-
[QUOTE=Astatin;138223]
kim sistemini niye satıyor bilemem. kimisi sermaye yapmak istiyordur kendine, kimisi adam kazıklamak peşindedir, kimisi icracı değil teoricidir v.s..burda önemli olan soru şu; 1) O kadar para verilen sistem hakikaten aynı kazanç istikrarını göstermeye devam edermi 2) Bizimki gibi sığ bir piyasada çok kişinin kullandığı sistemlerle yapılacak işlemler gerçekten getiri sağlarmı (yani 20 Ky aynı noktadan al yaptı 500 kontrat diyelim..bunu gören yağma çetesi o malı düşürmeden stoplatmadan devam edermi..insan psikolojisi dediğim şey gelir gündeme..aldılar 500 kontrat sonra mahşerin 3 şerefsizi 700 puan bastılar VOB a, sistem hala alda ama o kontratları tutmaya devam edermi o KY kardeşlerimiz:))... Yani en güzeli bu işi öğrenip kendi sistemini geliştirmen...[/QUOTE]
Sinyal ya da sistwem satıcıların malesef büyük bir kısmı adam kazıklamak peşinde. Bunu anlamanın yolu da geçmiş sinyal performanslarından geçer. MEşhur sinyal sitelerinden birinin vob performansında güniçinde görülmemiş seviyelerden işelme giriyor. İşte ispatı. [url]http://img24.imageshack.us/img24/8616/200902210010ra6.png[/url] Gün içinde en yüksek 54,375 görülen bir günde adamların sistemi 55,500den long kapatıp short açıyor. Sonra da süper bir performans ortaya çıkıyor.
Geçmiş sinyal performanslarını dikkatlice izleyin. Bu tür nuamrları rahatlıkla yakalarısnızç. Sinyal ve sistem satan siteler bu aralar çoğalmış durumda. Birisine üye olan bir arkadaşım analtıyor. Seans içi yarım ağız riskli ama isteyen buradan uzun açabilir diye yorum geçmişler. Siteye bağlıysan yorumu gördün. Değislen göremedin gtiti zaten. Sonra pozsiyon kar yazmaya başlayınca X tarihinde verdiğimiz LONG sinyali devam ediyor diye sinyale sahip çıkmışlar ve geçmiş performanslarını yayınlamıyorlar. Ha bire speküaltif VARYO ayarında hisseler için öneri veriyorlarmış. 1000 lot alsan tahtanın sahibi seni parçalar zaten.
1-) Hiç bir issitemin geçmiş kazancını gelecekte de yakalama garantisi yoktur. Daha kötüsü veya daha iyisi olabilir. Sistemin geliştirlmesinde kullanılan geçmiş veride önemlidir. Örneğin Mart ayından sonraki verilere bakarak geliştirilen sistemler bence düşüşte en kolay çuvallayacak sistemelrdir çünkü AMrttan beri sürekli yukarı trend içindeyiz. Bu süredeki verilerle geliştirlen sistem boğa piyasası sistemi oalcak olup ayı piyasasında bonfile olur ancak. Aynısı geçen yılki şelale dönemi için de geçerlidir.
2-) Sistemi kullanacak kişi sayısı daha doğrusu kullanacakalrın kontrat toplamı da önemlidir. Haaa 10.000TL sisteme veren adam kalkıp 3-5 kontrat oynamaz diyeceksin haklısın. Fakat ben 4-5 ay umuma açık şekilde anlık sinyal yayınladığımda en az 150 kişi takip ediyordu ama bir sorun olmuyordu. Tabi kaç tanesi uyguluyordu bilemem.
