dax kırdığı range aralığını testetti .. buradan güçlenirse daha yukarı gider .. 7000 önemli seivye ...
Printable View
dax kırdığı range aralığını testetti .. buradan güçlenirse daha yukarı gider .. 7000 önemli seivye ...
[QUOTE=PASSAT;413965]GNOME NE YAPTIN
STOP OLDU GALİBA SENİN POZ
AZ DAHA BEKLESEYDİN SÜPER OLACAKTI
NEYSE SAĞLIK OLSUN
APSD ARTIŞIDA YÜKSELİŞİ DESTEKLİYOR
C.3.3.İİİ DEVAM VEYA
C.3.İİİ DEVAm
passat[/QUOTE]
bilakis sevgili passat 80.100-80.125 extra shortlar yaptım.Yalnız itiraf edeyim hayatımın en büyük oyununu oynuyorum . ama param bitti yani artık extra short açamam . Tüm sermaye neredeyse shortta .::((
daha fazla yukarı giderse ne yapacağım bilmiyorum , bir traderın asla olmaması gereken yerdeyim . İnandığım pozu savundum bugüne kadar ama artık işim "ALLAH"a kaldı .
[quote=gnome;413979]bilakis sevgili passat 80.100-80.125 extra shortlar yaptım.Yalnız itiraf edeyim hayatımın en büyük oyununu oynuyorum . ama param bitti yani artık extra short açamam . Tüm sermaye neredeyse shortta .::((
daha fazla yukarı giderse ne yapacağım bilmiyorum , bir traderın asla olmaması gereken yerdeyim . İnandığım pozu savundum bugüne kadar ama artık işim "ALLAH"a kaldı .[/quote]
vallahi keşke atacak kurşunun kalsaydı diyorum
neyse hakkında hayırlısı olsun
ben long devam ediyorum
hedeflerim belli.
bol kazançlar
passat
[QUOTE=gnome;413979]bilakis sevgili passat 80.100-80.125 extra shortlar yaptım.Yalnız itiraf edeyim hayatımın en büyük oyununu oynuyorum . ama param bitti yani artık extra short açamam . Tüm sermaye neredeyse shortta .::((
daha fazla yukarı giderse ne yapacağım bilmiyorum , bir traderın asla olmaması gereken yerdeyim . İnandığım pozu savundum bugüne kadar ama artık işim "ALLAH"a kaldı .[/QUOTE]
patron TR de saatliklerde ikili tepe bi görüntü var..bu pozun açısından olumlu .. ama ... büyük çaplı bi düşüş için .... köpüksel yukarı bi hareket lazım bence ..... yoksa düşüşler ...yukarı yönlü ana trendin ufak düzeltmeleri olarak kalır ....kolay gelsin .... bol kazançlar olsun ...
bence tom emmi artı gapatır .. bugünü ...
bence jelıbon hocanın ayusal 2 calısacak sert dusecez gıbı bır hıs var ıcımde
yurtdışı graflardan en anlamlısı şuan daxxx .... ve range aralığı ... ahada graf ..
[IMG]http://a1208.hizliresim.com/10/q/c4ks3.png[/IMG]
yahoo dan baktım tom emmi grafı anlık .... ahada tahmini projeksyon bence .teper ...
[IMG]http://a1208.hizliresim.com/10/q/c4l1v.png[/IMG]
[quote=gnome;413766]rahat duramıyorum 80.275 ortalama ile yine %50 shortladım .
30 temmuz dan beri sanırım 3. Shortlayışım oldu , birinde 79.300 , diğer ikisinde 79.000 cover oldu . Hepsi al-sat oldu para kazandırdı ama asıl darbe gelmedi . Bu sefer gelir diye umuyorum ; çünkü ort vadeli indik ısrarla satta hatta günlük macd bile sat verdi . şartlar % 51 benden yana ama piyasanın kontrolü onda . . .
