Günaydınlar Bol Kazanclar
Printable View
Günaydınlar Bol Kazanclar
Günaydın
Uzakdoğu tatili bitti..
Uzak kaldık borsadan.
Bakalım neler olcak bu hafta
Günaydın hayırlı işler
[QUOTE=sazan;138280]Farkındayım. Aracı kurum beni uyardı. Alternatif çözüm :
Sinyali gören dealer, müşteriyi arar ve emir teyidini alır. Telefon görüşmeleri kaydedildiği için sorun olmaz. Ama benim çözümüm daha farklı. Bu da bana özel olsun.[/QUOTE]
Kendinizi sağlama alın da gerisi mühüm değil.
3 haftalık tatil sonrası herkese yeniden merhaba bol kazançlar.
günaydınlar..
2 tane 5 daklık sistemde al da..[B]mo[/B]r olanını yeni yapıldı..testleri iyi ..takip edeyim bakayım..
[URL=http://img19.imageshack.us/i/zllee.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5060/zllee.jpg[/IMG][/URL]
günaydın,kolay gelsin !
long devam .. longcover ve short yeresi 5 dk sat sinyali ... projeksyon belli .. hedef 60000 üstü .. :o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;138291]long devam .. longcover ve short yeresi 5 dk sat sinyali ... projeksyon belli .. hedef 60000 üstü .. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
sat verene kadar uzun he....
sabah 375 den döndüm uzuna.. alda olunca
avatarı değiştim ama o yavru ayılar himayem altında ..
pembeoğlan uyuyor daha .. haftasonu çok hovardalık etmiş :D:D.. uyansın yavru ayılara süt içirmeye yollayacam .. :o:o:o:o
[IMG]http://www.2flashgames.com/2fgkjn134kjlh1cfn81vc34/flash/f-Kung-Fu-Baby-Bears-5466.jpg[/IMG]
tatil sonrası ilk işlem günün en yükseğinden (57950) long oldu..
57600 stop !
[QUOTE=mbm;138292]sat verene kadar uzun he....
sabah 375 den döndüm uzuna.. alda olunca[/QUOTE]
vadeli 15 uyumsuz oldu abi 900 üstünde ..ama uzun devam sata kadar . *q uyumsuzluğunun ... :o:o:o
Günaydın, bol kazançlar..
[SIZE=4][B]
ALINTIDIR..[/B][/SIZE]
nisan 2005 tarihinde güçlü destek yaparak 23.500 den rally e başlayan endeksimizin 48500 puanda tepe yaparak 32.500 desteğine çekildiğini gözlemlemiştik ve 32.500 den aldığı güç ile- rallysini 58.500 de sonlandıran endeks gözlemlemiştik
şimdi ise hacimli olarak 23.500 sonlanan büyük düşüş dalgası(yabancı yatırımcıların takas maliet noktası) ve akabinde dirençleşmiş olan 32.500 anatrend direnç seviyesi kırıldı ve endeks 44.600 seviyelerinden kapattı. endeks tekerrürden ibarettir. nisan 2005 çıkış ve sonlanış paradoksunun bir örneğini yaşıyoruz şu anda
İLK BÜYÜK ÇIKIŞ:27 Haziran 1986 yılın da 0.17 sentten çıkaşa başlıyan
İMKB-100 Endeksi 21 Ağustos 1987'de 1.50 sentle ilk zirvesini yaptı.Endeks
%782.35'lik yükselişle tarihinin en büyük ilk çıkışını yaptı.
İLK BÜYÜK ÇÖKÜŞ:İMKB-100 Endeksi 21 Ağustos 1987'de 1.50 sentle zirve yaptıktan sonra ilk büyük çöküşünü yaşadı.Endeks 2.5 yılda 1.50 sentten 0.19 sente kadar gerileyerek tarihi dip yaptı.
İKİNCİ BÜYÜK ÇIKIŞ:İMKB-100 %87.3 Değer kaybıyla 0.19 sente gerileyen endeks ikinci büyük çıkışına bu seviyeden başlayarak 2 Ağustos 1990 tarihinde %1031.5 değer kazanarak 2.15 sente yükseldi.
