-
[quote=abka;138569]manuel olarak..5 dakda bir kendim yapıyorum..dogruya...ilk önce onu haletmek lazım...[/quote]
:) Bazı çözümler denk geliyor Google aramalarında, ama bunu uygulayabilen birisi var mıdır nasıl uygulamıştır, araştırıyorum bulursam yazarım siz de yeni bir bilgiye ulaşırsanız gönderin lütfen.
-
Hepimizin başı sağolsun, katil tiplemesiyle gönlümüzde taht kurmuştu :(
[url]http://haber.gazetevatan.com/Aykut_Oray_vefat_etti_/253394/8/Magazin[/url]
-
ikili dip yapıyo bu...uygun ortam 58 e taşır..
-
sistemi tam uygulasaydım,dünden kısa olup,57500 den flat....
56825 den kısa...çarpılma 250 puan olurdu...gerçi sisteme bugün kısmı uyduğum için iyi kardayım..ama bu şans sayılır..
kazanmanın sırrı;[B]düşük kaldıraç ve sistemdir..[/B]
-
[QUOTE=Larossıan;138571]Palamutta en sakat zamanda başladı tecrübe için iyi olur ama.:)[/QUOTE]
para biterse napıyım ben tecrübeyi..başta kazansaydı sermaye olurdu...
-
[quote=QUEEN;138574]ikili dip yapıyo bu...uygun ortam 58 e taşır..[/quote]
yukardada 57500 ve 57950 de ikili tepeler oluştu kısa vadede..
-
sabahki kısalara stop olmuşum .. şimdi sistem satta 775 kısa açtım bende ..
5-15 satta... şelale şelale şelale ...
-
piyasanın 47 binlerden 58 bin üzerine yükseldiği süreçte sürekli destek olarak çalışan saatlik trend ortalaması 2 kez denenmesine rağmen aşağı geçilemedi bugün.
şuan 56650 ye denk gelen bu ortalamanın aşağı geçilmesi satışları arttırabilir.
uzun için 57500 ün çok kuvvetli şekilde yukarı kırılması beklenmeli artık ki realizenin devamı gelip göstergeler rahatlamadan buda pek kolay değil gözüküyor..
-
-
[quote=abka;138569]manuel olarak..5 dakda bir kendim yapıyorum..dogruya...ilk önce onu haletmek lazım...[/quote]
Kendim denemedim ama platodata ile yapılıyormuş
-
birazdan makası bırakıp usturayı eline alacak....
yani...hakiki trasa baslıyacak....ustura keskindir haaaa....
-
15 lik flattan çıkana kadar flat olarak seyrediyorum...
-
-
[quote=Fantom;138580]çökertecekler .lelele[/quote]
vade sonuna yaklaşıyoruz,çökertmeden ziyade gazı alınıp yeniden yukarı denemeler görürürüz gibi geliyor bana.
dow 8800 altına kaymadığı sürece ağustos vadeyi mümkün olduğunca yukardan kapatma isteği hakim olur bence.
-
makasla...1 140 hacim yarattı...bayagı iyi....bi bu kadarınıda ustura ile yapması lazım...
-
500 600 kolay kırmaz...flat iyimiş...
-
56 625 e üçüncü gelişi...burada long cover ve reverse ol...short ol diyor umuma...
fekat umum yani cumhur bundan önceki iki denemesinde sacını kaybettigi üçün...eli sakalında bekler bu sefer....yani short olmaz....
-
[QUOTE=Larossıan;138571]Palamutta en sakat zamanda başladı tecrübe için iyi olur ama.:)[/QUOTE]
Vobda tecrübe kazanmak güzelde kazanılan tecrübeye uygulayacak sermaye bırakırlarsa
-
[quote=Larossıan;138567]Gerçek vobculuk sınavı...:..::..::..:[/quote]
flat kalabilmek:..::..:gaza gelmemek
-
[QUOTE=QUEEN;138574]ikili dip yapıyo bu...uygun ortam 58 e taşır..[/QUOTE]
çok boga gördüm seni...
sisteme uymazsan ham yaparlar....
-
palamut kaç trade yaptın kaçı karlı kaçı zararlı..gelecek vaadediyo mu
-
[QUOTE=mbm;138591]çok boga gördüm seni...
sisteme uymazsan ham yaparlar....[/QUOTE]
flatım uymuyorum sisteme...sabah aldım amaa...lelele
-
ahanda çıraktan usturayı aldı....yetiş ya resullallah....
-
kısa devam yorum yok .. şelale şelale şelale ...
-
Arkadaşlar bu asamadan sonra biraz daha dikkatli olmak gerekiyor
benim sistem ağır sata geçti
yazıyı yazarken verdiler
-
İşte şimdi güzel veriyorlar. Tam istediğimiz gibi.Eskisi gibi.... Soluk almadan 600-575-550-525 1 saniyede 4 kademe . Düşecekse Mal verme böyle olur..Altları alış doldurarak
-
[QUOTE=selçuklu;138578]sabahki kısalara stop olmuşum .. şimdi sistem satta 775 kısa açtım bende ..
5-15 satta... şelale şelale şelale ...[/QUOTE]
en son 57150 kısa devam...
ekranda olsaydın verirdin yerinden sende:mad::mad::mad:
-
Yükselecekse de ... ilkönce makası aşağı yönde eşitleyebilirler. Ondan sonra.
-
saatlik trend ortalamasının altına sarktık.
56425 günün en düşük seviyesi ve gün içinde ikinci kez deneniyor..
[IMG]http://i31.tinypic.com/nqsjsl.gif[/IMG]
-
ikili dibe tikkat diyorm..flat bakıyorm..
-
Endeks bayağı düştü ama para çıkışı da düştü...Çelişki yok mu bunda..Sanki kasti hareket var gibi mal toplamak için
-
[QUOTE=booth;138602]Endeks bayağı düştü ama para çıkışı da düştü...Çelişki yok mu bunda..Sanki kasti hareket var gibi mal toplamak için[/QUOTE]
hocam şehir efsanesi takas falan .. hiç kafa yormamak lazım ..
sistem ne derse o .. :o:o:o
-
kanlı olacak gibi bugün.... kısa devam......
-
-
[quote=booth;138602]Endeks bayağı düştü ama para çıkışı da düştü...Çelişki yok mu bunda..Sanki kasti hareket var gibi mal toplamak için[/quote]
Düşecek borsa da verilen kademe geri alışa gelmez...Millete satma fırsatı vermezler..Tırışkadan verişler bunlar evet.. 56450 yarım long .
-
[quote=jani;138594]ahanda çıraktan usturayı aldı....yetiş ya resullallah....[/quote]
sakal trasına basladı....56 425 de cumhura son bi ümit vermeli...
bu sünnettir...
-
IYM aşağılardan bütün kademelerden deli mal alıyor...Geçen gün de Garanti böyle yapmıştı.... -2 den yukarı yüzde 2 kapamıştık..,Veri kaçta geliyordu bugün ?
-
-
diğer forumda beni merak eden arkadaşlar varmış
tatile gittik geldik
oraya yazamııyorum çünkü banladılar adaletsiz şekilde her zamanki gibi
zaten bu yüzden Türkiyenin en özgür finans forumunu kurmaya karar verdim
-
gün içi dip savunuluyor...pala kendine biat etmiş eski longculara di haydi long olun diyor....yani cihada çıkın diyor...
cihad imandandır....