O zaman Uvli e ye 2 etiketini mi goyacin hünkarum..:confused:
Printable View
O zaman Uvli e ye 2 etiketini mi goyacin hünkarum..:confused:
[QUOTE=obsidyen;448097]O zaman Uvli e ye 2 etiketini mi goyacin hünkarum..:confused:[/QUOTE]
aynen patron teprik ederim ... ... 4 mü 2 mi .. çok düşündüm ... 2 te karar verdim .... en baba en büyük etiket 2 yi koyacam ... :o ...
[img]http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/multimedia/dynamic/00336/STB070801CAT_336021k.jpg[/img]
[quote=selçuklu;448098]aynen patron teprik ederim ... ... 4 mü 2 mi .. çok düşündüm ... 2 te karar verdim .... en baba en büyük etiket 2 yi koyacam ... :o ...[/quote]
Patron,
"üçbuçuk etiketi" de var mı?:::
[quote=selçuklu;448098]aynen patron teprik ederim ... ... 4 mü 2 mi .. çok düşündüm ... 2 te karar verdim .... en baba en büyük etiket 2 yi koyacam ... :o ...[/quote]
sağol hünkarum...uvli d yukarıya gırıldığında dalarız piyasaya o zaman....brv.brv.brv yohsa durum perişan..hünkarum...:o:o
[QUOTE=obsidyen;448097]O zaman Uvli e ye 2 etiketini mi goyacin hünkarum..:confused:[/QUOTE]
sensei inde major sp sayımıyla korele olur ... o majör 4 koycak ... biz 2 .... genel senkronu yakalayacaz ...sensei ile sp için mailleşmiştik ..geçen sene ... tahminim 2000 den bu yana oda flat olarak bitirmiştir 4 ü ...... sp 4 ün c si için terminal sayımım vardı onada göndermiştim forumdada vardı ... bizim e onun sayımda 5-2 ye denk gelir tahminim ...
şuan nası sayıyor bilmiyorum ama ..
[quote=excali;448100]Patron,
"üçbuçuk etiketi" de var mı?:::[/quote]
olmamı pisi abi...seri şekilde o etiketleri basıyomm ben şincik....kom:o.dng:..::..:
[quote=selçuklu;448102]sensei inde major sp sayımıyla korele olur ... o majör 4 koycak ... biz 2 .... genel senkronu yakalayacaz ...sensei ile sp için mailleşmiştik ..geçen sene ... tahminim 2000 den bu yana oda flat olarak bitirmiştir 4 ü ...... sp 4 ün c si için terminal sayımım vardı onada göndermiştim forumdada vardı ... bizim e onun sayımda 5-2 ye denk gelir tahminim ...
şuan nası sayıyor bilmiyorum ama ..[/quote]
sp sayımını tekrar atabilir misin hünkarum....brv.brv
[QUOTE=obsidyen;448105]sp sayımını tekrar atabilir misin hünkarum....brv.brv[/QUOTE]
ne demek . patron buyur..zaten sana yazmışım o zamanda ... senseiyci kim varki sen ben asti :D:D:D ..prechırcı çoktur piyasada 12345 sayarlar .. :::::: :D:D ... . :::.brv.brv ... . .. noktasal sp sayımı 1 yıl geçmiş projeksyon aynen geçerli ... . geçen sene temmuzda saymışım .... sensei sayımı sevmişti .ama ana sayımım bu değil demişti .. alternatif olarak bunu bende düşündüm demişti ... ve .. aynen şunu söylemişti ... düzeltmelerde sündürebildiğin kadar sündür demişti .... en dipler değil yükselen dipler majör dalga sonları olur demişti .... alttaki sayımdada öyleydi ... sp çok bakamadım sonrasında ama ... o yükselen dipten bi itiki yukarı sayabilmeliki .. alttaki sayım güçlensin...
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=365578&postcount=1103[/url]
[QUOTE=selçuklu;365578]opsidiyen patrons .. bak bakalım neosal galıp olabilirmi böyle .. üvvvv ....majör ediketler .. neely amcanın .... c dalgasını ve içsel genişleyen kanallı extended 3 lü terminal endig diagonali :::::: ::: ben etiketledim :o ..... .... deneysel amaçlı ..... mondiyolayalımmı ??.... 0,618 a+b de alaçlan dip olurmu ? ... :::::::D:D
ekleyeyim ... 4. dalga 2. dalga üstüne çıkamaz çıkarsa .. sayım exxxx olur .. ona göre ..... :o
[IMG]http://i55.tinypic.com/f2kaqt.png[/IMG][/QUOTE]
Abzürdyen REİS,
Seni KUBBE VEZİRİ tayin etmediler mi henüz?