-
[QUOTE=VOBiX;138241]MAtrikste bir sistem kurmuşsanız fiyat çubukalrının rengi ile zemin rengini aynı tutun. Ekrana baktığınızda siyah ya da beyaz renkli bir zeminde sadece kırmızı ve yeşil oklar görünsün. Robotlaşmanız kolaylaşacaktır.[/QUOTE]
ben bunu daha önce niye düşünemedim.. tabi ya robotlaşmak için en kolay yöntem barları görmemek.. pazartesi denemeye başlayacağım bu yöntemi vobix.. robotlaşmak istiyorum, histemlerim yok olsun istiyorum, hatta kalbim duygularım bile yok olsun istiyorum..:::::::::
-
[quote=jerfin;138243]ben bunu daha önce niye düşünemedim.. tabi ya robotlaşmak için en kolay yöntem barları görmemek.. pazartesi denemeye başlayacağım bu yöntemi vobix.. robotlaşmak istiyorum, histemlerim yok olsun istiyorum, hatta kalbim duygularım bile yok olsun istiyorum..:::::::::[/quote]
sadece robot değil özgür bir robot olmakta mümkün..ben denemedim ama sesli alarm verme özelliğide var galiba mtx..de..ekrana ve işlemlere bakmana bile gerek yok....en aşklısından bir fransız filmi koy dvd ye..ruhun gevşesin..pc zırlayınca işlemini yap..ve filme devam et..hatta pc zırlayınca dvd yi otomatik pause eden bir elektronik sistem bile tasarlayabilirim sana.. :)
-
Sesli ve görüntülü viyag viyag ötüyor karşınada almı satmı koyuyor zaten niye ekrana bakıyorsunuzki.
-
[URL="http://img98.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img98.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Basit bir sistem çizgi 3 ken al 2 iken sat şimdi karaladım.
-
[QUOTE=Larossıan;138246][URL="http://img98.imageshack.us/i/screenhunter3.png/]"][URL=http://img98.imageshack.us/i/screenhunter3.png/][/URL][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3975/screenhunter3.png[/IMG][/URL]
Basit bir sistem çizgi 3 ken al 2 iken sat şimdi karaladım.[/QUOTE]
Ben daha da basitleştireyim Tek çizgi mor olan avrken AL yokken sat diyecektim ama kırmızyıa entegre oluyor sanırım o mor.
-
[QUOTE=Astatin;138244]sadece robot değil özgür bir robot olmakta mümkün..ben denemedim ama sesli alarm verme özelliğide var galiba mtx..de..ekrana ve işlemlere bakmana bile gerek yok....en aşklısından bir fransız filmi koy dvd ye..ruhun gevşesin..pc zırlayınca işlemini yap..ve filme devam et..hatta pc zırlayınca dvd yi otomatik pause eden bir elektronik sistem bile tasarlayabilirim sana.. :)[/QUOTE]
evet evet özgür robot, özgür willy olmak istiyorum..:..: mtx deki sesli alarmı pazartesi bi kurcalayayım.. film fikri fena değil de ben daha özgür olmak istiyorum, mesela öğle paydosunda sinyal değişince cep telefonumda zırlasın istiyorum..:)))
-
[QUOTE=jerfin;138248]evet evet özgür robot, özgür willy olmak istiyorum..:..: mtx deki sesli alarmı pazartesi bi kurcalayayım.. film fikri fena değil de ben daha özgür olmak istiyorum, [B]mesela öğle paydosunda sinyal değişince cep telefonumda zırlasın istiyorum[/B]..:)))[/QUOTE]
hatta evdeki ,işyerindeki arkadaşların telefonlarıda zırlasın
ve hadi ne duruyorsun ,yeni sinyal geldi uysana diye sana mahalle baskısı yapsınlar.....:D:D
-
[QUOTE=jerfin;138248]evet evet özgür robot, özgür willy olmak istiyorum..:..: mtx deki sesli alarmı pazartesi bi kurcalayayım.. film fikri fena değil de ben daha özgür olmak istiyorum, mesela öğle paydosunda sinyal değişince cep telefonumda zırlasın istiyorum..:)))[/QUOTE]
MAtriks sinyal gelince sms işi üstünde çalışıyormuş. Daha foreks firması sistem kurulumu için bir özellik geliştiremedi.
-
[QUOTE=mbm;138249]hatta evdeki ,işyerindeki arkadaşların telefonlarıda zırlasın
ve hadi ne duruyorsun ,yeni sinyal geldi uysana diye sana mahalle baskısı yapsınlar.....:D:D[/QUOTE]
ters pozisyondaysan bide küfür etsin tam olsun..:D:D ayu ruhunu yok etme çalışmaları...malesef ruhlar ölmez..
