825 kısa...çanak kırılsın...şelalel elale şelale
Printable View
825 kısa...çanak kırılsın...şelalel elale şelale
[quote=Larossıan;138016][URL="http://img200.imageshack.us/i/screenhunter1mnh.png/]"][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/3524/screenhunter1mnh.png[/IMG][/URL]
Drenç bu 56150
[URL="http://img197.imageshack.us/i/screenhunter3m.png/]"][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/5496/screenhunter3m.png[/IMG][/URL]
Tutanda 55200 kırarsa 54600 destek[/quote]
çok güzel tespit katılıyorum..şelale şlelae
15 dkda boll bandlar yine daralıyor..bu sefer NU yada PU yok..yazı turaya kaldı işimiz
rali ralli...
Manyamışlar ne edeceksiniz edin bugün cuma diye bir iyilik düşünüyorlar bakalım akşama görecez...:D:D
875 stop..yemek :)
[QUOTE=Astatin;138021]850 filat abi...100 paun 100 puanır..bu çanaga güvenmiyom ben..sistem hala alda[/QUOTE]
sisteme uy .. çanak çok sağlam oldu .. eskisinden sağlam oldu .. :o:o:o:o:o
[QUOTE=enorton;137749]Daha önce 2 kez sermayeyi sıfırladım ikisi de bu piramit hevesim yüzünden oldu. Dünden beri piramit yapsam belki de karı 3 e katlamıştım ama kendi kendime karar aldım artık piramit yok.
[COLOR="Blue"][B]Her vade sonunda portfuyun büyüklüğüne göre bir sabit sayı belirliyorum ve tüm vade aynı sayıda işlem yapıyorum... Benim gibi acemilere tavsiye...[/B][/COLOR][/QUOTE]
Ben de tavsiye ederim....
[IMG]http://img299.imageshack.us/img299/6974/screenhunter1.png[/IMG]
Her ne kadar ana sistem kocaoğlansada ayuyu babasının hayrına koymadı..Eninde sonunda aşağı basacaklar buralarda süründürüp tabii...
çaktırmadan yukarı gidiyo...
[URL=http://img34.imageshack.us/i/ucgen.png/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/9980/ucgen.png[/IMG][/URL]
Aşağıda ilk etapta 51000 bekliyorum...
sistem alda uzun devam .. sat gelirse kısaya dönecem ...
[quote=Larossıan;138036]Aşağıda ilk etapta 51000 bekliyorum...[/quote]
kocaoğlan ayu ya devam diyo dimi sayın larossian
[QUOTE=7410;138038]kocaoğlan ayu ya devam diyo dimi sayın larossian[/QUOTE]
Dün saat dörtte al vermemişmiydi tekrar sat verdimi
[quote=7410;138038]kocaoğlan ayu ya devam diyo dimi sayın larossian[/quote]
Kocaoğlan şu an için flatta beklemede, öbürü başka bir sistem..
[URL=http://img188.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Selam...55.800 den 1/2 LONG yaptım...(Dün bu seviyeden AL sinyali gelmişti...)Kısa vadeli ve orta vadeli sistem halen AL da...Sabahki 55.275 e düşüş anında da AL sinyallerini korudular...Pariteleri çok sık izlemem ama son zamanlarda borsalarla olan koreleasyon özellikle dikkatimi çekiyor...O yüzdende Euro/Dolar paritesine dikkat diyorum...Burada eğer 1.4338/1.4327 bölgesi aşağı geçilirse borsalara sert satış gelebilir...Bu arada APSD de şimdilik düşüşü desteklemiyor...(APSD nin düşüş yüzdesi fiyattaki düşüş yüzdesinden fazla...)Herkese bol kazançlar dilerim...
Arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar
kısa devam ediyorum..sistem sabah sat verdiğiyle duruyor..
kaldıraç makul olunca sonuna kadar sistem...istatiksel olarak geriye dogru 200 trade,genel egilimde % 8 hataya sebep olurmuş...bunu geriye dogru 4.000 trade yapsan ineceği %4 dür...bana 200 trade yeter..
[QUOTE=Larossıan;137767][URL="http://img222.imageshack.us/i/screenhunter2.png/]"][URL=http://img222.imageshack.us/i/screenhunter2.png/][/URL][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/2029/screenhunter2.png[/IMG][/URL]
28000 gelen 5 lik ayu dedi.[/QUOTE]
Aboooow AYU da diyorömuymuş bu sistem. An Trend ve BOğa koyan sistem mi bu? (Anlayacağınız üzere forumun epey bi gerisindeyim geliyoum yavaş yavaş)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137762]Yeter artık da. Bi yerden almaları lazım..
