[URL="http://img35.imageshack.us/i/screenhunter1z.png/]"][URL=http://img35.imageshack.us/i/screenhunter1z.png/][/URL][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8293/screenhunter1z.png[/IMG][/URL]
Savaş olan yer bu destek altı uçurum ...:..::..::..::..:
Printable View
[URL="http://img35.imageshack.us/i/screenhunter1z.png/]"][URL=http://img35.imageshack.us/i/screenhunter1z.png/][/URL][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8293/screenhunter1z.png[/IMG][/URL]
Savaş olan yer bu destek altı uçurum ...:..::..::..::..:
Geceye 57.400 den full pozisyon SHORT larla giriyorum...(Kaldıraç oranım Aralık 2008 den beri 1 e 2 yi geçmiyor...)Bu arada fiyat düşerken APSD hızla azaldı ve şu anda hafiften eksiye bile geçmeye başladı...Bazıları Cuma günkü hareketin benzeri olabileceği korkusuyla ne olur ne olmaz deyip karlarını ceplerine koymaya çalışıyorlar...Pozisyonlarını kapattıkları içinde APSD azalıyor... Ama bence bu seferki hareket farklı...Yani bu sefer daha ciddi bir düzeltme kaçınılmaz diye düşünüyorum...Herkese bol kazançlar ve iyi akşamlar dilerim...
4 kaldıraç kısayım...sistemlerin aylık ortalama performansından dolayı çok rahatım...5 dak.lığın riski olan ayları saatlikle atlatırım...
[URL=http://img34.imageshack.us/i/ozeeeeeelee.jpg/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/5154/ozeeeeeelee.jpg[/IMG][/URL]
Herkese hayırlı kandiller hayırlı geceler kalın sağlıcakla.
Saygılarımla....lelele.lelele.lelele
ahanda günlük grafta oluşan mum ... ejderha kuyruğu olmuş ..
[URL=http://img26.imageshack.us/i/adszdvl.jpg/][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/9621/adszdvl.jpg[/IMG][/URL]
cümleten iyi kandiller .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=elstock;137642]Astatin abi cahilligime ver,bu uzlasma degismesi nedir?neyi ifade ediyor..[/quote]
uzlaşma fiyatı değiştiği an, yeni uzlaşam fiyatına göre kar zarar anında hesaba yatar..ve bu tutarla işlem yapabilirsin...
herkese iyi kandiller,iyi akşamlar..
hayırlı kandiller..
[quote=mozkan;137524][B]otuz bir[/B][/quote]
otuz bir temmuz da yaşanan düşüşe bakınız
tepeden tam 2325 point, gün sonu efg den efg ye uzlaşmadan 2000 küsür lot,
bugünkü düşüşe bakınız tepeden tam 2300 point ve gene efg den efg ye uzlaşma fiyatından işlem
yarın artı gap gelebülü demedi demeyin.lelele
[quote=mozkan;137656]otuz bir temmuz da yaşanan düşüşe bakınız
tepeden tam 2325 point, gün sonu efg den efg ye uzlaşmadan 2000 küsür lot,
bugünkü düşüşe bakınız tepeden tam 2300 point ve gene efg den efg ye uzlaşma fiyatından işlem
yarın artı gap gelebülü demedi demeyin.lelele[/quote]
Boşver Mozkan geleceği varsa göreceğide vardır gelsin bakalım..:)Demirden korkan trene binmesin.. heheeehe
[QUOTE=Astatin;137653]uzlaşma fiyatı değiştiği an, yeni uzlaşam fiyatına göre kar zarar anında hesaba yatar..ve bu tutarla işlem yapabilirsin...[/QUOTE]
Çok açıklayıcı olmuş, arkadaşın adına önce ben teşekkür ediyorum.
[quote=Astatin;137653]uzlaşma fiyatı değiştiği an, yeni uzlaşam fiyatına göre kar zarar anında hesaba yatar..ve bu tutarla işlem yapabilirsin...[/quote]
cok saol astatin acıklaman icin,bol kazanclar...
geceye flat... bir saatte 2000 puan kazandırdılar, onu da geri vermeyelim bari..:..:
[quote=parderi;137658]Çok açıklayıcı olmuş, arkadaşın adına önce ben teşekkür ediyorum.[/quote]
ne demek..sende daha sık yaz..bitiremedin şu gazeteyi :)
Herkese hayırlı kandiler..
Con Jones kapanış tahminim 8161 (8140 görebilir ) kayıtlara geçsin..
Jones böyle olursa IMKB de de ilk destek U100 [U]43000[/U] U30 da [U]54750[/U] leri ifade eder..
[QUOTE=Astatin;137664]ne demek..sende daha sık yaz..bitiremedin şu gazeteyi :)[/QUOTE]
Ya sorma valla. Okuduğum gazete posta, bil bakalım ordan kimi takip ediyorum. O herifin yüzünden ne mc'ler yedim biliyomusun. Söyle bakalım kim bu uğursuz ?.dng
10 agustosdan itibaren aşagıdaki kontrat fiyatları geçerliymiş.......