-
[QUOTE=QUEEN;138251]ters pozisyondaysan bide küfür etsin tam olsun..:D:D[/QUOTE]
he bak buda çok iyi olur....:D:D
senden adam olmaz senden bi b...k olmaz diye mesaj gelsin.... ha haaaaa:)
-
[QUOTE=VOBiX;138250]MAtriks sinyal gelince sms işi üstünde çalışıyormuş. Daha foreks firması sistem kurulumu için bir özellik geliştiremedi.[/QUOTE]
Bir de şu sms işinde sıkıntı çıkar. Turkcellden turkcelle arkadaşa sms atmıştım bir kaç saat sonra arkadaşla buluşunca geldi sms. En geniş kapsama alanı olan operatörde bile böyle sıkıntı yaşanabiliyorlen pek bel bağlamamak lazım gibi. Müşteri hizmetleri sinyal yetersizliği ya da yoğunluğu bahane edip kurtarır da olan giden apracıkalrınıza olur. Benden demesi.
-
[quote=QUEEN;138228]palamutt fuulll short başla pzt...30000 puan çıkmışız..hehhe..[/quote]
....okey pazartesi full kısa.........
-
[QUOTE=abka;138160]kazanmanın sırrı..sistemi 2 kaldıraçla uygulamaktır...2 kaldıraçtan fazlası rasyonel düşünmeyi olumsuz etkiliyor..[B]sistemin uygulanması zorlaşıyor[/B]...[/QUOTE]
bana göre en önemlisi kaldıraçtır...kaldıraç iki olunca çok rahat oluyorum...imkb de garanti,akbnkın bile hızı endekse oranla neredeyse 2 dir...endeks %100 yapmış..garanti %220 yapmış..ama vob u 2 kaldıraç oynayınca:
[B]hem garanti kadar risk alınır..ama düşüşlerden de faydalanılır..hem komisyon azdır..hemde kademeler ,spota göre yakındır...[/B]mevcut sistemi 2 kat ile 12 ay uygulasam(bileşik kar) 25 katı oluyor...
umarım uygularım:)
4-5 kaldıraç oynuyorsanız,sistem 2 kere peşpeşe çarpılsın..3.sünde poz almak çok zordur..
-
saraylıdan alıntı;
[U]Bir sistemi test ederken ,zamansal bir peryod kullanmaktan ziyade ,trade sayısı kriterini almalıyız.Yani geriye doğru 3 ay test edelim demenin bir anlamı yoktur,çünkü bu grafik vadesine bağlıdır,5' lıkta 3 ay fazla iken saatlikte 3 ay az olabilir.Şu halde test yaparken geriye doğru 50 trade ,100 trade,200 trade gibi trade sayılarını kullanmak yararlıdır.
[B]Geçenlerde nerde okuduysam,istatistik olarak geriye doğru 50 trade in genel eğilimden %14,100 trade in %10 ve 200 trade in %8 saptığı yazılıyordu.Yani geriye doğru yüzlerce trade sistem testi yapmaya da gerek yoktur[/B].Sapmalar çok fazla değil.
Bir sistemin her tip piyasada çalışacağına kani olmak zor,çünkü piyasadaki dalgalar insanların parmak izi gibidir,hiçbirisi birbirini tekrar etmez,hepsi orijinaldir,zavallı sistem her seferinde yeni bir düşmanla karşılaşır,dolayısıyla onun da işi çok zordur...
Bu yüzden ,bir sistem kurdum ,bu bütün piyasaları halledecek evelallah,şeklinde bir yaklaşımda olmaktansa,misal ,[COLOR="Red"]geriye doğru 50 trade de bunu yapmış,ileride de başarılı olma ihtimali yüksek şeklinde bir yaklaşım daha doğru,[/COLOR]çünkü tüm dalga karakterlerinde ve tüm piyasa koşullarında başarılı bir sistem kurmak mümkün gözükmemekte...[/U]
açıkcası bana görede,geriye dogru 200 trade ; %50 olan şansınızı epey artırıyor..sistemler bu kadardır..