Daha Dün sabah [B][U]58350[/U][/B] gördü bu vadeli. Bu sabah [B][U]54600[/U] [/B].
[U]yüzde 10 düşecek neredeyse ) vay beee[/U]
[U]Toplumca tepkisisiz biz zaten ;[/U]
[U] IMKB den ne tepki bekliyorsam[/U] :)
Bugün 54600 -54700 full + full + full + full LONG :))[/QUOTE]
54,600ü iyi yaklamışsın tebrikler. .brv
[QUOTE=QUEEN;137774]2. seans alırlar diyen varmı..[/QUOTE]
Diyen olsaymış iyi prim yaparmış.
[QUOTE=Astatin;137809]KUVIN bir smaç çak şuna yaww.... voleyballcı dedik milli dedik bağrımıza bastık, longcu çıkma sora haaaaaaaaaa.....pambık nerde[/QUOTE]
Bir ra havuza masa kuracağım leptobumda seans yağpacağım diyordu tatilde herhal. Eğer öyleyse pambıklığı gitmiştir pambık helva gibi olmuştur
[QUOTE=Astatin;137812]anaa..pambık a sen istanbuldayken yemek servisi ediyordun..sen gittin hiç düşünmeden adamı..kim bilir ne hallerde[/QUOTE]
İnsan konu komşluya emanet çiçeğimi sula vs derdi. Hani yanında götürmedin komşuyu tembihleseydin bari. selçuklunun yavrılar gibi olmasın sonra. .kom
[QUOTE=QUEEN;137824]şelale bitti dağılın ayular..bu ayular çok fena ya..senettekileri düşünün ayuluk iyi değildir....dow 9500 gördüm dün valla..:..:[/QUOTE]
Senettekiler bir kaç aydır özellikle son bir aydır ayuları düşündü mü? Vurun ayular vurun... Gün sizin gününüz. intikam gününüz.
[QUOTE=mbm;137872]rakamları şaşırmışım....babaların yapmak istediğide bu zaten....helal olsun başarmışlar.....
1000 er puan yukarı yazmışım.......
55350 uzun...56200 kısa olacaktı....
he heeeeeee:):) vay be.. kafayı yedik...[/QUOTE]
dua et sen 1,000 puan sapıtmışsın ben 10,000 puan sapıtıyorum hala alışamadım50binlere. 46,000 filan yazıyorum. .dng
[QUOTE=jerfin;137876][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/6431/vob5.png[/IMG]
iki gündür sistemimi ve sisteme harfiyen uyduğum için de kendimi tebrik ediyorum:) geceye flat, gün içinde yeterince marj veriyorlar zaten..[/QUOTE]
Dur bi de ben tebirk edeyim .brv
long devam ... arada bi sat yaptı sistem... şimdi alda ..
[QUOTE=Larossıan;137881]Sistem olmazsa bu manyakları çözmek mümkün değil fdjı artıyken aşağı eksiyken yukarı ne adamlar....:..::..::..:[/QUOTE]
doğrudur .brv
yurtdışı endeksmiş pariteymiş hepsi hikaye oldu hatta spot endeksle bile uyuşmuyor. Spot ile vob grafiğini üst üste koyup bakabilirsiniz.
Makas ile istedikelri gibi oynuyorlar. Sabah 200 puana akdar düşen makas şimdi bile 600 puan artıda. Sadece mevcut VOB grafiğine bakmak gerekiyor. Yoksa herşeyi terse getirmek için kullanabilirler.
Hisse kimdeyse güç onda. Spotu ve vobu istediği gibi oynatıyor.
[QUOTE=selçuklu;137900]abi sisteme uyalım .. geçen hafta yoktun sen .. ne ralliler oldu ne yiğitleri harcandı .. bu vob 29000 den beri uyumsuz __q ... uyumsuzluğun ta .......
hayırlısı olsun .. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
Bence de bence de.... .kom
[QUOTE=cetin;137914]İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Hayırlı kazançlar[/QUOTE]
Hoşgelmişsin...
Falcon Securities araştırma birimi başkanı Steven Mayne, küresel
piyasalarda Mart ayı diplerinin ardından yaşanan benzeri görülmemiş
ralli sonrasında hisse senetlerinin daha ne kadar yükselebileceğini
bilmediğini söyledi.