[quote=obsidyen;448104]olmamı pisi abi...seri şekilde o etiketleri basıyomm ben şincik....kom:o.dng:..::..:[/quote]
"üçyüüzz - beşyüüz" etiketi yok mu? Onu bassaydın?:::
ya şurda ciddi bişi konuşuyoruz eksikali patron ... :D:D:D:D:D:D ... kubbe falan ne karıştırıyosun ayıp valla .:::::::::..şikayet edecem hellim aplaya .. astiyede şikayet edecem .. unlipatada söyleyecem .sazan abiyede diyecem ... ...:D:D.boks..boks..brv.brv.brv.brv .. herkes bilsin :D [COLOR="White"]şaka yapıyorum ha sonra kızma bana kedi falan hiç sevmem :::[/COLOR]
abaw, mr.bollinger seminer vermeye Turkiye'ye geliyomuş.Adam adam akıllı anlatamıyosunuz benim göstergeyi direk ben geliyorum tarzında bişi demiş :D Haydi hayırlısı.Adamı kızdırmaya gelmez daralır patlar sonra :P
[quote=selçuklu;448115]ya şurda ciddi bişi konuşuyoruz eksikali patron ... :D:D:D:D:D:D ... kubbe falan ne karıştırıyosun ayıp valla .:::::::::..şikayet edecem hellim aplaya .. astiyede şikayet edecem .. unlipatada söyleyecem .sazan abiyede diyecem ... ...:D:D.boks..boks..brv.brv.brv.brv .. herkes bilsin :D [COLOR=white]şaka yapıyorum ha sonra kızma bana kedi falan hiç sevmem :::[/COLOR][/quote]
:D:D:D
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_m3obc3VmVJ1qf66n1.jpg[/img]
Unlipata şikayet et, patromz. Cevap vermesi 6ay - 1yıl sürüyor nasıl olsa...:D
[QUOTE=excali;448121]:D:D:D
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_m3obc3VmVJ1qf66n1.jpg[/img]
Unlipata şikayet et, patromz. Cevap vermesi 6ay - 1yıl sürüyor nasıl olsa...:D[/QUOTE]
Patron, bu sahibini yemiş sanırım.
[quote=flexy;448122]Patron, bu sahibini yemiş sanırım.[/quote]
sahibi çok[B] fileksibıl[/B] biriydi herhalde?
o zaman 5 hedefi 400,000 filanmı oluyor sadrazamlar:::padişahlar, grallar, imparatorlar
[QUOTE=Astatin;448126]o zaman 5 hedefi 400,000 filanmı oluyor sadrazamlar:::[/QUOTE]
400 500 ne farkeder hacı ... çok büyük dalga .. yani konuşulan dalga en major 3..... extension falan yaparsa ..daha farklı şeyler olabilir .. .. emergnig sonuçta ... tabi herşey sayıma bağlı ...bizimkisi öngörü .. netlik hiç olmaz bu işte ..
[QUOTE=selçuklu;448130]400 500 ne farkeder hacı ... çok büyük dalga .. yani konuşulan dalga en major 3..... extension falan yaparsa ..daha farklı şeyler olabilir .. .. emergnig sonuçta ... tabi herşey sayıma bağlı ...bizimkisi öngörü .. netlik hiç olmaz bu işte ..[/QUOTE]
Abi peki , 2009 senesinde mevsimsel düşüş zamanında düşmeyen piyasa sene 2013'de en düşükten 4 katı yüksek seviyeye geldi.Bu dalgada very very big ise ve bu sene de eylüle kadar sat-çık yapmazlarsa 4XX.XXX rakamları hayal değil diyebilir miyiz?