-
[QUOTE=palamut;138254]....okey pazartesi full kısa.........[/QUOTE]
full yapma dediler..sistem dediler..sen beni dinledin..histemli fuull ha......astatin demişdi kısa sürede batacaksın...:D:D
-
[quote=QUEEN;138257]full yapma dediler..sistem dediler..sen beni dinledin..histemli fuull ha......astatin demişdi kısa sürede batacaksın...:D:D[/quote]
.....Tamam tamam anladım 1 lotla başlıyorum bir iki ay deneme yapıyorum sonra kendime bir sistem geliştiriyorum bunları beceremezsem balığa geri dönüyorum zaten ozamana kadar dipfirizdeki balıklarda azalmış olur........
-
[quote=mbm;138252]he bak buda çok iyi olur....:D:D
senden adam olmaz senden bi b...k olmaz diye mesaj gelsin.... ha haaaaa:)[/quote]
......Hatta ben sana demiştim İBRAHİM sisteme uy demiştim :..:desin......
-
[QUOTE=mbm;138249]hatta evdeki ,işyerindeki arkadaşların telefonlarıda zırlasın
ve hadi ne duruyorsun ,yeni sinyal geldi uysana diye sana mahalle baskısı yapsınlar.....:D:D[/QUOTE]
he valla çok iyi olur.. bizim evdeki alarm çalınca nasıl sisteme tanımladığım telefon numaraları alarma geçiyor.. aynı mantık işte olmayacak birşey değil..:))):))robotlaşmak için her türlü mahalle ve toplum baskısına razıyım ben..:..::..::o:o:o
-
[QUOTE=abka;138255]4-5 kaldıraç oynuyorsanız,sistem 2 kere peşpeşe çarpılsın..3.sünde poz almak çok zordur..[/QUOTE]
he ya öyle oluyor işte.. yatayda birkaç defa sistem çarpınca sistemde neymiş yemişim sistemini diyoruz ve arkasından trend başlıyor:..: ve tabi biz uyamıyoruz sinyale.. sonrada seans bitip gong çalınca kendimize ne küfürler ediyoruz..:D:))):o:o
-
[QUOTE=palamut;138258].....Tamam tamam anladım 1 lotla başlıyorum bir iki ay deneme yapıyorum [B]sonra kendime bir sistem geliştiriyorum[/B] bunları beceremezsem balığa geri dönüyorum zaten ozamana kadar dipfirizdeki balıklarda azalmış olur........[/QUOTE]
Sonraya bırakma sistem işine bşla iki ayda anca yetişir inşallah
-
[QUOTE=jerfin;138261]he ya öyle oluyor işte.. yatayda birkaç defa sistem çarpınca sistemde neymiş yemişim sistemini diyoruz ve arkasından trend başlıyor:..: ve tabi biz uyamıyoruz sinyale.. sonrada seans bitip gong çalınca kendimize ne küfürler ediyoruz..:D:))):o:o[/QUOTE]
if(sisteme uymadın;elektrik ver or kötü gözle bak or yüzüne tükür, aferin de)
-
SEYYAH bi ses ver yawf. Söz bakıp geri vereceğim.
-
[quote=VOBiX;138262]Sonraya bırakma sistem işine bşla iki ayda anca yetişir inşallah[/quote]
.......ÇOK çalışmam lazım ÇOOOOOOOOOK.........HERKESE İYİ PAZARLAR.........
-
[QUOTE=palamut;138265].......ÇOK çalışmam lazım ÇOOOOOOOOOK.........HERKESE İYİ PAZARLAR.........[/QUOTE]
palamut hayırlı uğurlu olsun .. başarılar dilerim ..bol kazançlar .. :o:o:o:o:o
-
projeksyonu öne alayım .. . :o:o:o:o .. pembeoğlana izin verdim bugün ..
gezsin tozsun biraz keranacı .. haftaya işimiz çok ... :D:D:D:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;137899][URL=http://img44.imageshack.us/i/adszwka.jpg/][IMG]http://img44.imageshack.us/img44/8370/adszwka.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[quote=selçuklu;138267]projeksyonu öne alayım .. . :o:o:o:o .. pembeoğlana izin verdim bugün ..
gezsin tozsun biraz keranacı .. haftaya işimiz çok ... :D:D:D:D:D:D[/quote]
.........İlk işlemimde ben bu pembe oğlanı yakalarsam herhalde tek işlemle bu seneyi kapatırım canım nelerde ister :..::..::..::..::..::..::..:
-
Sisteme uyma konusunda son 2 aydır yeni bir aşamadayım.
