-
15 dak sistem 27 ekimde 30.775 de al vermiş..hala al da..ben ise o zamandan beri 10 kere kısa -uzun yaptım..bu sistemin testini yapan olmadı mı?..adamlar bunun tıpa-tıp aynı sinyalini veren sistemi 17 milyara satıyorlar..benden'' ağalara beleş'':)..yahu [COLOR="Black"]kardeşim''emekle,ücret arasında makul orantı olmalıdır''[/COLOR] sistem bulmak sonuçta pek çok hazır ,önceden bulunmuş sistemlerin karmasıdır.hani yıllarını harcarsın,saç-tırnak uzatırsında iyi üçret istersin..3 tane bilgi işlemci 2 tane grafiği çiftleştirir ..sonrada deveyi hendekten atlatmış gibi milyarlar ister...işte buna kızarım..
-
Bu Deutche ,efg kar edermi, yoksa floor gorevımı yapar ben anlamadım, S&P arttı al, dustu ver, ne cacıktır bunlar ben anlamadım...
-
28500ün az üzerinde muallakta bırakacak bir kapanış imekabeye yakışır..dng
-
[QUOTE=furkan;60176]8yaşımdam beri döviz biriktiririm her gece ne oldu para diye hesap yapardım hisseyede cok once aldım sattım ama harçlıkla oynadıgımız için birşey bırakmadı :)[/QUOTE]
onu ben de yapardım da bende mobilet vardı onun haftalık biyerine bişi yaptırırdım. para oraya giderdi:)
-
bu arada son son 1o dakkadaki trademin 3 üde zarar yazdı :(
-
37700 kısaldım yine.. sistem al vermedi...
ara sıra kaşınırım böyle.....
ama spot alda hala....
bu hareketler uyumsuzluk tepkisimi yoksa devamı varmı o belli değil henüz..
kanımca durum ortadada.. ben sisteme ters olmaktan tırstım..
verdim geri 2 kademeye.... devamı gelmedi...
yok 37900 üzeri olursa 5 al verir uzarız tekrar...
deneme başarısız oldu...
-
[QUOTE=Vob Trader;60181]bu arada son son 1o dakkadaki trademin 3 üde zarar yazdı :([/QUOTE]
kıpırdamadan beklemek gerek bence sonlara doğru iyice vericekler
-
38.6 maliyetli shortları, 37.6'dan verdim ve flata döndüm. Alan hayrını görsün.
-
[QUOTE=Vob Trader;60181]bu arada son son 1o dakkadaki trademin 3 üde zarar yazdı :([/QUOTE]
benimde zarar yazdı.. 50 puan.. iki katı 100 puan:D
birden heyacanlandım.. sistemden önce aldım diye..875 i gösterdiklerinde
akıllıyız ya..:D
veremedik ordan.. verseymişiz daha iyiymişte..
sanki ala gelecekler sandım...
-
[QUOTE=teo;60178]Bu Deutche ,efg kar edermi, yoksa floor gorevımı yapar ben anlamadım, S&P arttı al, dustu ver, ne cacıktır bunlar ben anlamadım...[/QUOTE]
bende onu soyluyorum sevgili teo
bu herifler illaki para kazaniyolar ama bu islemlere gore zarar etmeleri lazim
kural eksikligi var adamlar iyi degerlendiriyolar.
-
[QUOTE=follow;60186]bende onu soyluyorum sevgili teo
bu herifler illaki para kazaniyolar ama bu islemlere gore zarar etmeleri lazim
kural eksikligi var adamlar iyi degerlendiriyolar.[/QUOTE]
ilk zmanalr İş&Garanti ve DSİ&EFG kardeş gibiydiler Yerliler ile yabancıalr karşı karşıya olurdu hep. Şimdi sapla saman akrıştı Yapı Kredi Citi HSBC Morgan vs girdi işin içine.
-
spot 2 bardır satta bu sefer..15 daklık