Yorum yok short devam :)
Printable View
Yorum yok short devam :)
yorum yok şort devam..
(apka: hani sistemsiz iş yapmıycaktın..cısss)
[QUOTE=Astatin;137735]yorum yok şort devam..
(apka: hani sistemsiz iş yapmıycaktın..cısss)[/QUOTE]
kaşıntı,kaşıntı...üüü
yorum yok graf var şort devam..
[IMG]http://i30.tinypic.com/vsi90w.jpg[/IMG]
naptınız yav dagıtmışsınız maşallah piyasayı birazcıkta yarına kalsın hepsini satıp durmayın
acaip vahşi bir ayı yapmış bu vob yükselişi beni...hala piramit yapıyorum uzlaşmalarla..ölene kadar mokok
[QUOTE=abdullah yıldız;137738]naptınız yav dagıtmışsınız maşallah piyasayı birazcıkta yarına kalsın hepsini satıp durmayın[/QUOTE]
zor bulduk bu günleri ...
hep düşsün hep düşsün .. şelale şelale şelale .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=abka;137736]kaşıntı,kaşıntı...üüü[/QUOTE]
Ben long açmadım amma short kapattım tepkide yukardan verebilirmiyim acaba diye ben kapattım düştü sonra yeniden açtım az düşünce yine kapattım tepince vereyim diye gene düştü hep düştü! Çok şükür zarar yok ama ödediğimiz komisyon ve kazancımızın düşmesi yanımıza kar kaldı!
Sistemler baba gibi sat vermiş ne uğraşıyon iç çayını keyifle seyreyle işte! .dng
[quote=selçuklu;137740]zor bulduk bu günleri ...
hep düşsün hep düşsün .. şelale şelale şelale .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
Senin pembeoğlanın selamı var selçuklu affetsin derrr.Kocaoğlan dan kurs almışş bidaha olmaz der...:o:o:o:o:o:o:o:o
43000 d tutunduk mu ? gerçi bu havada tutunma pek olmaz ama....özellikle yurtdışının + olması çok korkutyor beni.. Ya eksiye geçerse...
55250 SHORT 55100 long
[quote=borsacıozgur;137743]43000 d tutunduk mu ? Gerçi bu havada tutunma pek olmaz ama....özellikle yurtdışının + olması çok korkutyor beni.. Ya eksiye geçerse...[/quote]
r.ı.p
:)))
[QUOTE=Larossıan;137742]Senin pembeoğlanın selamı var selçuklu affetsin derrr.Kocaoğlan dan kurs almışş bidaha olmaz der...:o:o:o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
aleykümselam abi .. az daha burnu sürtülsün sümüklünün .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=abka;137729]55450 long..tırsarak..[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;137730]istp...çıtır olmazmış..kısa devam..[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;137733]53950 doğru yolculuk var ilk etapta longla mongla oynamayın fazla isterseniz....::::::Gerçi kaşıntı oldumu yapacak birşey olmazda...[/QUOTE]
Abi aylardır short kovalıyoruz tüm forum olarak, tam trend başladı yine yerinizide duramıyorsunuz :D Sn Laros a aynen katılıyorum...
[B]Makası kapatacaklar diye korkuyorum bi de[/B] ..
vazgeçtim 55125 SHORT. dOĞRU yolu mu buldum acaba...?
54500 den önce vadeli teknik destek yok ki... ?
[QUOTE=Astatin;137739]acaip vahşi bir ayı yapmış bu vob yükselişi beni...hala piramit yapıyorum uzlaşmalarla..ölene kadar mokok[/QUOTE]
Daha önce 2 kez sermayeyi sıfırladım ikisi de bu piramit hevesim yüzünden oldu. Dünden beri piramit yapsam belki de karı 3 e katlamıştım ama kendi kendime karar aldım artık piramit yok.
Her vade sonunda portfuyun büyüklüğüne göre bir sabit sayı belirliyorum ve tüm vade aynı sayıda işlem yapıyorum... Benim gibi acemilere tavsiye...
abka ya müsade..[B]sisteme uyma terapisine [/B]gider...
herşey dünden beri sat da..
[URL=http://img10.imageshack.us/i/sonng.jpg/][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/9048/sonng.jpg[/IMG][/URL]
55125 LONG 54950 Short . Oh be 2 işlemle zararımı biraz azaltttım. Dünü toplarsak hala kardayım..
Garanti 5050 sağlam duruyor. Bu longdan da kazanırsam.. 250-300 puana razıyım.
piramitlerin yarısını 800 den kapattım...(57800 şort) artı (uzlaşma karları bölü iki şort)..devam..yorum var şort devam...full +full + full +full şorttan, full+full+full şorta düştü pozisyonum yani...ehueeee
54825 shortcover ve long spot saatlik önemli bir desteğe geldi .. stoploss 54775.