Bilgi vereyim.
Matriks'de sistemi şifre ile koruma opsiyonu geldikten sonra aracı kurumdaki dealera kurdum. Sonuçta şifre ile korunduğundan sistemi göremiyor. (Bio mechanical person sistemin gizliliğinden dolayı var idi ve hala da var)
Dealer, Sabah sistemi çalıştırıyor. Sistem sinyalleri geldikçe de emri icra ediyor. Kurulu sistem 15 dk'lık. Benim beklentilerim ise benden önce kurumdan sinyale bakıp kendi emirlerini geçirmemeleri, benmkini gerçekleştirdikten sonra kendi portföyleri için de alabilirler, gün sonunda zaman satış tabloları kanalı ile bunu izleyebiliyorum (Herhangi bir istismar yok). Sinyaller geldikten 20 sn sonra gerçekleşmesi benim kriterim bunu da zaman satış tablolarıyla görebiliyorum. Ögle arası problemini nöbetçi dealer ile hallediyorlar.
Tabi ki bunları yapmak ve yaptırmak için için ciddi miktarda işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. Ama son 1.5 aydır bu strateji çalışıyor. Tabi bio mechanical person da halen çalışıyor ama 3 sistemin 1'i artık dealerlarda.
-
1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük :)
-
hoşgeldın yavuzhan
nasıl km 0 ladınmı?
-
Palamut dostum,
Saflığı ifade eden bütün balık isimleri benim tekelim altında. Palamut ismini kullanman için bana telif hakkı ödemeni talep etmek zorundayım.
Köpekbalığı, Ahtapot ve benzerleri için telif hakkına gerek yok.
Ayrıca önceki sayfalardaki yazışmaların kadar yeni isen (gerçekten), git VOB'a sokmayı düşündüğün parayı bir fakire ver. Öyle gideceğine böyle gider, üstüne ayrıca sevap'ta kazanırsın. Burada artık kurtlar kuzuları değil birbirlerini parçalıyor. Son kalan kurt da bacaklarından başlayarak kendini yemeye başlayacak.
-
sn sazan musaıtsenız onumuzdekı hafta ıçın projeksıyonunuzuda alabılırmıyız
-
Buyrun sn Okansak.
Grafik Xu100 ve günlük.
A/1 seviyesinde bitmesini beklediğim yükseliş tüm beklentilerimin ötesine geçti. C dalgası içinde olduğumuzu düşünüyorum. Hedef Xu100 bazında 47.700. Bu hedefe ulaşamadan 42.7'nin aşağı geçilmesi düşüşe oynamayı gerektirir.
[URL=http://img39.imageshack.us/i/xu100g.png/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8823/xu100g.png[/IMG][/URL]
-
[quote=okansak;138272]hoşgeldın yavuzhan
nasıl km 0 ladınmı?[/quote]
hoşbulduk okan,teşekkürler!
tatilin kötüsü olmazmış :)
-
[quote=sazan;138273]Palamut dostum,
Saflığı ifade eden bütün balık isimleri benim tekelim altında. Palamut ismini kullanman için bana telif hakkı ödemeni talep etmek zorundayım.
Köpekbalığı, Ahtapot ve benzerleri için telif hakkına gerek yok.
Ayrıca önceki sayfalardaki yazışmaların kadar yeni isen (gerçekten), git VOB'a sokmayı düşündüğün parayı bir fakire ver. Öyle gideceğine böyle gider, üstüne ayrıca sevap'ta kazanırsın. Burada artık kurtlar kuzuları değil birbirlerini parçalıyor. Son kalan kurt da bacaklarından başlayarak kendini yemeye başlayacak.[/quote]
......İşlem konusunda gerçekten yeniyim ilk işlemi yarın yapmaya çalışacağım bi terslik olmazsa vob konusunuda 1.5 aydır takip ediyorum bakalım hayırlısı isme gelince anlaşırız bi şekilde........tuttuğum 3 palamuttan 1 ini versem uyarmı...???