İKİNCİ BÜYÜK ÇÖKÜŞ:2.15 Sentle yeni zirve yapan endeks bu seviyeden başlayan düşüşünüde yaklaşık 2 Yıl sürdürerek %80.4 Değer kaybetti.Bu dönemdeki dibi 0.42 sent oldu.Borsanın bu düşüş Körfez kırizinden kaynaklandı.Burda bende batmıştım kağıtlarım duvar kağıdı olmuştu evimi kaplatacaktım nerdeyse.
ÜÇÜNCÜ BÜYÜK ÇIKIŞ:17 Kasım 1992 tarihinde 0.42 sente gerileyen endeks bir yıl süren çıkış sonrası 13 Ocak 1994 tarihinde 1.95 sente yükseldi %364.29 Değer kazandı.
ÜÇÜNCÜ BÜYÜK ÇÖKÜŞ:1.95 Sentten gelen satışlarla yaklaşık 4 aylık bir gerileme yaşadı.2 Mayıs 1994'de 0.41 sente gerileyen endeks bir önceki dibinde durmayı başardı.
DÖRDÜNCÜ BÜYÜK ÇIKIŞ:Bu dalga ise yaklaşık üç yıl sürdü 2 Mayıs 1994'de 0.41 sentten yükselişine başlayan endeks 23 Ekim 1997'de 1.96 sente yükseldi.%378.05 yükseldi.
DÖRDÜNCÜ BÜYÜK ÇÖKÜŞ:1.96 Sentten gerilemeye başlıyan endeks %65.82 değer kaybederek 0.67 sente geriledi.Bu dönemde endeksin gerilemesi bir yıl sürdü.Uzakdoğu'da başlayan ve bütün dünyaya yayılan küresel kriz bahane edildi.
BEŞİNCİ BÜYÜK ÇIKIŞ:Tarihinin en büyük çıkışını yaşıyan endeks 8 Ekim 1998 de 0.67 sentteki dibinden sert yükseliş yaparak yaklaşık 1.5 senede 3.79 sente yükseldi.Bu dönemde %465.67 değer kazandı.
BEŞİNCİ BÜYÜK ÇÖKÜŞ:3.79 Sentten gelen satışlarla endeks yaklaşık 2.5 yılı aşan bir düşüş dönemi yaşadı.17 Eylül 2001 de 0.44 sente düştü.Bu seferde ikiz kuleler bahane edildi.
ALTINCI BÜYÜK ÇIKIŞ:17 Eylül 2001 de 0.44 senten başlayan çıkışını yaklaşık 6yıl süren bir çıkış yaparak 07.11.2007 tarihinde 5 senti görerek tamamladı.
PEKİ ALTINCI BÜYÜK ÇÖKÜŞ NE ZAMAN?
5.5 CENT SEVİESİ TEST EDİLDİKTEN SONRA GİBİ GÖRÜNÜYOR.
ANCAK 48.50 VE 58.50 SEVİYESİ AŞILABİLİRSE.
TARİH TEKERRÜR ETMEZ, HATALAR TEKERRÜR EDER.
HER ÇÖKÜŞÜN GERÇEK DİBİ 0.42 CENT SEVİYESİDİR. YANİ 0.42 CENT DENENMEDİKÇE ENDEKSİN DİBİNİ BULDUK ASLA DEMEYECEĞİ. TAHMİNİMCE USD DE 2.1 TL OLUR VE ENDEKSİN DİBİ 10000 CİVARI OLUR.
Aynı senaryo ya devam.
Endeks 48.500 de çift tepe yapacak ve oradan düzeltmeye girecek. Düzeltme muhtemelen 45.300 43.500 seviyesine kadar olacaktır. Eğer düzeltme esnasından yurtdışından olumlu haber düşmez ise diamonds formation kuralı işleyecek endekste ve akabinde 32.500 seviyesine kadar bir gerileme mümkündür. Daha sonra yurtiçi ve yurtdışı verilere bağlı olarak eğer 32.500 desteğinde tutunursa endeks ikinci V dalgası yaşanacak ve endeks bir üst tepesi olan 58.500 e doğru yol alacaktır.
Ama endeks 32.500 seviyesini hacimli olarak destek edinmedikçe enüst tepeye ulaşamaz (58.500) ve eğer 58.500 seviyesi usd yükselişi ile aynı ana denk gelirse ki gelecek. 5.5 cent hedeftir imkb'de.
