[QUOTE=sazan;60047]38.6'dan beri shorttayım. 38.325 üstünde 15 dk'lık kapanış hoş olmaz diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Sayin Sazan,
Kisalariniz icin hedefiniz neresi?
Tesekkürler
Printable View
[QUOTE=sazan;60047]38.6'dan beri shorttayım. 38.325 üstünde 15 dk'lık kapanış hoş olmaz diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Sayin Sazan,
Kisalariniz icin hedefiniz neresi?
Tesekkürler
[quote=WINNER;60098]spot pıyasada 28.250 beklemekteyım[/quote]
çok beklememeni umut ediyorum..pozisyonum icabı..bu arada benden de yeni olduğun için sana da hoşgeldin diyeyim..
[QUOTE=abka;60095]uyumsuzlukların biriken alacagı var..kanımca aşşağı yol var..ama burada yinede belli olmaz..[/QUOTE]
Katılıyorum negatif uyumsuzluklar derin düşüşleri getirebiliyor .
15 dak. hala al da...niye sat verdirmezlerki..oralara gelince toparlıyorlar..
[QUOTE=sentinus;60102]Katılıyorum negatif uyumsuzluklar derin düşüşleri getirebiliyor .[/QUOTE]
sistemden sonra uyumsuzluklara bakıyorum..geçmişte tek başına uyumsuzluklardan canım çok yandı.ama 15 dk. sat versin kanımca uyumsuzlukların toplu tahsilatı olacak.
Bu grafiği herkes daha önce gördüde o yüzdenmi umursamadı.. hayır yani tutarsa bu eğer bize olmasada torunlara yarar :) atalım kenara :) birz short..
[QUOTE=Astatin;60101]çok beklememeni umut ediyorum..pozisyonum icabı..bu arada benden de yeni olduğun için sana da hoşgeldin diyeyim..[/QUOTE]
tesekkurler hos bulduk daha cok hısse senetlerı ile ilgilendıgımden vob da yokum ancak yakın ılgı duyuyorum uzun zmanır takıpdeyım..
uyelıgım eskı olsada genel ıtıbarıyle izleyen bır kişiyim
herkese sevgıler
Hedef 36213, eger asagı dusus devam ederse...
37250 aşagısı hızlandırır düşüşü
[QUOTE=abka;60087]15 dk. sisteme göre 37700 altı bir tick kapanış ilk şartdır..2.şartda ccı(50) eksi kapatmalıdır..şu anda ccı +25 de..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;60082]5 dak. sistem sat da..bende kısayım..ama 15 dak.sistem hala al da(27 ekimden beri)..ama bu da güç kaybediyor..bu da sat verirse,kanımca 2-3 gün kısalar şanslı olur..[/QUOTE] ilk şart tamamdır.2. şart lazımdır.ccı eksi olmalıdır.şuanda + 16
çok şükür spotu söyleye söyleye sat sınırına getirdik..
daha teyidli değil ama......
[quote=mbm;60111]çok şükür spotu söyleye söyleye sat sınırına getirdik..
daha teyidli değil ama......[/quote]
teyit lazımsa vereim :) saaaaaatttttttttt:)