[QUOTE=enorton;138690]Seyyah nerde yaw, şimdi o olsa "bişeyler eksik" derdi :)[/QUOTE]
eksik diycek kişi eksik olduğuna göre..herşey tamamdır...göçme time...:::
Printable View
[QUOTE=enorton;138690]Seyyah nerde yaw, şimdi o olsa "bişeyler eksik" derdi :)[/QUOTE]
eksik diycek kişi eksik olduğuna göre..herşey tamamdır...göçme time...:::
bugün kapamıyorum...
çünki...
longda margine soktugu slow traderleri yarın...1000 puana yakın eksi açarak...olum oylum oyacaktır...orada bizde oyarız...oya oymak ana satamızdır....
Sn. mbm sizin grafikler dow için ne diyor. Bizde Spotta 56550 kırılması çok önemli oldu diye düşünüyorum, shortlar bakımından
[QUOTE=enorton;138683]Fantom arkadaki resim neresi ?[/QUOTE]
Manhattan köprüsü, New York
EFG ÇIKTI. Yukarıdan sattıklarını aşağıdan aldı..bilginize.. demek ki daha düşmeyecek.
[QUOTE=özdenil;138694]Sn. mbm sizin grafikler dow için ne diyor. Bizde Spotta 56550 kırılması çok önemli oldu diye düşünüyorum, shortlar bakımından[/QUOTE]
ben kısa devam geceye.....
spot ve vadeli net satta kapattı....
dowda günlük uyumsuzluk var aşagı.....
saatlikler bu sıralar pek çalışmadı....
[QUOTE=jani;138693]bugün kapamıyorum...
çünki...
longda margine soktugu slow traderleri yarın...1000 puana yakın eksi açarak...olum oylum oyacaktır...orada bizde oyarız...oya oymak ana satamızdır....[/QUOTE]
bu üslubu ben bi yerden tanıyorum..:..:
[quote=QUEEN;138568]palamut bugün kar ederse sınavı geçer..[/quote]
....Bir uzuna girmedim son anda sıyırdım sınavdan kendime 100 üstünden 110 verdim....sorun yok yola devam.......
55250de bi ortalama var..ama burda kapıycak gibi
[QUOTE=palamut;138699]....Bir uzuna girmedim son anda sıyırdım sınavdan kendime 100 üstünden 110 verdim....sorun yok yola devam.......[/QUOTE]
yani hiç kımıldamadın...heee..sen bize öğret şu vobu...:::
Igggg... aldıklarımı 3 kademe alta geri vercektim. çektim gitmedi çektim gitmedi.Yanlışlıkla 3 kontrat long elimde kaldı.. Flat olacaktım hepsini veremedim..Hadi bakalım yarın ola hayrrola. Bana kaybedicem gibi geliyo ama.. Bu namıssız Dow düşmez müşmez felan...
degerli kardeşlerim...
dün 57 800 den short oldum ve aranızda yazmıya basladım...
forumun bana ugurlu geldi....bugün tamı tamına 2200 puan kardayım...
birden ve aniden...degişik bi uslüple aranıza daldıgım üçün üzgünüm....
sevgilerimle...ve uslubumdan rahatsız olanlar içinde özürlerimle...sadece bi gündü...verdigim rahatsızlık...idare edin gitsin....
kapattı...55 625...hacim ikinci rekora yakın 2 269....
bu sabah...192 000 le basladıgı APS sayısı ise 191 000 e düştü...ekim aynı 5300....
255 000 APS den 191 000 e indi....DELİ GİBİ KAPATIYOR...BİR SEYHLER OLUYOR....
[quote=7410;138592]palamut kaç trade yaptın kaçı karlı kaçı zararlı..gelecek vaadediyo mu[/quote]
.....1 uzun (z) 2 kısa (k) geceye flat.....zor oldu ama....
[quote=QUEEN;138701]yani hiç kımıldamadın...heee..sen bize öğret şu vobu...:::[/quote]
......Sen demedinmi sisteme uy uy uy diye bende uydum.......
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7449/vobj.png[/IMG]
geceye sistem yönünde kısa devam...