28-29 bin iken 300 den vaz geçtim 400 e düşürmezler....
şimdi hemen 600 yapmışlar...
Alıntıdır...........
Sözleşme
Mevcut Teminat
Değişiklik Sonrası İşlem Teminatı
Artış/ Azalış Miktarı
Endeks 30
500
600
+100
Endeks 100
400
500
+100
TL/dolar
180
160
-20
TL/Euro
240
220
-20
bunlar düşmez yükselirmi diyorlar şimdi.....
10 agustosa kadar 45000 olsunda tükürdüklerini yalasınlar......
haa haaaa :):)
Daha onceleri muhtelif yerlerde dile getirdigim XU30 da 58.000 hedefine bugun ulasmis bulunmaktayiz.
Buralardan kisa vadeli de olsa bir dinlenme, yatay, ya da yatay assagi bir yon bekliyorum.
XU30 icin Yukardaki 62.000/65.000 ve 70.000 hedeflerimiz devam etmektedir.
Bu hedeflere ulasmak icin Eylul/2009-Aralik/2009 doneminin uygun olacagini dusunmeye devam ediyorum.
Dji de ise dunki kapanis 9.320 oldu. Bekledigim kapanislar bugunde gerceklesirse DJi 11.050 hedefli bant icerisine girmis olacaktir diye dusunurum.
............................
[COLOR="Blue"]başka bir forumdan sn.BABO nun yazısından alıntıdır.. tepe bulduk diye sevinmeyelim hemen..:)[/COLOR]
selam... yorgunummm...tatil bittii...üüü..bu rakamlara nasıl alışıcam bakalım...işim çoookkk..
[quote=mbm;137667]10 agustosdan itibaren aşagıdaki kontrat fiyatları geçerliymiş.......
Gene mi oyun. millet fazla Short kalamasın diye yapıyorlar..:)
ben bugün tam teminatım yükseldi diye sevinirken bunlar oranı artırıyorlar. iş değil..
Vay be işe bak sen. Üç ay yurt dışındaydım. Giderken vob 29000 daydı. Geçen ay geldiğimde baktım 48000 olmuş. Üf dedim ne ekmek var burda be dedim başladım cortlamaya. Şortladıkça cortlattılar. Şortladım gene cortlattılar. İyide bir sermaye ile girmiştim bir ayda oldu portföy % 50 (Gün içi trade'ler olmasa oda kalmayacaktı ya) İlk defa bu gün çoğunuz gibi yüzüm güler gibi oldu ama o da ne Vobaş karar almış teminat 600.- Yani portföyün % 20 si de vobaşa (haram olsun) Kaldı portföy % 40 .
Hani şu kalan kısacık şortlarımız var ya . Bu gün PY onuda ayağımızdan kapmazsa ben bi şey bilmiyorum. Aman diyim sözüm günlük trade edenlere heyecan yapmadan düşük kaldıraçla oyalanın . sabah olmazsa öğleden sonra gene çok yükseltecekler. Dün spotta para çıkışı yaşanmadı.
Ya siz bakmayın bu dediklerime, ben kendi kendime konuşuyorum işte. O kadar çok bilsem bir ayda yarıya düşermiyim. Her kes kendi kararını verir.
Hadi kandiliniz kutlu geceniz mutlu olsun.
[B]Günaydın,
[U]6 Ağustos Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Haz) 13:00 %0,6 %4,4 Yüksek [/U]
[U] GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek[/U]
[B][U]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/U][/B]
[B] EUR AMB Başkanı Trichet in Yapacağı Konuşma 15:30 Yüksek[/B]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (1 Ağu) 15:30 595K 584K Düşük
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (25 Tem) 15:30 6197K Düşük
[B]USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Tem) 18:00 -%5,1 Yüksek [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Thomson Reuters Corporation (TRI) ---$ (Açılış Öncesi)
NVIDIA Corporation (NVDA) -0.02$ (Zaman Belli Değil)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:9232
VOB: [COLOR="seagreen"]9197[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
[quote=sazan;137547]Asti,
Al sana sayı. [COLOR=red]33[/COLOR].[/quote]
[quote=Larossıan;137529]Pembeoğlan [COLOR=red]1 [/COLOR]mesaj attığı için [COLOR=red]1[/COLOR] olsun Astiii.[/quote]
Bay Sazan ve Mister Laros,
Sizden birer sayı daha alayım bugün 1-54 arasında...(Merak edene dünkü sonuçlar: [COLOR=red]1[/COLOR],12,18,25,[COLOR=red]33[/COLOR] +[COLOR=red]1).[/COLOR][COLOR=black] Laros, tebrikler valla, iki kere 1 geçmiş mesajında ve 1 dün duble çekmiş...wayy beee..aslında istatistiki olarak aynı kişinin tekrar bilme ihtimali daha önce bilmeyenden daha az..ama yemişim istatistiği, istatistikde neymiş..ballı olana takılacaksın kardeşim...vob değilki bu..ya çarkıfelek ya çarkıkelek...[/COLOR]
Bu arada Laros ve Sazan'ı şans meleği ilan ediyorum..Dİğer tahminde bulunup tutturamayan arkadaşları şimdilik "şans keleği" ilan etmiyorum:) (VOBIX bu 4 üncü ıskalaman oldu..bilenmiyorum yani):..::..::..:
Neyse kalabalığa gelmesin..Bay Sazan ve Mister Larosun 1-54 arasındaki sayı tahminlerini alalım..pembe oğlan aç ekmek bekler:D:D
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
Günaydın güzel insanlar!
