spotun 15 daklıgın ruhuna el fatiha demek üzereyiz bu sefer galiba.....
uyumsuzluk iptal olmadı yukarı daha.. bu nedenle tepmezse
yedi canlı bu spot.....
Printable View
spotun 15 daklıgın ruhuna el fatiha demek üzereyiz bu sefer galiba.....
uyumsuzluk iptal olmadı yukarı daha.. bu nedenle tepmezse
yedi canlı bu spot.....
37500 asayasında 36100 potansı var dikkat olmak iyi olur.. amma 37500 üstesinde shorts dikkat etsin
5 dakk 15 dakk system short signalde gün system long signalde
kisalarimla ekrana veda edip cikiyorum, dersim var, herkese bol kazanclar...:)...
vadeli 15 de uyumsuzluk potasında..teyid yok ama
biraz tepki hakkı.....
[QUOTE=caretta;60155]kisalarimla ekrana veda edip cikiyorum, dersim var, herkese bol kazanclar...:)...[/QUOTE]
ne dersi bu sn caretta.. bu saatte ders çekilirmi..
daha dowu açacagız...:D
allahtan bizim ögrencilik zamanımızda vob yoktu...
[QUOTE=mbm;60157]ne dersi bu sn caretta.. bu saatte ders çekilirmi..
daha dowu açacagız...:D[/QUOTE]
çocuyu yoldan cıkarma :D
15 dak sistem hala al da..sat versede kurtulsak..
37525 den yarısını flatladım...
uyumsuzluk tepkisine.. teyidi yok ama.. işlemsizlikten canım sıkıldı
[QUOTE=mbm;60157]ne dersi bu sn caretta.. bu saatte ders çekilirmi..
daha dowu açacagız...:D
allahtan bizim ögrencilik zamanımızda vob yoktu...[/QUOTE]
benim son dönemimde tanıştım vobla o dönemi nasıl bitirdim hala bilmiyorum okula gitmeden bitti neredeyse
[QUOTE=hexen;60158]çocuyu yoldan cıkarma :D[/QUOTE]
belkide ögretmendir sn caretta..
ben öğrenci diye tahmin ettim ama...:)
[QUOTE=furkan;60161]benim son dönemimde tanıştım vobla o dönemi nasıl bitirdim hala bilmiyorum okula gitmeden bitti neredeyse[/QUOTE]
90lı yılların başında yoktu bu meret...
o zaman sende küçüksün furkan....
[QUOTE=Astatin;60072]ödülü dışarıy kaptırmamak için tezgah olmasın :)[/QUOTE][QUOTE=furkan;60076]kendi adamları olsa neden ilk günde böyle bariz bir fark yaptırsınlar[/QUOTE][QUOTE=Vob Trader;60085]millet böle sağda solda hayrete düşsün vay be neler var helal olsun adama desin diye. şayet ilk 3 de veya 10 da biribirine yakın rakamlar olsun bi nebze olsun inanırdım. bu devirde kim kime 10 bin usd bağışlasın. o kdr yetenekli bi adam zaten orda o paraların peşinde koşmaz açar 100 usdlik hesap işine bakar zaten katlama ustası kendi kesesini katlar.[/QUOTE] Son iki güne kadar heyecanı ve katılımı zirvede tutup son gün kendi adamalrını birinci yapabilirler. Böylece yarışmaların birincilik umutlarını kaybedip çekilmelerine enden olmazlar. Ben de diyorumki böyle bir yeteneği varsa nedne vaktini yarışmada harcıyor. Elbet kendisine çalışabilir yok hem kendine çalışıp hem yarışmayı götürebiliyorsa o zaman diyecek bir şeyim yok. Flash oyunlarda bazı hileelrle böyle abuk sayılara ulaşanlar vardı. Fakat diskalifiye ediliyorlar yarışma sonunda. [QUOTE=Astatin;60106]Bu grafiği herkes daha önce gördüde o yüzdenmi umursamadı.. hayır yani tutarsa bu eğer bize olmasada torunlara yarar :) atalım kenara :) birz short..[/QUOTE] Yeni yılda Aralık 2009 vadeden atarız daha evladiyelik olur.