[QUOTE=mbm;60163]90lı yılların başında yoktu bu meret...
o zaman sende küçüksün furkan....[/QUOTE]
yaş 23 abi yazıyor köşede..
Printable View
[QUOTE=mbm;60163]90lı yılların başında yoktu bu meret...
o zaman sende küçüksün furkan....[/QUOTE]
yaş 23 abi yazıyor köşede..
[QUOTE=Astatin;60122]:)bir babanın evladına sarıldığı sıcaklıkla sarıldım kısalara... lucy lui yi izlerken içimde doğan sevgi hislerinin aynısı doğdu şu anda içimde.. bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz, EURUSD bile tutamazsın DJ tutamaz, bir uçurum gibi düşersin 37000 den yarın, seni DSI tutamaz :))))))[/QUOTE]
harbiden dün 38,250 üstünde del igibi alan DSİ nerede şimdi?
[QUOTE=mbm;60153]spotun 15 daklıgın ruhuna el fatiha demek üzereyiz bu sefer galiba.....
uyumsuzluk iptal olmadı yukarı daha.. bu nedenle tepmezse
yedi canlı bu spot.....[/QUOTE]
yok yine sat vermiyor bu.daha dogrusu tek bar kırmızı yandı.. şimdi yeşil tekrar..
uyumsuzdu zaten...
36300 altında kalıcı olması lazım..
şu uyumsuzluk tepkisini versinde netleşir durum...
[QUOTE=furkan;60165]yaş 23 abi yazıyor köşede..[/QUOTE]
farketmedim ..:D kusura bakma..
millet oraya sallama yazdıgı için pek bakmıyorum..
[QUOTE=mbm;60168]farketmedim ..:D kusura bakma..
millet oraya sallama yazdıgı için pek bakmıyorum..[/QUOTE]
1yıl fln oldu daha başlayalı daha once başlasaymışım ztn uni bitmezmiş
yok bunlar kıl etti adamı..
allahtan yarıyı 525 den flatladık...
15 ler vadeli ve spotta uyumsuz oldugu için tepki modundalar...
yok 5 daklık ala gelirse tekrar uzunlayacagız mecbur.....
agız tadıyla düşmediler şöyle....
Kahvaltı bitti.
yalnız bu fdow hoşuma gitmiyor..
yukarı hazırlık yapıyor sanki...
spott 15 de alda hala..
sinir ettiler iyice 1000puan kardan yarısını geri verdik hala duruyor kısalar
[QUOTE=furkan;60169]1yıl fln oldu daha başlayalı daha once başlasaymışım ztn uni bitmezmiş[/QUOTE]
yaşım 23. 6 yıl evvel bulaştım borsaya açıldığının 2. ayından itibaren de vobdayım.1.5 senelik de foreks,dow future geçmişim var 6. senem üniversite de daha hala 4. sınıf dersi almadım hiç bölümüm işletme örgün:) 4 ekrandan seans izliorum. hayatımı sermaye piyasaları sayesinde ikame ettiriyorum:) bekarım:)tek başıma yaşıyorum:) sbt sevgilim yok:)yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
37750 uzuna döndüm.....525 den yarıyı flatlamıştım zaten..
37900 üzerinde al verir 5 dakikalık..
ben erken aldım... hoşuma gitmedi durum.. yukarı yazdım ya...
38900 üzeri olursa ne ala..tutarım..
yoksa geri veririm... tam sınırdayız
[QUOTE=Vob Trader;60174]yaşım 23. 6 yıl evvel bulaştım borsaya açıldığının 2. ayından itibaren de vobdayım.1.5 senelik de foreks,dow future geçmişim var 6. senem üniversite de daha hala 4. sınıf dersi almadım hiç bölümüm işletme örgün:) 4 ekrandan seans izliorum. hayatımı sermaye piyasaları sayesinde ikame ettiriyorum:) bekarım:)tek başıma yaşıyorum:) sbt sevgilim yok:)yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)[/QUOTE]
8yaşımdam beri döviz biriktiririm her gece ne oldu para diye hesap yapardım hisseyede cok once aldım sattım ama harçlıkla oynadıgımız için birşey bırakmadı :)