-
sindi eyer 36500...37000 yeresine gider eyer ordan short etceyimm amma eyer gitmez asaya gider... ozman imkb100 24xxx.25xxx yeresine kadar 3/1 35900 malyet shorts tutcayım.
sindi 36500..37000 yeresi tepki yeresi...
imkb100 24xxx 25xxx hedef yeresi..
dediyim yerler gelmese ben harket etmeyceyim 3/1 malyet flat gibi yatcayım cunki harket etme gerek yok
-
xu100 26400e kadar geri çekilebilir.
-
38.000 den beri tek işlem yapmadan kısada bekliyorum..sisteme uymak lazımmış..
-
[QUOTE=abka;60344]38.000 den beri tek işlem yapmadan kısada bekliyorum..sisteme uymak lazımmış..[/QUOTE]
bende bugun yarıyı flatlayıp 200 puan üstten koydum yerine..
başka işlem yok...
50-100 geliyoruzda aşagı.. çok uyuz yalnız...
spot ve vadeli uyumsuz..dikkate almasamda...
o düşmeyi engelliyor olabilir.....fdow ve dax yıkıldı.bizimki nazlanıyor...
satta olduktan sonra aradaki hareketin önemi yok.. su akar yolunu bulur..
al verirse alırız......
-
USDYTL Aralık vade
Enteresan hareketi..EURUSD ykarı döndüğü ve malum AB de faiz indirimi beklentisine rağmen sabah aççılıştaki yükseği de kırdı..benim uzunlarımı kapattığım 1.572 yide kırdı?
-
brehhh
1.5750 aralık vade USD LONG um
-
elalem işini bitirmiş duşunu almış biz hala elimiz şeyimiz de sırada beklioz bu nasıl iştir ya. uyuz oluom böle düşüşlere çeksenize kardeşim kırmızı içi dolu mumu altta kırmızı ucu olanından aşşa
-
35625 den yarıyı flatladım... uyumsuzluk tepkisine..
bunlar belkide bunu istiyor.. yurtdışı yukarı teperken tek çubukla aşagı verecekler...
uyuz ettiler...
verirlerse aynı yerden veririm geri..
yoksa normalde biraz tepmeleri lazım...
-
35.600 den kısaları kapattım..flatim..fdow a pek bakmazdım..bakınca dönüş gördüm..hani günlükler al olunca ve saatliklerde al olunca tırsdım...
-
[QUOTE=abka;60350]35.600 den uzunları kapattım..flatim..fdow a pek bakmazdım..bakınca dönüş gördüm..[/QUOTE]
kısa de
-
[QUOTE=mbm;60351]kısa de[/QUOTE]
pardon..kısa olacaktı...
-
flatim poz falan yok... rahatım .. bi alicengiz oyunu var bu işte .. flat mantıklı geldi . bana ..