Akşam djı kıyım var 9271 yakın kapattı ama dünkü hareketleri daha öncede yapıp ertesi gün fena vermişlerdi.
geleni kırmızıya gideni bordoya boyuyolar ...kan bile kırmızı değil kara kan :)
[QUOTE=selçuklu;137753]54825 shortcover ve long spot saatlik önemli bir desteğe geldi .. stoploss 54775.[/QUOTE]
57925 sıfır işlem devam.......
[quote=selçuklu;137753]54825 shortcover ve long spot saatlik önemli bir desteğe geldi .. stoploss 54775.[/quote]
selçuklu dostum dünkü dov grafiginin güncelini atabilirmisin alt destek kırıldımı merak ettimde teşekkürler:):):)
[QUOTE=mbm;137756]57925 sıfır işlem devam.......[/QUOTE]
benimde sıfır işlemdi abi .. uzun denemesi stop oldu 54775 geri kısa .. maceraya gerek yok ..
[QUOTE=abdullah yıldız;137757]selçuklu dostum dünkü dov grafiginin güncelini atabilirmisin alt destek kırıldımı merak ettimde teşekkürler:):):)[/QUOTE]
fdow kırdı tekrar o kanala girdi .. :D:D ..
[quote=selçuklu;137759]fdow kırdı tekrar o kanala girdi .. :D:D ..[/quote]
boşşverr... 2 ay pozitif ayrışma masalı dinledik...2 ayda negatif ayrışma masalı dinleriz olur biter..dün dax zibil gibi artıdaydıda nooldu..bugün yine zibil gibi artı yaptıda nooldu..yemişim dışarıyı..dışarısı da neymiş...
Yani artık[COLOR="Red"] KANAL izasyon [/COLOR][/COLOR]hareketi başladı!
Yeter artık da. Bi yerden almaları lazım..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B].
[U]yüzde 10 düşecek neredeyse ) vay beee[/U]
[U]Toplumca tepkisisiz biz zaten ;[/U]
[U] IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))
TGB 56000 den 54700 e kadar her kademeden alıyor. Ne iş anlamadım....?
Short çu kıyımı mı yapcaklar ? Şu anda KY para kazanıyor. Yanlış giden bişiyler var.
Short dan bütün kazanılanlar 45 dakika içinde geri gitmesin ..:(
Sanırım tepki gelir buralardan
[quote=BORSACIOZGUR;137762]Yeter artık da. Bi yerden almaları lazım..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B].
[U]IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))[/quote]
özgür çok tehlikeli bir risk alıyorsun bence tabi haklıda olabilirsin belkiama bu dönemde long denemesi tehlikeli çıkış ne kadar sert olduysa inişin de o denli sert olması kuvvetle muhtemel :o:o:o:o
Ben destek mestek, tepki mepki anlamam sistem AL diyene kadar short... Zorla yorum yaptırdınız yaw :D
[URL="http://img222.imageshack.us/i/screenhunter2.png/]"][URL=http://img222.imageshack.us/i/screenhunter2.png/][/URL][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/2029/screenhunter2.png[/IMG][/URL]
28000 gelen 5 lik ayu dedi.
[quote=BORSACIOZGUR;137763]TGB 56000 den 54700 e kadar her kademeden alıyor. Ne iş anlamadım....?
Short çu kıyımı mı yapcaklar ? Şu anda KY para kazanıyor. Yanlış giden bişiyler var.
Short dan bütün kazanılanlar 45 dakika içinde geri gitmesin ..:([/quote]
İyiki VOBCUÖZGÜR dememişsin....:D:D:D:D:D
[quote=abdullah yıldız;137765]özgür çok tehlikeli bir risk alıyorsun bence tabi haklıda olabilirsin belkiama bu dönemde long denemesi tehlikeli çıkış ne kadar sert olduysa inişin de o denli sert olması kuvvetle muhtemel :o:o:o:o[/quote]
Teşekkür ederim..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B]
Birden 15 kademe değil de vere vere almaları,
[U]verilen kamedeye hemen alış gelmesi ; daha doğrusu size satış fırsatı vermeleri[/U] ) [B]long ihtimalini artırıyor[/B].
[U]Garanti 5050 ye 3 kere verdiler alıcı geldi....[/U]
54600 [U]Burdan daha düşeceğini zannetmiyorum.[/U]
Yapcak bişey yok sabah tepkiye oynadık elimizi yaktılar sattık.
[U]Artık burdan oynayıp zararımızı çıkarıp ; dünkü karımızı korumamız lazım...[/U]
1 gün de yerimizde sayalım..
piramitlerin kalanını da 800 den kapattım..57800 de şortladığım kontrat sayıısyla devam..bu yorum değildi sadece haberdi..yani yorum yok şort devam
İnce saz takımı yerini aldı. Hadi hayırlısı.
[quote=BORSACIOZGUR;137762]Yeter artık da. [COLOR=red]Bi yerden almaları lazım..[/COLOR]
[U]IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))[/quote]
bu cümlenin tersi bana yükseliş trendinde %30 kaybettirmişti..dikkat...rend yorum dinlemez
55300 al gelir..kısa devam..