-
[quote=YAVUZHAN;138271]1 haftalık aradan sonra cümleten selamlar..
tatil bitti,kürkçü dükkanına geri döndük :)[/quote]
......Hoşgeldiniz......
-
[QUOTE=sazan;138269]Sisteme uyma konusunda son 2 aydır yeni bir aşamadayım.
Bilgi vereyim.
Matriks'de sistemi şifre ile koruma opsiyonu geldikten sonra aracı kurumdaki dealera kurdum. Sonuçta şifre ile korunduğundan sistemi göremiyor. (Bio mechanical person sistemin gizliliğinden dolayı var idi ve hala da var)
Dealer, Sabah sistemi çalıştırıyor. Sistem sinyalleri geldikçe de emri icra ediyor. Kurulu sistem 15 dk'lık. Benim beklentilerim ise benden önce kurumdan sinyale bakıp kendi emirlerini geçirmemeleri, benmkini gerçekleştirdikten sonra kendi portföyleri için de alabilirler, gün sonunda zaman satış tabloları kanalı ile bunu izleyebiliyorum (Herhangi bir istismar yok). Sinyaller geldikten 20 sn sonra gerçekleşmesi benim kriterim bunu da zaman satış tablolarıyla görebiliyorum. Ögle arası problemini nöbetçi dealer ile hallediyorlar.
Tabi ki bunları yapmak ve yaptırmak için için ciddi miktarda işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. Ama son 1.5 aydır bu strateji çalışıyor. Tabi bio mechanical person da halen çalışıyor ama 3 sistemin 1'i artık dealerlarda.[/QUOTE]
Aman dikkat !
[COLOR="Blue"][B]SPK Aracılık Faaliyeti ve Aracılık faaliyetine ilişkin esaslar tebliği Seri V-46 Madde 58/k bendine göre “aracı kurum yöneticileri ve merkez dışı örgütleri dahil tüm çalışanları müşterilerden hisse senedi alım satım emri verme, ordino ve diğer belgeleri imzalama, nakit ve menkul kıymet yatırma ve çekme, virman işlemleri yapma gibi geniş yetkiler içeren vekaletname alarak müşteri adına işlem yapamazlar”[/B][/COLOR]
-
[quote=VOBiX;138279]Aman dikkat !
[COLOR=blue][B]SPK Aracılık Faaliyeti ve Aracılık faaliyetine ilişkin esaslar tebliği Seri V-46 Madde 58/k bendine göre “aracı kurum yöneticileri ve merkez dışı örgütleri dahil tüm çalışanları müşterilerden hisse senedi alım satım emri verme, ordino ve diğer belgeleri imzalama, nakit ve menkul kıymet yatırma ve çekme, virman işlemleri yapma gibi geniş yetkiler içeren vekaletname alarak müşteri adına işlem yapamazlar”[/B][/COLOR][/quote]
Farkındayım. Aracı kurum beni uyardı. Alternatif çözüm :
Sinyali gören dealer, müşteriyi arar ve emir teyidini alır. Telefon görüşmeleri kaydedildiği için sorun olmaz. Ama benim çözümüm daha farklı. Bu da bana özel olsun.
-
[quote=palamut;138277]......İşlem konusunda gerçekten yeniyim ilk işlemi yarın yapmaya çalışacağım bi terslik olmazsa vob konusunuda 1.5 aydır takip ediyorum bakalım hayırlısı isme gelince anlaşırız bi şekilde........tuttuğum 3 palamuttan 1 ini versem uyarmı...???[/quote]
Peki aylık 1 palamut'a fit olabilirim sanırım. Sana bol kazançlı işlemler dilerim.
Elemtere fiş , kem gözlere şiş. (Bu mini hayır duası için extra 1 hamsi talep ediyorum)
-
Günaydın
[B]
[U]10 Ağustos Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U] EUR Sentix Yatırımcı Güveni (Ağu) 11:30 -25,8 -31,3 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Türk Hava Yolları (THYAO)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Türkiye'de Haziran Sanayi Üretimi(TÜİK) (10:00)
Türkiye'de Haziran Cari İşlemler Dengesi($) (17:00)
Türkiye'de Temmuz Hazine Nakit Dengesi (17:30)
[B][U]Cuma IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9281[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9276[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]