[QUOTE=abka;60350]olunca tırsdım...[/QUOTE]
yapılan nağme sadece indikatörleri rahatlatıp,tekrar basmak için yapılan nağmedir,CCI -200 geldi ilk açılışta, bunu sıfıra yaklaştırıp aynen yeniden basarlar...
Printable View
[QUOTE=abka;60350]olunca tırsdım...[/QUOTE]
yapılan nağme sadece indikatörleri rahatlatıp,tekrar basmak için yapılan nağmedir,CCI -200 geldi ilk açılışta, bunu sıfıra yaklaştırıp aynen yeniden basarlar...
[QUOTE=abka;60350]35.600 den uzunları kapattım..flatim..fdow a pek bakmazdım..bakınca dönüş gördüm..hani günlükler al olunca ve saatliklerde al olunca tırsdım...[/QUOTE]
bende saatliklere şimdi baktımda..dax ve fdow uyumsuzluk potasına girmiş yukarı......
ama trendi satta..uyumsuzlukta teyidli değil..
daha aşagı gelipte tepebilir.. gösterge dönmemiş daha...burdanda tepebilir
dediğim gibi bizimkilerde uyumsuzdu...
tepki olabilir o yüzden.. ben yarıyı 625 den flatlamıştım..
az bişe kaldı kısa... biraz daha verdim..
olaya bi bakayım... uzun yapmamda sattayken.. ya yukardan kısalırım..
yada verirlerse aynı yere yakın...
son seçenekte ala gelirlerse alırım....
HEXEN kardsym.. USDYTL (Aralık vade) bir pilan yapsnda okuysam bendey
geçmişte uyguladıgım mantık şu idi..eger üst periyot(günlükler) al iken ,alt periyot(saatlik) max. satışdan dönerse ,kuvvetli döner...ama günlükler sat iken, saatlilklerin max. satışda al vermesi önemli değildir...bu kuralların terside aynen gecerli...asıl olan sistemdir..ama yinede bunlara göz ucuyla bakardım..sadece pozisyon kapatmak için kullanıyorum..yeni pozisyon için 5 dak. sistem al vermelidir..
[quote=abka;60358]geçmişte uyguladıgım mantık şu idi..eger üst periyot(günlükler) al iken ,alt periyot(saatlik) max. satışdan dönerse ,kuvvetli döner...ama günlükler sat iken, saatlilklerin max. satışda al vermesi önemli değildir...bu kuralların terside aynen gecerli...asıl olan sistemdir..ama yinede bunlara göz ucuyla bakardım..sadece pozisyon kapatmak için kullanıyorum..yeni pozisyon için 5 dak. sistem al vermelidir..[/quote]
Ok. Yani uzun vadeli olanla anladığın "büyük trend" dir..Daha kısa vadelilerin uzun olana aksi yönde verdiği sinyaller ara düzeltmelerdir diyorsun.. Doğru diyorsun..Ben de bakarım ona.. Hele ki uzun olan fiyat formasyonu ile destekleniyorsa çok daah emin işlem yapılır
[QUOTE=Astatin;60359]Ok. Yani uzun vadeli olanla anladığın "büyük trend" dir..Daha kısa vadelilerin uzun olana aksi yönde verdiği sinyaller ara düzeltmelerdir diyorsun.. Doğru diyorsun..Ben de bakarım ona.. Hele ki uzun olan fiyat formasyonu ile destekleniyorsa çok daah emin işlem yapılır[/QUOTE] tabi ki..günlükler demek genelde'' büyük trend ''anlamına gelir..
35900 üzeri stabilasyon uzun olmak namına güven verecektir..orada 1 saat oturursa tahminen al gelir..
35625 flatları yeniden kısaldım 35750 den...
fdow saatlik uyumsuzlugu bu seviyedenmi verecek yoksa daha aşagıdanmı..bu önemli..
ben sisteme döndürdüm yine flatları...
duruma göre bir hamle daha yapabilirim...
uyuz ettiler zaten. ne aşagı ne yukarı.. mıy mıy
[QUOTE=Astatin;60357]HEXEN kardsym.. USDYTL (Aralık vade) bir pilan yapsnda okuysam bendey[/QUOTE]
usdytl spotta vobda ben sokak kadına benzetyorum.. onna iliski yaparsan aksam karına hastalık bulasyır astatinim
ŞŞŞ hexen,
sen bu forumda teksen,
biraz USD de seksen,
aralık vade sevsen,
:) ya walla genelde forumlarda "kıl" ve "patavatsız" olarak bilinirim ama, senin avatara bayılıyorum.. o yüzden mani bile yaptım sana :)
[QUOTE=teo;60355]yapılan nağme sadece indikatörleri rahatlatıp,tekrar basmak için yapılan nağmedir,CCI -200 geldi ilk açılışta, bunu sıfıra yaklaştırıp aynen yeniden basarlar...[/QUOTE]
aynen katılıyorum teo... göstergeler tıkandı...ala gelmezlerde..
göstergeleri düzeltmek adına hızlı bir tepki olup üstten kısalırmıyız dedim ama uyuştular iyice...
bugun bunların çaylarına bişeymi kattılar acaba...
ne aşagı ne yukarı hareket yok.. bu saat oldu.....
Yükselişin %38 geri alış noktasına Spot Endeks30'da geldik. Sabah 36.1'dan açtıgım kısa'ları son 60 dk'lık bar (Doji ve Son 7 barın en düşük volatalitesine sahip) high değeri geçilirse kapar ve uzunlar , 35 civarı bir kısmını realize ederim. Diğer her durumda kısa ile devam.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/3938/xu030rc7.png[/IMG][/URL]