Mayne, "Ralli şu an için aşırıya kaçmış gibi görünüyor. Piyasanın
genel olarak ^aşırı alım^da olduğu seviyelere doğru gidiyoruz. Ancak
bu satış yapılması gerektiği anlamına gelmiyor. Bazen piyasalar aşırı
alım ya da satım pozisyonunda uzun süre kalabilir" açıklamasında
bulundu.
Anam BU HABER GELDİĞİNE göre tersi. valla alıyolar bunlar yaa. Yine shortçu kafa kescekler...
KOrktum..... 56800 100 puan zararına FIT.. FLAT
IYM, TGB alıyor imdaaat diyin...
fdow + ya mı geçecek ! ne ????
[QUOTE=Astatin;137926]way anasını..dünkü güçlü görünüm senaryosuna rağmen -200 ü görünce tamamen histemsel şortladım..275 den..eğer zirve yen,lenmezse bu VOB sizlere ömür babafingo[/QUOTE]
Asti nedir bu babafingo?
[QUOTE=deks;137931][I][color=#FF0000][b]Fannie Mae yine zarar etti, devletten para isteyecek [/b][/color]
ABD^nin en büyük konut mortgage finansmanı sağlayıcısı olan Fannie Mae, çeyrek dönemde 14.8 milyar dolar zarar ettiğini ve bunun kendisinin ayakta kalmak için üçüncü kez Hazine^den para istemeye zorlayacağını açıkladı. Fannie Mae, 8 çeyrektir zarar ediyor. Hükümet, Fannie Mae ve rakibi Freddie Mac^in ülkenin konut sistemi için 2007 yılından bu yana çok kritik hale geldiğini belirterek bu şirketlerden konut sistemini desteklemeye devam etmeleri istemiş ve 400 milyar dolar sermaye sözü vermişti. Fannie Mae, regülatörünün açıkların kapatılması için Hazine^den 10.7 milyar dolar istediğini, bu miktar ile birlikte tercihli hisse alım programı [/I]çerçevesinde Hazine^den çekilen net miktarın 45.9 milyar dolar olacağını da vurguladı.[/QUOTE]
Bunlar daha önceki aldıaklrını ödeyemei ki hala para istiyor. FED FF kardeşlerin kurtarma operasyonundan zararda. GEl TRye 25 milyar doalr versek vermezlerdi. .dng
[QUOTE=BORSACIOZGUR;138058]Falcon Securities araştırma birimi başkanı Steven Mayne, küresel
piyasalarda Mart ayı diplerinin ardından yaşanan benzeri görülmemiş
ralli sonrasında hisse senetlerinin daha ne kadar yükselebileceğini
bilmediğini söyledi.
Mayne, "Ralli şu an için aşırıya kaçmış gibi görünüyor. Piyasanın
genel olarak ^aşırı alım^da olduğu seviyelere doğru gidiyoruz. Ancak
bu satış yapılması gerektiği anlamına gelmiyor. Bazen piyasalar aşırı
alım ya da satım pozisyonunda uzun süre kalabilir" açıklamasında
bulundu.
Anam BU HABER GELDİĞİNE göre tersi. valla alıyolar bunlar yaa. Yine shortçu kafa kescekler...
KOrktum..... 56800 100 puan zararına FIT.. FLAT
IYM, TGB alıyor imdaaat diyin...[/QUOTE]
[quote]
[color=#FF0000][b] 04.08.2009 16:14:44 MIG Investments ([url]www.migfx.com[/url]) Tarafından Hazırlanan Hisse Senedi Piyasaları Raporu: [/b][/color]
[b]"HİSSE SENEDİ PİYASALARINDAKİ YÜKSELİŞ “HENÜZ HİÇBİRŞEY GÖRMEDİNİZ”
İLGİLİ ÜLKELER:[/b] Avustralya, Rusya, Avrupa Birliği Bölgesi, Japonya, Yeni Zelanda, Temel Analiz, Kanada, İsviçre, İngiltere, ABD
HAZIRLAYAN: RICHARD MORRIS
Hisse senedi piyasalarının bu yaz hızlı bir yükselişe geçeceğini ve yatırımcılar için oldukça kötü geçen bir yıl için güzel kazançlar sağlayacağını tahmin ediyorduk. 8.107 gibi düşük seviyelerden %14,47’lik artışla dün gelinen en yüksek seviyeler inanılmaz görünüyor. Bu 1929’dan beri görülen en büyük yükselişti. Hacmin hala düşük olması, kurumsal yatırımcıların hala kenarda beklediği gerçeğini ortaya çıkartıyor. İlginç olan ise, zararı durdur fiyat hareketinin görülmeyişidir. Bu hisse senedi piyasalarındaki yükseliş beklentisinin bir göstergesiydi.
