kısalar devam
Printable View
kısalar devam
[QUOTE=mbm;60188]spot 2 bardır satta bu sefer..15 daklık[/QUOTE]
bu sefer bende 550 den beri tek lot alım satım yapmadım
Abka senın bu sıstemde bır yanlışlık var, 2000 puan düşmüş nasıl sat vermez, kaç dakikalık periyod bu.Gunluk mu?
37.250 piyasanın tersine bir hareketle long yaptım. Geceye taşımadan vermek üzere.
[QUOTE=teo;60191]Abka senın bu sıstemde bır yanlışlık var, 2000 puan düşmüş nasıl sat vermez, kaç dakikalık periyod bu.Gunluk mu?[/QUOTE]15 dakikalık...ama 27 ekimde 30775 den al vermiş..ama sat vermeye çok yakın..uyguladıgım sistem(5 dak) zaten 38.000 den beri sat da..15 dakikalığı şimdilik izliyorum..15 dak. sat verdi verecek..sistemin testini yapmadan,en azından 200 işlem sonucunu görmeden güvenmemek lazım.. geçmişte başıma geldi duman oldum..
Stopladık. Tekrar Flattt.
30050 den net al veren spot 36300 civarından sat verdi bugun...
üst peryot alda yalnız....
yinede bu satın bir anlamı olması lazım...
kısaya devam...
belki üst peryot düşüşü durduracak... belkide bu 15 daklık sat ,üst peryoduda sata getirecek..
[B]bunları bilmemiz mümkün değil... [/B]
bizim yapacagımız sistemli olmak..ve disiplini elden bırakmamak...
aynı durum dow içinde geçerli... o yüzden sabah bahtımıza ne çıkarsa..
ben spot ve vadeli 15 sattayken kısa girecegim geceye.....
bu seferde vadeli 5 uyumsuz oldu.. tepki o yüzden.....
gostere gostere geceye kısa mı kalmamızı istiyorlar artık iyice kafada kurar olduk kolay lokme vermiyorlar diye..
geceye kısa girecegim..
mantık yürütmemek lazım..dow un biz kapanırken -%2 olan eksisi,-%6 bile oluyor..Teo demişti''borsada mantıklı düşünürsen kaybedersin''.cidden mantığı bıraktım ben..
37150 den shortları kapattım, geceye her zamankı gıbı flat.