Feci veriyorlar.. -56500 STOP-56400 SHORT
Printable View
Feci veriyorlar.. -56500 STOP-56400 SHORT
:::[quote=Astatin;137692]YAVUZHAN da tam tatile çıakcak zamanı buldu..oysa ne güzel ayrışırdı şimdi[/quote]
Yavuzhan şampiyon bir attı izmirde bağırsak düğümlenmesinden öldü.Rahmetle anıyorum mekanı cennet olsun .150 kırarsa o zaman ayrılda gel diyecez zaten...:::::::::
ne 150 desteğiymiş be..larossssss sen sardın bu desteği başımıza ha....neyse ayrışşşşşşda gelllllll
[U]Tırışkadan verişler bunlar. Bişey eksik.. 56150 full Long.. hedef 56800. [/U]
[U]Short stopları çalıştıracaklar....Sonra belki aşağı[/U]
[quote=Astatin;137695]ne 150 desteğiymiş be..larossssss sen sardın bu desteği başımıza ha....neyse ayrışşşşşşda gelllllll[/quote]
Milimetrik ölçümle yaptığım için astiii iyi çalışır...:D:DX30 55500 gösteriyor ikisi bir arada kırabilir,yada kıramaz diyeyim.
gözlerim yaşardı ... dax %1.1 artıda biz %0...çok duygulandım..pembeoğlan nerdesin gel sende ağla..ühü
bütün alışlardan TGB, IYM çıkıyor.. Deli gibi alıyor. Ben onu bilirim onu söylerim..
56000 in altına inene kadar Long.. 150 puan riski sineye çekerim..
bizim bankaları izlemeye almışlar...satış bundanmış..
Vob ta batanlar niye battı beim tespitlerime ve hissetlerime göre İnd. cok şişti artık aşağı yapmaları lazım sistem long ama ben short acayım diye düşündüler ve PY de 300-500 puan oynatarak ind. yumuşattı tekrar yukarı yaptı.Şİmdi ise tam tersini yapacaklar İnd cok düştü yukarı yapmaları lazım diye düşündürüp ind.300-500 puanla istedikleri seviyeye getirip tekrar aşağı yaparlar ve yine KY batıracaklar diye düşünüyorum Birden yazmak istedim BOL KAZANCLAR
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbeeetttt
[quote=QUEEN;137700]bizim bankaları izlemeye almışlar...satış bundanmış..[/quote]
değil..bu haber dün sabah vardı zaten :) ayrışta gel kuvin
şortunda piramitinde hastasıyım...
[QUOTE=Astatin;137703]değil..bu haber dün sabah vardı zaten :) ayrışta gel kuvin[/QUOTE]
ee devam ediyo işte..pahalı bankalar..satıyolar..:p650 flat..depki gelsin bakem..
[QUOTE=Astatin;137554]benimki zaten çok yağlı :) 300 puandan fazla ters yemez kaçar da :) inşallah seninki dönüşte de 2500 puanlık hareketlere tepkisiz kalmaz.dng:..::..::..::..:
şaka bir yana..herkesin sistemi kendi psikolojisine uygun olacak..öyle 2500 puanlık dalgaya hatta 1500 puanlık dalgaya tepkisiz kalan sistem beni bozar..sistem dediğin gapler hariç en kötü %1 lik tersde pozdan kaçacak..ama cesur yürekler için az sinyal veren ve uzzzzuuun pozisyon tutan daha mantıklıdır tabikii...[/QUOTE]
46700den sat verip hala al vermemiş 5 dklık sistem var. 12850 puan terste kalmış bi mahluakt. .dng
56000 STOP. 55700 tekrar long. günlük zarar 550 puan civarı
[quote=QUEEN;137705]ee devam ediyo işte..pahalı bankalar..satıyolar..:p650 flat..depki gelsin bakem..[/quote]
sen tatile nereye gittin yaww...saçların sararmış, kanatların çıkmış..ne şelalesi orası..vob şelalesimi ...::::::
[QUOTE=AMON RA;137562]İyi valla hemen bizde bi şirket kuralım diyelimki aylık 3500 tl maaşla çalışacak personel arıyoruz. Sonrada her başvurudan 10 lira alalım. Daha neler duyacam BEEAAA![/QUOTE]
Elemanı alsan da olur başvuru paralarıyla o elemana bile bakarsın.
[QUOTE=Astatin;137708]sen tatile nereye gittin yaww...saçların sararmış, kanatların çıkmış..ne şelalesi orası..vob şelalesimi ...::::::[/QUOTE]
kurumuş deniz kızı olmuşum..şelaleye özlemle bakıyomuşum..nasıl avatar..anafikirli ...uzaylı değeelll..:D
[QUOTE=VOBiX;137709]Elemanı alsan da olur başvuru paralarıyla o elemana bile bakarsın.[/QUOTE]
Belkide Ali sabancı elemanların maaşını böyle ödüyordur.Ayın birine az kaldı! Kızım kariyere bi ilan verinde şu maaşlar çıksın! ULAN CANINIZ CEHENNEME! İşte vahşi kapitalizm diye buna derim!