Diğer bir hususta :vix endeksimizde 20 puan seviesinde çok güçlü destek vardır ve vix endeksinin bu seviyeyi kıracağına ihtimal vermiyorum.
Verilere bakarak diyebiliriz ki:
[COLOR=Blue][B]İstihdam sorunu halen tüm dünya da yaşanıyor ve kriz dolayısı ile eriyen stoklar yerine kondu. İşçi çıkarmalar sonucunda duran imalatlar yeniden başladı çalışmaya ve stoklarda artık yerine kondu. Yani yeni üretimler için gelecek olan talep karşılanmaya hazır ancak yeni talep gelmeyeceği aşikar ve fabrikalar yeniden imalatlarını durduracaklar.[/B][/COLOR] Enflasyon da artış bekliyorum. Fed'in faiz arttırma olasılığı yükseldi ve akabinde diğer merkez bankaları da bu kervana katılıp faiz arttıracaklardırlar.
Sonbahar aylarında dünya enflasyon ile mücadeleyi kara kara düşünmeye başlayacaktır. Fed muhtemelen çin, hindistan, japonya, körfez gibi ülkelerin ellerindeki yüklü usd yi boşaltmaması için usd'yi değerli kılmaya çalışacaktır. Abd'nin emniyet subapı çin'dir. Dünyanın 1/3'ünü abd tüketirken dünyanın 1/3'üne çin mal üretir. Bunlar birbirine göbekten bağlı iki ülkedir. Doğu avrupa bankalarında kriz devam etmekte ve bu bankalar borçlarını ödeyebilmek için tedavülde yeteri derecede usd bulunmadığını söylediler. Abd kayıtsız kalmaz ve eminim ki para basarak tedavüldeki usd'i arttırır. Çünkü abd'ye destek olmak ve usd'nin değer kaybını önleyerek kendi ellerindeki usd stoklarını değerli kılmak için dev ülkelerin merkez bankaları sürekli piyasadan usd topladılar ve piyasadan yaklaşık olarak 1.3 trl usd'yi kenara çektiler, stoklarına eklediler. Bu kriz ise abd'ye ne şaşırtıcı ki 2009 3 aylıkta 1.3 trl usd ye mal oldu. Abd için para basmak artık kaçınılmaz oldu. Enflasyon ise bu matbaa işinden sonra yükselecektir. Hatta abd ülkesine yabancı yatırımcı çekebilmek için faiz artışına dahi gidecektir.
Şu anda görünen o ki usd değer artışına başlayacak matbaalar çalışmadan önce ve akabinde dow 9275 seviyesi aşıldı, 11051 direncine doğru yol alır. Dax ise 6.200direncini zorlar.
VİX 20 SEVİYESİ ÖNEMLİ DİRENCİMİZ.
20 AŞAĞI KIRILMAZ İSE BİZİM DEHŞET DİRENCİMİZ OLUR. KIRILIR İSE 58 BİN ENDEKSİ GÖZLERİZ.
USDJPY İSE 95 ALTINA DÜŞERSE TEHLİKE SİNYALLERİ BAŞLAR CARRY TRADECİLERİN HAVLU ATMASI İLE BERABER.
DİRENÇLER 48.500, 58.500, 5.5 CENT
DESTEKLER 43.624, 40.702
STOPLOSS 32.500
ANATREND DESTEK KIRILIRSA KAÇ ENDE
DİRENÇLER 49.000, 58.500, 5.5CENT
ÇİFT TEPE VE MUTLU SON. DEMEDİ DEMEYİN.
350 puanımı alarak hoşgeldin dediler :)
600 den stop ve kısa !
buralardan long..400 den..sistem sat derse acımam..
[quote=sazan;138269]Sisteme uyma konusunda son 2 aydır yeni bir aşamadayım.
Bilgi vereyim.
[B]Matriks'de sistemi şifre ile koruma opsiyonu[/B] geldikten sonra aracı kurumdaki dealera kurdum. Sonuçta şifre ile korunduğundan sistemi göremiyor. (Bio mechanical person sistemin gizliliğinden dolayı var idi ve hala da var)
Dealer, Sabah sistemi çalıştırıyor. Sistem sinyalleri geldikçe de emri icra ediyor. Kurulu sistem 15 dk'lık. Benim beklentilerim ise benden önce kurumdan sinyale bakıp kendi emirlerini geçirmemeleri, benmkini gerçekleştirdikten sonra kendi portföyleri için de alabilirler, gün sonunda zaman satış tabloları kanalı ile bunu izleyebiliyorum (Herhangi bir istismar yok). Sinyaller geldikten 20 sn sonra gerçekleşmesi benim kriterim bunu da zaman satış tablolarıyla görebiliyorum. Ögle arası problemini nöbetçi dealer ile hallediyorlar.