Benim sisteme al verdirerek başladılar sonrası ne olacak bakalım
[QUOTE=mbm;137667]10 agustosdan itibaren aşagıdaki kontrat fiyatları geçerliymiş.......
Alıntıdır...........
Sözleşme
Mevcut Teminat
Değişiklik Sonrası İşlem Teminatı
Artış/ Azalış Miktarı
Endeks 30
500
600
+100
Endeks 100
400
500
+100
TL/dolar
180
160
-20
TL/Euro
240
220
-20[/QUOTE]
[align=center][color=#FF0000][b]İMKB-30 ve İMKB-100 Sözlesmeleri Baslangıç Teminatlarının Artırılması, TLDolar ve TLEuro Sözlesmeleri Baslangıç Teminatlarının Azaltılması Hakkında [/b][/color][/align]
2009/90 sayılı Genelge ile Borsamızda islem gören VOB-İMKB 30 ve VOB-İMKB 100 sözlesmelerinin baslangıç teminatları artırılmıs, VOB-TLDolar ve VOB-TLEuro sözlesmelerinin baslangıç teminatları azaltılmıstır.
2005/10 VOB-İMKB 30 Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı 10.08.2009 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 500 TL’den 600 TL’ye, 2005/24 VOB-İMKB 100 Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı ise 400 TL’den 500 TL’ye yükseltilmistir.
[b][color=#0000FF]2005/11 VOB-TLDolar Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı 10.08.2009 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 180 TL’den 160 TL’ye, 2005/12 VOB-TLEuro Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı ise 240 TL’den 220 TL’ye indirilmistir. [/color][/b]
Yeni islem teminatları 10.08.2009 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 10.08.2009 tarihinde ilgili sözlesmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon tasıyan hesapların teminat durumlarında bazı degisiklikler söz konusu olabilecektir.
Uygulamaya iliskin esaslar 10.10.2005 tarihli ve 2005/69 sayılı duyurunun islem teminatları bölümünde açıklandıgı gibidir.
[color=#FF0000][b]Kaynak:[/b][/color] [url=http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/05Agustos2009-158.pdf]İMKB-30 ve İMKB-100 Sözleşmeleri Başlangıç Teminatlarının Artırılması, TLDolar ve TLEuro Sözleşmeler[/url] 05.08.2009
5- long sinyal
15- şort sinyal
60-şort sinyal
gün-long sinyal...
tekrar sata gecer gibiyiz en iyisi flat yön kesinleşenene kadar
Günaydın formun güzel insanları shortingen devam...
Astii bir bayanı sabah 7 den 9 kadar aradım tel açtıramadım....
7 yi başa 9 u artıya koy.....:o:o:o
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Şu 150 kırsında görecem vobu ne edecek...
[quote=jerfin;137669]Daha onceleri muhtelif yerlerde dile getirdigim XU30 da 58.000 hedefine bugun ulasmis bulunmaktayiz.
Buralardan kisa vadeli de olsa bir dinlenme, yatay, ya da yatay assagi bir yon bekliyorum.
XU30 icin Yukardaki 62.000/65.000 ve 70.000 hedeflerimiz devam etmektedir.
Bu hedeflere ulasmak icin Eylul/2009-Aralik/2009 doneminin uygun olacagini dusunmeye devam ediyorum.
Dji de ise dunki kapanis 9.320 oldu. Bekledigim kapanislar bugunde gerceklesirse DJi 11.050 hedefli bant icerisine girmis olacaktir diye dusunurum.
............................
[COLOR=blue]başka bir forumdan sn.BABO nun yazısından alıntıdır.. tepe bulduk diye sevinmeyelim hemen..:)[/COLOR][/quote]
Sevindiğimiz yok jerfin sistem al derse alırız BABO bu forumdaki arkadaşlardan daha iyimi bilir acaba?:..:
[quote=Larossıan;137684]Günaydın formun güzel insanları shortingen devam...
Astii bir bayanı sabah 7 den 9 kadar aradım tel açtıramadım....
7 yi başa 9 u artıya koy.....:o:o:o[/quote]
hayırdır larosss..sabah sabah 7-9 arası ........
neyse...ya bugünkü çekiliş farklı..artısı falan yok :)
sen bana 1 ile 54 arası bir sayı syle yada 2
oyun hızkanmış...56475 şortingen...500 e gelirse long..by
7 ile 9 arası 8 olsun Astiiii.....
ikili dipmii...acayip hayvana benzemiyo..acayip hayvan olmuşlar..
YAVUZHAN da tam tatile çıakcak zamanı buldu..oysa ne güzel ayrışırdı şimdi