Yıldırmak için sürer mi yukarıya bilinmez , terse giderse ne yapacağım bilmiyorum
herhalde 80.500 geçerse istop olurum . Geçmezse bayrama short gireceğim .
Pek akıl işi değil gibi ama . . . Korkuyorum :( . Pala gibiyim !!! Pozsuz duramıyorum , kenarda bekleyemiyorum ilk 11 in vazgeçilmez elemanı olduk .
Bak yine yükseliyor , gelmesene kış kış[/quote]
[quote=gnome;413773]ortalama 80.400 shortlara 80.625 den elvada . Yalnız bir ağbi tek seferde tam 1000 kontrat işlem geçti . Bayram sonrası büyük şenlik var gibi . . .[/quote]
bayramdan önceki gün 80.625 de stop olduktan sonra seans kapanışına doğru 80.775 den 1/3 (tatile % 30 pozda girmeye de korkmadım.kabul biraz tırstım :) ve bugün öğleden sonra bilumum yerlerden
ortalama 80.900 ile full short oldum . Ora cort bura cortcu değilim . Bana takılıyorlar belki ama belli bir mantık çerçevesinde hareket ediyor ve orta vadeli majör tepenin 30 Temmuz bradley in yani (80.225) ; ya da bir miktar yukarısında (o da 81.250 de oluştu) oluşacağını varsaydığım için buna göre pozumu ayarladım .
30 temmuz dan beri 4 kere short açtım 3 nde kar 2 nde zarar ettim .
Yani şu an da pozum 1000 puan bile zarar etse 30 temmuzdaki başladığım yerde olacağım battığım falan yok . Aslında sistemin tüm sinyallerine uysaydım 30 temmuzdan beri çok para kazanabilirdim ama uymadım . Mesela bu sabah 80.300 den al verdi - 81.000 den sat verdi, uymadım .
Uzun lafın kısası bu adamlar 5 dakikalık - 10 dakikalık verilere bakıp işlem yapmıyorlar . Para orta vadeli trendlerde kazanılıyor . Evet ben py değilim şimdilik her tepe veya dibin nerede oluşacağını bilemem ; lakin işim milimine milimine olmasa bile doğru tahmin etmeye çalışıp maliyetlerimi profesyonelce ayarlayıp onları takip etmek olmalıdır .
Bu oyunu çok seviyorum ve ileride çok daha iyi ve büyük bir oyuncu olmak istiyorum , kendime de böyle bir yol haritası çizdim .
Bu arada vade sonu yaklaşıyor ve genelde vade sonlarında manyakça alıyorlar . Bazen de birkaç gün önce satıp vade gününden birgün önce veya vade sonu günü çılgınca alıyorlar ; önümde bir de böyle bir tehlike var :)
herkese iyi akşamlar . . .
Sevgili Gnome,
Bu ora cort bura cortcular sen alınıyorsun ama maalesef sana yazılan birşey değil.
Kademeli olmak şartıyla ve özellikle grafikle açılan pozların arkasında bir dayanak olduğundan para kaybettirse de kaznadırsa da yanlış olduğunu düşünmüyorum, Yeterki dayanak olsun inanış olsun, buna haşa kimse tek kelime laf edemez.
Sen bu köyde yenisin.
Lafım bu köyde eski olan şimdi olmayan 2.5 yıldır ora cort bura cort çeken birilerine.
O birileri bu forumda değil.
Jelibon.
[QUOTE=finalwave;413984]bence jelıbon hocanın ayusal 2 calısacak sert dusecez gıbı bır hıs var ıcımde[/QUOTE]
Sayın Finalwave,
Ayusal 2 senaryo eşşek cennetindedir, öyle bir sayım kalmamıştır sp ve nasdaqda, ben sp nasdaq tanımam dow bilirim derseniz ayrışmaz, ayusal tek senaryo burada diğeridir ya da yeni bir itkisel düşüş.
Benim ana ihrtimalim ayusal bir senaryo değildir.
Jelibon.
Vaşş goldie ağır gel, kavırın lem yogiler.
Jelibon.