Tabi ki bunları yapmak ve yaptırmak için için ciddi miktarda işlem hacmine sahip olmak gerekiyor. Ama son 1.5 aydır bu strateji çalışıyor. Tabi bio mechanical person da halen çalışıyor ama 3 sistemin 1'i artık dealerlarda.[/quote]
bu opsiyon matrisin neresinde sn. sazan, bendeki versiyon gold 2.6.8 dir.
Abka senin sistem sat verirce haber verirmisin.
[QUOTE=MMO;138300]Abka senin sistem sat verirce haber verirmisin.[/QUOTE]elbette..
57400 ema lara denk geliyor.(sistemler al olunca alım fırsatı oluyor).şimdilik destek..eger yurdışı frene basarsa iyi olacak..
[quote=abka;138302]57400 ema lara denk geliyor.(sistemler al olunca alım fırsatı oluyor).şimdilik destek..eger yurdışı frene basarsa iyi olacak..[/quote]
sanırım bunların hareketlerini ancak sistemler anlayabiliyor herhalde profesyonel olmak lazım
0 işlem long devam sat gelmedikçe long projeksyon belli ..
pembeoğlan uyandı .. :o:o:o
[quote=mozkan;138299]bu opsiyon matrisin neresinde sn. sazan, bendeki versiyon gold 2.6.8 dir.[/quote]
Bendeki sizden bile eski 2.6.6 version'u. Sistem tester'da sisteminizi yazın.
Kaydedin.
Tepedeki menüden "Sistem Gönder'i seçin.
Formülü Gizle'yi işaretleyip, Şifrenizi yazın.
Sonrasında Hard Diskte oluşan dosyayı Dealerin makinasında, Yine Sistem Tester'daki "Sistem AL" ile yükleyin. Sistemin içine girmeye kalktığınızda şifre ile korunduğu uyarısını göreceksiniz.
[QUOTE=selçuklu;138305]0 işlem long devam sat gelmedikçe long projeksyon belli ..
pembeoğlan uyandı .. :o:o:o[/QUOTE]
Pembe oğlana ballı süt içir iyi gelir sonra asağı doğru hafif ittir söyle bir yuvarlansın
uzunlar kapandı..sistemler al da..kısa sinyali bekleyecegim..arada poz. alınca böyle oldu..
[quote=sazan;138306]Bendeki sizden bile eski 2.6.6 version'u. Sistem tester'da sisteminizi yazın.
Kaydedin.
Tepedeki menüden "Sistem Gönder'i seçin.
Formülü Gizle'yi işaretleyip, Şifrenizi yazın.
Sonrasında Hard Diskte oluşan dosyayı Dealerin makinasında, Yine Sistem Tester'daki "Sistem AL" ile yükleyin. Sistemin içine girmeye kalktığınızda şifre ile korunduğu uyarısını göreceksiniz.[/quote]
ok anlaşıldı, teşekkürler.
ralli ralli ralli . 15 dk vadeli grafiğinde üçgen flama falan bişey vay yukarı kırılırsa sağlam ralli olur ..
bende elw öğrenecem .. sazan abi kaynak verirmisin bana sana zahmet ?? .. :o :o :o :o :o :o
[quote=selçuklu;138310]ralli ralli ralli . 15 dk vadeli grafiğinde üçgen flama falan bişey vay yukarı kırılırsa sağlam ralli olur ..
bende elw öğrenecem .. sazan abi kaynak verirmisin bana sana zahmet ?? .. :o :o :o :o :o :o[/quote]
Dostum,
3 adet Elliott lider'i var.
Birisi Pretcher (favorim), diğer ikisi Robert Miner (Sidabumi'nin favorisi), sonuncusu ise Neely. (Bildiğim kadar kimsenin favorisi değil).
