[quote=flexy;448239]Biri can skıntısından 1234 4321 diye emirleri sıralıyor şuan :D[/quote]
Bahsettiğin rakamlar can sıkıntısı işlemleri mi, yoksa 1 ve 2 lotluk işlemlerle beraber Makine işlemleri mi sence? Bir de bu yönden düşün bakalım....
Printable View
[quote=flexy;448239]Biri can skıntısından 1234 4321 diye emirleri sıralıyor şuan :D[/quote]
Bahsettiğin rakamlar can sıkıntısı işlemleri mi, yoksa 1 ve 2 lotluk işlemlerle beraber Makine işlemleri mi sence? Bir de bu yönden düşün bakalım....
[quote=obsidyen;448237]hava kurşun gibi ağır...
hava toprak gibi gebe...:cool:[/quote]
hava gorgunç, hava puslu, ahav ağır...küskü gorgunç, küskü net, küskü gaçınılmaz:..::..::..: kafiye olsun diye yazdım..graş dan emin deilim...aşık deilim olabilirim.. :)uff 15 dklık boll bandlara bak la..ne sıkışmış ne büzüşmüş **
kimler gorkuyor
Hem Relax hem flex...:)))
[QUOTE=excali;448241]Bahsettiğin rakamlar can sıkıntısı işlemleri mi, yoksa 1 ve 2 lotluk işlemlerle beraber Makine işlemleri mi sence? Bir de bu yönden düşün bakalım....[/QUOTE]
hmmm mantıklı, olabilir exca :confused: ama 1 3 2 5 1 7 gibi olsa makine dicemde direk 1 2 3 4 4 3 2 1 yapıyodu.Toplantıda sıkılmışta önündeki kağıda geometrik şekil çizittiriyo gibi..
Zıbannnnnn, gordon gekko girdi piyasaya..
[quote=flexy;448250]Zıbannnnnn, gordon gekko girdi piyasaya..[/quote]
o kim usta...:eek:taban yapar mı bizi.dng:D:D
yohsa tavan mı yabacak flexi abe...karakteri nedir ayu mu bova mı.dng
[quote=flexy;448250]Zıbannnnnn, gordon gekko girdi piyasaya..[/quote]
Kim o? Rüstem Paşa mı?
alacak diye düşünüyorum şahsen :) :) öyle düşündürdü son 1 saat..:) hehe
[QUOTE=obsidyen;448253]o kim usta...:eek:taban yapar mı bizi.dng:D:D[/QUOTE]
[QUOTE=excali;448257]Kim o? Rüstem Paşa mı?[/QUOTE]
Wall street filminde oynayan pala patronlar :..:
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/40/Gordon_Gekko.jpg/220px-Gordon_Gekko.jpg[/IMG]
Tam gordonluk hareket oldu, rınn rınn rınn köpek balığı :D
[QUOTE=obsidyen;448255]yohsa tavan mı yabacak flexi abe...karakteri nedir ayu mu bova mı.dng[/QUOTE]
Patron, ayu olarak düşündüm gekko'yu ama karaktersizdir temelde :..:
spot açılışında vob hülülülü yukarı yapaydı o zaman graş derdim...ama hülülülü aşşa yaptı..o zaman run derim
Şu nazlı kız modundan bi çıksaaa ahhhh.Şımardı bu endeks..:)
trust new high
[quote=flexy;448296]Şu nazlı kız modundan bi çıksaaa ahhhh.Şımardı bu endeks..:)[/quote]
ransın bence:::
Tam excalilik :))))
[IMG]http://img.onedio.com/img/719/bound/2r1/51782226bf6a9eee7d00001e.gif[/IMG]
[quote=Astatin;448299]ransın bence:::[/quote]
hani ranacaktuk okhuzzzzzz:D
[QUOTE=Astatin;448305]hani ranacaktuk okhuzzzzzz:D[/QUOTE]
Hacı tutma beni :)
1000 puan karı alsak eyi olcaymış filex..113325 long kavır 112875 relong ettim...bakalım long ısrarı nerde patlayacak....üğ[URL="http://www..-800"]www..-800[/URL] makas yaptıya la
[QUOTE=Astatin;448310]1000 puan karı alsak eyi olcaymış filex..113325 long kavır 112875 relong ettim...bakalım long ısrarı nerde patlayacak....üğ[URL="http://www..-800"]www..-800[/URL] makas yaptıya la[/QUOTE]
Bereket versin patron .brv..spot bi açılsında bakiciiz duruma.
yardı ponpiş kardeş
-1000 oldu makas..bişi bilio herhal
[QUOTE=Astatin;448314]-1000 oldu makas..bişi bilio herhal[/QUOTE]
:D şimdi en az 100 kişi " pala beni bitirmeye çalışıyor " diyodur :..::..::..:
Nerde gekko?:..:
[quote=flexy;448316]:D şimdi en az 100 kişi " pala beni bitirmeye çalışıyor " diyodur :..::..::..:[/quote]
Abzürdyen REİS, bozuk paraları, kumbaraya atmaya başlamış mıdır?:)
[QUOTE=excali;448318]Nerde gekko?:..:[/QUOTE]
.dng.dng.dng .dng.dng
[QUOTE=excali;448321]Abzürdyen REİS, bozuk paraları, kumbaraya atmaya başlamış mıdır?:)[/QUOTE]
Obsi'nin yatırım kararı o patron :D ben karışmam :..::..:
ula warya, şortta terste kalmak çok koymuyoda longda terste kalınca ayboluyo..ne tezgah yaptı herif...biraz da makasla *****m dedi herhal...püff..sağız ayaktayız
hacı 15 dklık indikler gözüme ayşen gruda gibi gözüktü..longlar kavır 225 den..bereket versin
Şimdi bu sapık hareketler, yeni dalgadan dolayı mı? Ona göre küfür edicem.Teknik küfür edeyim etmişken.
Parçalıyacak bi tarafı ama hangi tarafı?
bu 70*80 milyar servet barışı hikayesi, acaba son avları yapmak için mi salındı piyasaya...sabah dümenden gevşek açılışı görüce aha dedim kesin yukarı bu 70-80 hikayesine ama devamı gelmedi.o yüzden kıllıyım..buradan az pilav şort bile yapıyorum..bir histem dow a *****sininkini gösterecekler dior
hoş deil..günlük pivot 112800 ün altında kalsa eyiydi
mortal kombat...fighttttttt
[quote=Astatin;448350]bu 70*80 milyar servet barışı hikayesi, acaba son avları yapmak için mi salındı piyasaya...sabah dümenden gevşek açılışı görüce aha dedim kesin yukarı bu 70-80 hikayesine ama devamı gelmedi.o yüzden kıllıyım..buradan az pilav şort bile yapıyorum..bir histem dow a *****sininkini gösterecekler dior[/quote]
[quote=Astatin;448357]mortal kombat...fighttttttt[/quote]
ver sümbülzade ver ver
sümbülzade uyuma şortcuya sahip çık
[quote=flexy;448335]Şimdi bu sapık hareketler, yeni dalgadan dolayı mı? Ona göre küfür edicem.Teknik küfür edeyim etmişken.[/quote]
Küfürde, destek ve dirençler ne?.dng
[quote=excali;448321]Abzürdyen REİS, bozuk paraları, kumbaraya atmaya başlamış mıdır?:)[/quote]
yedile beni pisi abi..:(
[quote=obsidyen;448365]yedile beni pisi abi..:([/quote]
Ne oldu? Piyasa düşsün istemiyor muydun?