-
[QUOTE=hexen;60363]usdytl spotta vobda ben sokak kadına benzetyorum.. onna iliski yaparsan aksam karına hastalık bulasyır astatinim[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;60364]ŞŞŞ hexen,
sen bu forumda teksen,
biraz USD de seksen,
aralık vade sevsen,
:) ya walla genelde forumlarda "kıl" ve "patavatsız" olarak bilinirim ama, senin avatara bayılıyorum.. o yüzden mani bile yaptım sana :)[/QUOTE]
usd aralık grafta hastalık var astatinim.. bakyorum bakyorum .heyk plan gelmiyo ondaki plan tutmaz benim öngörme yapamıyorm.. plan yapbilceyim graf yapı yok onda ..
-
vob 34000lere gelicektir bugun olması zor gorunuyor ama daha basarlar..al-sat tavsiyesi değildir..
-
[quote=hexen;60367]usd aralık grafta hastalık var astatinim.. bakyorum bakyorum .heyk plan gelmiyo ondaki plan tutmaz benim öngörme yapamıyorm.. plan yapbilceyim graf yapı yok onda ..[/quote]
anlaşdık...benim 20-30-60 -120 sistemler ala geçmişti dün...ancak günlük hala yatay piyasa der... eğer günlük de ala geçerse saldırırım diyeyim ben sana... bir de sanki bugün piyasalar için, yani hem para hem sermaye piyasaları için "kırılma" günü olacak diye düşünüyorum.. bakalım hangi yöne :)
-
systems 5 dakk short signalde 15 dakk short signalde gun system sınır..
imkb100 24xxx..25xxx potansındayız halen.. "3/1 system signale uyyorum halen.. flat yeresine gecyor"
-
35625 flat ben.. 35500 altında kısalırım tekrar.. yada yukardan
-
35650 den uzunladım..sistem değil..yurdışı..
-
[quote=hexen;60367]usd aralık grafta hastalık var astatinim.. bakyorum bakyorum .heyk plan gelmiyo ondaki plan tutmaz benim öngörme yapamıyorm.. plan yapbilceyim graf yapı yok onda ..[/quote]
[quote=Astatin;60370]anlaşdık...benim 20-30-60 -120 sistemler ala geçmişti dün...ancak günlük hala yatay piyasa der... eğer günlük de ala geçerse saldırırım diyeyim ben sana... bir de sanki bugün piyasalar için, yani hem para hem sermaye piyasaları için "kırılma" günü olacak diye düşünüyorum.. bakalım hangi yöne :)[/quote]
240 lık sistem, periyod içinde bir ala geçiyor bir no trende bir ala geçiyor bir no trende...aralık vade için 1.58 kırılırsa 240 da günlük de ala geçecektir diye düşünüyorum...Bu durumdada VOB30 sizlere ömür olur doğal olarak...
-
yahu bana niye fdow güzel görünüyor..sanki 9137 aşılacak gibi..
-
[QUOTE=abka;60375]yahu bana niye fdow güzel görünüyor..sanki 9137 aşılacak gibi..[/QUOTE]
fdow saatlik uyumsuzluktan tepecek gibi..
banada güzel geliyor..
o yüzden 35625 flatladım.. ama sisteme ters uzun girmedim...
5 ala gelirse alırım.. 15 satta oldugu müddetçede kafama göre bir yerden kısalırım......
-
[QUOTE=mbm;60376]fdow saatlik uyumsuzluktan tepecek gibi..
banada güzel geliyor..
o yüzden 35625 flatladım.. ama sisteme ters uzun girmedim...
5 ala gelirse alırım.. 15 satta oldugu müddetçede kafama göre bir yerden kısalırım......[/QUOTE]
kısa yeresine gelyor mbm... 5 dakk long signalde amma 15 dakk short ... gun system sınırda..
ben 15 dakk system direnc yeresınde dediyin gibi short etceyım... amma long signal gelir eyer.. terkar long etceyim
-
36.000 den uzun kapatıp flatim..sistem hala sat olunca bu harçlık oldu..
-
Az sonra faiz kararı acıklanacak 14:00 de , bu sekılde kapatırsa tıckı , long potasına gırdı gıbı...Tıckı beklıyecegım