Normalde, şimdiki gibi hızlı bir yükselişin ardından piyasanın güçlü bir durdur emri fiyat hareketi görmesi gerekir. Ancak şu anda böyle bir hareketin yokluğu dikkat çekiyor. Bu da, piyasanın fiyatlandırmadan ziyade değer kazanmaya yöneldiği doğal bir güce sahip olduğunu göstermektedir. Bu tür bir fiyatlandırma hareketi, ayıların henüz arayı kapatmak için harekete geçtiğinin görülmediğini de gösteriyor. Piyasadaki satış baskısının sınırlı olduğu ve düşüş beklentisine göre hareket eden büyük yatırımcıların kolayca kaçamadığı bir günlük fiyatlandırma yapısının olduğu göz önünde bulundurulduğunda bunun için mantıklı bir açıklama olabilir. 8.107’te gelinen en düşük seviyenin Lehman Brothers^ın çöküşünden bu yana elde edilen en önemli düzey olduğu için sürekli satış pozisyonunda olanlara dikkat çekmeye çalıştık. Bu satış pozisyonunda olanların aklında ciddi ciddi dolaşan bir şeydi. Lehman Brothers’ınki olay odaklı bir çöküşken, piyasa olaya bağlı bir pozisyon oluşturdu ve düşüş yönlü hareketi başlatabilmek için böyle bir harekete ihtiyaç duyuyordu. Asıl soru ise, bu şekilde bir olay odaklı pozisyon piyasalarda var mıydı, ya da var mı? Bunun gerçek olduğu konusunda endişelerim var. Piyasadaki korkunun hala varlığını sürdürdüğü açık ancak bazı merkez bankalarının teşviki azaltmaya başlamaları ve bankaların borç vermelerinin teşvik edilmesi ile birlikte riskli olaylara karşı riske maruz kalma düzeyi kontrol altına alındı. Bunun düşüş beklentisinde olanların şimdi içinde çıkamadığı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Bir düşüşe neden olacak net bir durum yokken ve piyasa yüksek bir korku düzeyiyle bu tür bir duruma karşı ciddi manada pozisyon almışken, neden hisse senedi piyasalarında hala yükseliş yaşanıyor? Cevap, korku sorunu ve bir olaya bağlı felaketin tahmininin bile piyasayı olumsuz görünüme sokabileceği korkusudur. Şimdilerde ikinci çeyrek sonuçlarının açıklandığını görüyoruz, üretim ve stokta azaltma yapma bir çok şirketin, gelebilecek yeni fırtınalara karşı kendisini daha iyi konumlandırmasını sağladığı görülüyor. Diğer duruma bağlı krizleri fiyatlandıran değerlendirmelerle birlikte, hisse senedi piyasalarının uzun vadede yatırımcılar için önemli bir değeri temsil ettiği bir durum ortaya çıkmıştır. Stok azaltmanın konumlandırılması , sermayeler için önemli bir art ve aynı zamanda birçok ekonomistin üçüncü ve dördüncü çeyrek GSYIH tahminlerini %2nin üstüne çıkarmaya yönelmelerini de sağlayan bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bu, son birkaç ayda daha içerisinde daha da dengelenen talebe dayalı stok oluşturmada küçük bir iyileşme görüldüğünün göstergesidir. Büyük bir çöküş yaşanacağına dair korku ise ortadan kalmış görünüyor.
Eğer güven ve iyileşmede bir bozulma yaşanırsa, bunun etkileri geçmişte olduğundan daha hafif olacaktır. Enflasyonist baskılarla ilgili korku da hisse senedi piyasalarını olumlu etkileyecek bir diğer süreçtir, çünkü enflasyonist baskılar, şirketlerin fiyat artışlarından yararlanmalarını sağlayacaktır çünkü stok düzeyleri çok düşük tutuluyor. Bu aynı zamanda şirketleri , uzun vadeli yatırımcılar için gerçek anlamda daha ucuz kılacaktır. Bu nedenle olumsuz bir gelişme olmaktan ziyade piyasaların uzun vadede olumlu yapılanmasını sağlayacağını düşünüyorum.
