var .. catedral ablanın kulakları çınlasın ... stopuda yazdım çıkıyorum .. akşama 35000 vadeli görmek istiyorum .. mümkünse .. :)
5 dak. sistem sat da..bende kısayım..ama 15 dak.sistem hala al da(27 ekimden beri)..ama bu da güç kaybediyor..bu da sat verirse,kanımca 2-3 gün kısalar şanslı olur..
[QUOTE=Astatin;60072]ödülü dışarıy kaptırmamak için tezgah olmasın :)[/QUOTE]
kesinlikle odur devir oyle olmuski herkes sahtekarlik pesinde.
[QUOTE=selçuklu;60081]bende shortör oldum abi .. ne varsa shortta var .. catedral ablanın kulakları çınlasın ...[/QUOTE]
şort için de uygun degilki...
aşagı yukarı savruluyor işte...
vadeli 15 ve spot 15 alda...
burdan dönüp alırlarsa şaşırmam...
5 daklık al verirse bende alırım.. ne yapalıım...
şimdilik sinyal kırmızı ve ben kısa... hepsi bu......
[QUOTE=furkan;60076]kendi adamları olsa neden ilk günde böyle bariz bir fark yaptırsınlar[/QUOTE]
millet böle sağda solda hayrete düşsün vay be neler var helal olsun adama desin diye. şayet ilk 3 de veya 10 da biribirine yakın rakamlar olsun bi nebze olsun inanırdım. bu devirde kim kime 10 bin usd bağışlasın. o kdr yetenekli bi adam zaten orda o paraların peşinde koşmaz açar 100 usdlik hesap işine bakar zaten katlama ustası kendi kesesini katlar.
[QUOTE=abka;60082]5 dak. sistem sat da..bende kısayım..ama 15 dak.sistem hala al da(27 ekimden beri)..ama bu da güç kaybediyor..bu da sat verirse,kanımca 2-3 gün kısalar şanslı olur..[/QUOTE]
aynen benimde fikrim bu abka...
şu spotu sata getirmemiz lazım...
vadelinin gücu tek başına yetmiyor......