[quote=selçuklu;448130]400 500 ne farkeder hacı ... çok büyük dalga .. yani konuşulan dalga en major 3..... extension falan yaparsa ..daha farklı şeyler olabilir .. .. emergnig sonuçta ... tabi herşey sayıma bağlı ...bizimkisi öngörü .. netlik hiç olmaz bu işte ..[/quote]
ivit::::::::: sonuçta Neo-Osmanlı procesi var. Osmanlı İmparatorluğuna imparator endeks yakışır..teprik ederim
[quote=selçuklu;448115]ya şurda ciddi bişi konuşuyoruz eksikali patron ... :D:D:D:D:D:D ... kubbe falan ne karıştırıyosun ayıp valla .:::::::::..şikayet edecem hellim aplaya .. astiyede şikayet edecem .. unlipatada söyleyecem .sazan abiyede diyecem ... ...:D:D.boks..boks..brv.brv.brv.brv .. herkes bilsin :D [COLOR=white]şaka yapıyorum ha sonra kızma bana kedi falan [B][COLOR=red]hiç sevmem[/COLOR][/B] :::[/COLOR][/quote]
neeyyy..kedü eksikalı mıymış..way anasını...ula o postla nasıl durmuş oralarda..peee
[quote=Astatin;448042]hacı SONY dün bizim hesapla tavan olmuş..VOB da bugün SONY hesabı iletavan olmasın..heee:..:[/quote]
hacı, bizim VOB uçti, SONY de uçarmı bu akşam he...bu saadet zinciri kaç ay sürer..hehe
bu gece o gece mi yohsa...sevişgenler mi bu gece...+160 dan -160 a...ister misin buradan dönüp + 360 gitsin...tom consun palası üçgen seviyi diycem amma dairesel calişiyii...:::.dng
hoppaa üflemişler dowa
[COLOR=#444444][FONT=Arial]Sp 1625[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Arial]Dax 8210[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Arial]Buraların altı kapanış gelmediği sürece piyasalar toparlar… Buraların altında dikkatli olmak lazım toparlama zorlaşır…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#444444][FONT=Arial]Sortcular içun Japon düşüşü isteriz…..[/FONT][/COLOR]
piiuuu.. NİKKEİ nalları DIKKEI... -%6 ne la
[quote=astatin;448187]piiuuu.. Nikkei nalları dıkkeı... -%6 ne la[/quote]
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
ylr* bist :) hehe
[quote=Astatin;448187]piiuuu.. NİKKEİ nalları DIKKEI... -%6 ne la[/quote]
azcık karlar realize olsun abicim..o diilde...boşluk...ne boşluğu asti abi..kaçış boşluğu mu yohsa...öylesine mi...boşluhtan annayan kim var...dngama ne boşluk öyle yaw..bakıp bakıp duruyorum...acaba başka bi evrene solucan deliği mi acıyorlar..:D:p
o boşluh kapanacak mı ?...:eek:
way be opsi...japonyada ayu olmak varmış.. -%7.32..brehhh
[quote=obsidyen;448206]o boşluh kapanacak mı ?...:eek:[/quote]
pupular var kısa peryotlarda hacı...
[QUOTE=Astatin;448207]way be opsi...japonyada ayu olmak varmış.. -%7.32..brehhh[/QUOTE]
1.big in japan
2.mehter
3.hey sexy lady
Bu şekilde pörtlüyor piyasalar (şarkı listesi gibi oldu **) Benim analizim bu kdr olur..
almanlara ne olmuş ölee...fren patlattılar sanki...:rolleyes: dönüp + gecer mi..acaba:p
[QUOTE=obsidyen;448221]almanlara ne olmuş ölee...fren patlattılar sanki...:rolleyes: dönüp + gecer mi..acaba:p[/QUOTE]
Selçuki patrona sorduğum sorunun cevabını bugün piyasalar verdi patronaj.Evrene mesaj yolla o cevabını verir hesabı :D
du o boşluğu buraya yapıştırayım da herkes bakıp bakıp dursun...:D
bu kadar yırtılır mı yaww..te allam.. te allam..ccççıkk cçııkk..la hevla yaww..:D:D:D la kapatacan mi olm..madem kapatacan niye yırttın..la hevla..:D:D
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/5237/yrtk.png[/IMG]
[QUOTE=obsidyen;448226]du o boşluğu buraya yapıştırayım da herkes bakıp bakıp dursun...:D
bu kadar yırtılır mı yaww..te allam.. te allam..ccççıkk cçııkk..la hevla yaww..:D:D:D la kapatacan mi olm..madem kapatacan niye yırttın..la hevla..:D:D
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/5237/yrtk.png[/IMG][/QUOTE]
Bu gap değil, bildiğin terbiyesizlik patron :::
hava kurşun gibi ağır...
hava toprak gibi gebe...:cool:
[QUOTE=flexy;448132]Abi peki , 2009 senesinde mevsimsel düşüş zamanında düşmeyen piyasa sene 2013'de en düşükten 4 katı yüksek seviyeye geldi.Bu dalgada very very big ise ve bu sene de eylüle kadar sat-çık yapmazlarsa 4XX.XXX rakamları hayal değil diyebilir miyiz?[/QUOTE]
patron mevsimsellikle dalga analizi arasında çok ilişki olduğunu sanmıyorum .. sayımdaki dalga very big .. ama patternin tamamlanması esastır ... yani o sayıma göre konuşursak e tamamlanmadan yükseliş olamaz . e nin boyu şekli falan değişebilir ... opsidyen patronunda dediği gibi d tepesi fikir verecektir orada ...
kısaca sorunun cevabı eylüle kadar düşüş olmalıdır bence .... olmaz ise şahsen d dalgasının bitmemiş olduğunu düşünürüm . ama zamansal sıkıntılardan dolayıda ana sayım riskli hale gelir ..
Biri can skıntısından 1234 4321 diye emirleri sıralıyor şuan :D