Eğer talepte bir artış görülürse veya az da olsa stok oluşturma gözlenirse, GSYIH verilerinin büyük artış göstereceğine inanıyorum, aynı zamanda tüketici güven düzeyinde de bir artış gözlenecektir. Piyasanın gecikmeli göstergesi olan işsizlik verileri ile ilgili korku, gelişmiş bir ülkenin tarihi seviyelerinde gözlenen en düşük değerlere yakın bir yerde bulunuyor. Bu nedenle, issizliğin hala artma ihtimali olsa da, bununla ilgili baskılar azalmaya başlıyor ve bu da piyasaların görülebilecek en kötü değerlerin görüldüğü ve taban oluşturulduğu güvencesini edinmelerine dönüşebilir. İnanıyorum ki, teknik olarak tam istihdamın sağlandığı uzunca bir dönemin ardından, uzun dönemli bir teknik olarak azalan işsizlik düzeyine geri dönülmesi muhtemeldir. Peki bu, hisse senedi piyasalarının yükselişini durdurabilir mi? Sanmıyorum!
Piyasalar ileriye dönük düşünüyor ve şu anda 2010’nun sonu ile 2011’in ikinci çeyreği için oynuyoruz. Çift dipli bir resesyon olsa bile, yavaşlamanın boyutunun bu noktada dengeleneceğini düşünüyorum. Ben bir çifte dip oluşacağını tahmin etmiyorum ancak dipten çıkışın daha önceki kredi krizi pazarlarında yaşandığı gibi sürüncemeli bir şekilde gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. Bu vakaların hepsinde, hisse senedi piyasaları yükselişe geçmişlerdi ancak sonrasında aşırı genişlemiş bir para politikaları vardı ve sert düzeltmeler yaşadıktan sonra genel olarak yukarı yönlü harekete geçebildiler.
Nasıl bir pozisyon aldığınıza bağlı olarak, iyi haber hisse senedi piyasalarındaki yükselişin sona ermesine daha çok zaman olduğudur. Durdur emri fiyat hareketi görene kadar, sadece durdur emri verecekler için değil aynı zamanda kenarda bekleyen kurumsal alıcılar için de geçerli olacak gerçek ise en yüksek değerlerin henüz biraz uzakta olduğudur. Durdur emri satış hareketi görene kadar, unutulmaması gereken şey, mali desteğiniz güçlü değilse bu piyasada satış pozisyonu alanlara yer olmamasının acımasızca olacağıdır. Daha sonra da, piyasanın sizin ilk satış düzeyinize düştüğünü görmeyi bekleyin. Bu arada, aşağı doğru düzeltmenin , bu sene görülen en düşük düzeylerin yakınına bile yaklaşmayacağını tahmin ediyorum. Görülebilecek en düşük değerin Dow Jones için 8.600 olabileceğini düşünüyorum.
Piyasanın Temmuz ayındaki gibi yükselişini sürdürmesini ve bu ayın sonundan önce S & P’un 1.095 seviyelerini görmesini sağlayacağını tahmin ediyorum. O noktadan sonra ise piyasa önemli bir düzeltme yaşayabilir ve bu düzeltme sonrasında yıl sonuna kadar güçlenmeye devam edebilir.
Eğer satış pozisyonunda olsaydım veya portföyünde yeterli miktarda hisse senedi bulunmayan bir yatırım müdürü olsaydım, endişe duyardım. Çünkü, ince ve aynı zamanda piyasanın düşüş beklentisindeki tarafına fazlaca bağımlı olan bir piyasada, pozisyonumu kapatmaya zorlanmam acı verici bir deneyim olabilirdi."
[/quote]
Bi de buna bak...
sistem al verdi..
[URL=http://img33.imageshack.us/i/ensm.png/][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/6372/ensm.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=abka;137957]ms aktarım programı / baglantı / verilerin tamamını yükle...yaptım..ama [B]hala 5 daklık 2 bar eksik..[/B]
nasıl yapılır ki...[/QUOTE]
ms aktarım programı / baglantı / eksik verielri yükle de yine olmazsa ilk yöntemi yapmadan öçnce veri klasörünü silip tekrar hepsini yükle de. Bu arada MS kapalı olsun verielr yüklendikten sonra MSi aç.
[QUOTE=abka;137960]sn saraylı nerede yazıyor..bilgisi olan var mı..[/QUOTE]
[url]http://devridaimmakinasi.blogspot.com/[/url] aan adres burası yedeği benim forumda.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137970]Para kazanmak için TGB yi takip edin...
[U]Alıyorla alın, satıyotsa satın.....[/U]
Dün aşağılardan deli gibi bütün alışlardan TGB çıkıyordu..
Bugün ise kısmi satışı var..
ISC 5200 e verirler [U]inşallah.[/U] Verirlerse daha burası iflah olmaz..[/QUOTE]
Takip edilen tavşan kurumu arada değiştiriyorlar. Dikaktli olmak lazım. DSInin nasıl zarar yazıp ayrıldığını biliyorsunuzdur.