Rober Miner'ın Dynamic Trading kitabını tavsiye ederim. (Çok basit bir EW yaklaşımı ancak güzel ve karlı.). Sonrasında ise Pretcher'ın sitesindeki online kursların her birini alarak ilerleyebilirsin.
Spot piyasada güzel çalışır (EW), fakat futures piyasalarında çok başarılı olduğu söylenemez.
Derinlik ci arkadasşlardan seanslık ve vade başından itibaren rica etsem? Teşekkürler.
[QUOTE=sazan;138311]Dostum,
3 adet Elliott lider'i var.
Birisi Pretcher (favorim), diğer ikisi Robert Miner (Sidabumi'nin favorisi), sonuncusu ise Neely. (Bildiğim kadar kimsenin favorisi değil).
Rober Miner'ın Dynamic Trading kitabını tavsiye ederim. (Çok basit bir EW yaklaşımı ancak güzel ve karlı.). Sonrasında ise Pretcher'ın sitesindeki online kursların her birini alarak ilerleyebilirsin.
Spot piyasada güzel çalışır (EW), fakat futures piyasalarında çok başarılı olduğu söylenemez.[/QUOTE]
sağolasın abi .. precher amca iyi onla başlayayım ben .. :o:o alayamadığım yer olursa sana sorarım .. :o
ahanda ilk sayım ... üçgen oldu .. beşinci e dalgası bitsin yukarı ralli olacak .. sazan abi oluyormu .. ?? ben öğreneyim pembeoğlanada öğretecem .. :o:o:o:o:o:o
[URL=http://img156.imageshack.us/i/adszmpm.jpg/][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/4576/adszmpm.jpg[/IMG][/URL]
derinlik verecek kimse yokmu ?
Bgc 3275 garanti 3618
efg 2826 ıs 2737
fortis 2585 ıng 708
hsbc 1099 ykb 543
halk 791 deutsche 400
vade başından itibaren
efg 67275 deutsche 26482
merril 18093 garanti 21202
credit 12470 ykb 19135
iş 10819 finans 13793
bgc 4450 deniz 6008
diğer 6878 diğer 33365
[quote=MMO;138316]derinlik verecek kimse yokmu ?[/quote]
[IMG]http://i31.tinypic.com/o60ena.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;138314]ahanda ilk sayım ... üçgen oldu .. beşinci e dalgası bitsin yukarı ralli olacak .. sazan abi oluyormu .. ?? ben öğreneyim pembeoğlanada öğretecem .. :o:o:o:o:o:o
[URL="http://img156.imageshack.us/i/adszmpm.jpg/"][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/4576/adszmpm.jpg[/IMG][/URL][/quote]
double combination ending with a triangle pattern ine ait olmasın o üçgen :D
[QUOTE=mozkan;138320]double combination ending with a triangle pattern ine ait olmasın o üçgen :D[/QUOTE]
o ne abi .. vay anasını .. bu üçgen çalışmasın vazgeçerim elwden .. .. :o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;138321]o ne abi .. vay anasını .. bu üçgen çalışmasın vazgeçerim elwden .. .. :o:o:o:o:o:o[/quote]
58,350 kırmazda buradan gevşerse o üçgene vereceğimiz isimdir, yukarı kırarsa itki imiş aşağı kırarsa düzeltme imiş denecek de 54 den başlayan harekete kabaca, çevir kazı meselesi, alışırsınız ew ye başlayınca, sök tak .lelele
[QUOTE=mozkan;138322]58,350 kırmazda buradan gevşerse o üçgene vereceğimiz isimdir, yukarı kırarsa itki imiş aşağı kırarsa düzeltme imiş denecek de 54 den başlayan harekete kabaca, çevir kazı meselesi, alışırsınız ew ye başlayınca, sök tak .lelele[/QUOTE]
e dalgası bitti abi .. şimdi ralli olması lazım .. sistemde alda zaten .. uzu ndevam .. sat gelirse ew falan dinlemem satarım ama .. ... :D:D:o:o
[quote=selçuklu;138323]e dalgası bitti abi .. şimdi ralli olması lazım .. sistemde alda zaten .. uzu ndevam .. sat gelirse ew falan dinlemem satarım ama .. ... :D:D:o:o[/quote]
mobius %30 salsak aşağı nasıl olur didi
matris haber no 1350:..:
herkese hayırlı işler...