[B]Aracı kurum Pastası olan var mı ? Tşkler ..ACİL.. Tşk.[/B]
Günaydın...Bütün güzellikler sizinle olsun...Orta vadeli sistemim saat 10:40 itibariyle 55.750 den SAT verdi...Böylelikle 3 haftada sadece tek trade le 8625 puanı cebine indirmiş oldu...Bu sistemin sinyallerinin ana trend takibi açısından yararlı olabileceğini düşünüyorum...Eğer sizlerde aynı şekilde düşünürseniz arada sinyallerini yayınlamaya çalışırım...Bu arada Laros baba sistem tam da senin 56.150 yi aşağı geçerken SAT ı çaktı :)Hoşuma gitti bu iş...Tabi sistem 20 dakikalık olduğundan teyit için 10:20 barının kapanışını beklemek gerekti...
Piyasa da göreceli olarak çok zayıf...( Gökhan ın beyni çoktan SAT sinyali üretmiştir...:) ) SHORT cuların keyfi yerindedir herhalde...Bi de yurt dışı aşağı dönse değmeyin kimsenin keyfine... :) Herkese bol kazançlar diliyorum...
Astatin e Not: Ben de sayılar vereyim bari...:) 3 ,7,11 bu sayılardan beğendiğini seç...En az bi tanesi çıkar diyorum...Atış serbest nasıl olsa... :)
veriyolar. verdikleri kademeye 675-700- acayip alış geliyo. Ne iş bu anlamadım..
TGB de devamlı alıyo. TGB ve IYM nin pastasını görmek istiyorum.
43500 de tutunduk şimdilik. Öğlene doğru Yukarı doğru sağlam bi tepki gelebilir belkisem.. Hatta artıya bile geçerler inşallah.
Maksat shortçuları sıkıştırmak , para kazanmak değil mi ? [U] Ben BY olsam böyle yapardım[/U]..
55600 ek LONG 56000 hedef
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137715]55600 ek LONG 56000 hedef[/QUOTE]
dikkatli ol..stoplu ol kardeşceğizim..satışlar fena..600 kısa yeniden..800 stp
[QUOTE=QUEEN;137700]bizim bankaları izlemeye almışlar...satış bundanmış..[/QUOTE]
o haber iki gün önce geldi....
[QUOTE=mbm;137717]o haber iki gün önce geldi....[/QUOTE]
asti az önce söyledi haberin evvelden geldiğini..bende satışın devam ettiğini söyledim..
[QUOTE=QUEEN;137718]asti az önce söyledi haberin evvelden geldiğini..bende satışın devam ettiğini söyledim..[/QUOTE]
astinin yazdıgını yeni gördüm....
yok o haberi takmadan 2000 puan çıktıda ondan dedim....
[URL=http://img41.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/2927/screenhunter2q.png[/IMG][/URL]
400 long az pilav üstü kuru...250 stop..pamık nerde..tatildemi.
pastası olan yok mu ? gönderen olmadı da..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137712][B]Aracı kurum Pastası olan var mı ? Tşkler ..ACİL.. Tşk.[/B][/QUOTE]
Özgür abi ne etçen Aracı kurum pastasını gayri.. onlar bayat oluyore::: git köşedeki hacı mehmet amcanın bastaanesinden al daha gözel::: benim varda malum datildeyik eskik yuani bayat :::
[QUOTE=QUEEN;137721]400 long az pilav üstü kuru...250 stop..[/QUOTE]
altta sisteme uy uy uy mu yazıyor.......:D:D
X30 54900 altında kapatırda inşallah düzeltmenin keyfini yaşarız.
57400 kısalar ,,55400 den kapandı..flatim...sistemler al da..
[QUOTE=mbm;137724]altta sisteme uy uy uy mu yazıyor.......:D:D[/QUOTE]
bu çıtır..şimdi uycam..3000 puvan düşmüşüz...yeter..500 üzeri tobo yapmaya çalışır..
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/6595/screenhunter2t.png[/IMG]
Kısa vade 55250 destek vardı oraya çarptı sonra 55000 destek var.
55450 long..tırsarak..
istp...çıtır olmazmış..kısa devam..
[quote=QUEEN;137727]bu çıtır..şimdi uycam..3000 puvan düşmüşüz...yeter..500 üzeri tobo yapmaya çalışır..[/quote]
İşte böyle düşündürüyorlar sonrada güüümmm diye cakıyorlar .heyk
53950 doğru yolculuk var ilk etapta longla mongla oynamayın fazla isterseniz....::::::Gerçi kaşıntı oldumu yapacak birşey olmazda...