[QUOTE=enorton;138683]Fantom arkadaki resim neresi ?[/QUOTE]
New York Brooklyn köprüsü abi
Bence oranın yaşamı herşeyi ilüzyon
Amerikadaki hayat gercek bir ortam degil
herşey sahte insanlar sahte.gülümsemeler sahte.sevgi yok.din imanları para.
bizim ne güzel örf adetlerimiz var dinimiz var.dng
Dow da 9200-9250 aralığı çok önemli..Gerçi olmaz ama 9200 aşağı kırmadı diyelim.. Aynen 9300 lere atar geri..
aramıza hoşgeldin jani...
jerfin bu sistemin ismi neydi...forumda sinyallerini verbilirsin..çok hoş duruyor..
[quote=QUEEN;138548]palamut ne durumdasın...[/quote]
....Hiç bir yere bakamadım sabah kötüydü durum şimdi iyiyim......
[QUOTE=QUEEN;138710]jerfin bu sistemin ismi neydi...forumda sinyallerini verbilirsin..çok hoş duruyor..[/QUOTE]
seans içinde grafik koyamam malesef ama sinyal değiştiğinde elimden geldiğince anı anına yazmaya çalışırım kraliçem.. işler yoğunlaştığında her zaman bakamıyorum foruma..:(
[quote=jerfin;138698]bu üslubu ben bi yerden tanıyorum..:..:[/quote]
:cool: önce ben farkettim :)
[quote=jani;138703]degerli kardeşlerim...
dün 57 800 den short oldum ve aranızda yazmıya basladım...
forumun bana ugurlu geldi....bugün tamı tamına 2200 puan kardayım...
birden ve aniden...degişik bi uslüple aranıza daldıgım üçün üzgünüm....
sevgilerimle...ve uslubumdan rahatsız olanlar içinde özürlerimle...sadece bi gündü...verdigim rahatsızlık...idare edin gitsin....
kapattı...55 625...hacim ikinci rekora yakın 2 269....
bu sabah...192 000 le basladıgı APS sayısı ise 191 000 e düştü...ekim aynı 5300....
255 000 APS den 191 000 e indi....DELİ GİBİ KAPATIYOR...BİR SEYHLER OLUYOR....[/quote]
bereket versin hoş geldiniz
siteye ulaşamadık seansın sonuna doğru.
bakalım yarın devamı gelecekmi satışların ?
saat periyodunda satışta kapandık zira..
dow biz kapanırken 0,86 % kayıptaydı..
cümleten iyi akşamlar !
ben geceye uzun kaldım .. hayırlısı artık ..
benden başka uzun olan varmı ?? :)..
[QUOTE=selçuklu;138716]benden başka uzun olan varmı ?? :)..[/QUOTE]
sisteme olan ihanetini pembeoğlan affetmeyecek...dng:)))
[QUOTE=jerfin;138717]sisteme olan ihanetini pembeoğlan affetmeyecek...dng:)))[/QUOTE]
bencede... üüüüüü..
Selçuklu dün akşam dow u yamultmamız işe yaramış...:)
Nasılsınız vob'cular:)
keyıfler yerındedı ınsallah,
bır hafta bıle olmadı vobdan vazgecelı ama, bır rahatlık bır ferahlık sormayın gıtsın, hayat varmıs yaa,
sadece son sayfayı okudum, sankı hıc bu konusmalara sahıt olmamısım gıbı tuhaf gelıyor yazılanlar, yok aps, yok sıstem, yok dow :)
hay allah
demek uzak kalınca boyle oluyor, ıkı gun bıle olsa.
Yemınım yemındır, bır daha da voba gelmem, sizi de allah kurtarsın derım, elımden ne gelır kı:)
tum arkadaslara bol kazanclar dılemeyı de ıhmal etmeyelım bu arada.
vayyy hacım sen bıraktın mı vobu..:confused: zira uzun zamandır görünmüyorsun, bizi geyiklerinden mahrum bırakıyorsun..:..:
[quote=selçuklu;138716]benden başka uzun olan varmı ?? :)..[/quote]
malesef ben de
beni kurtarırsa saatlik bol görüntüsü kurtarır .. alt bandda kapattı ve boll açılmadı ..
benden başka uzun yoktur tahminim.. bir ihtimal sn . Mozkan long olabilir .. ..
[URL=http://img39.imageshack.us/i/adszxwq.jpg/][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3432/adszxwq.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=juliano;138723]malesef ben de[/QUOTE]
niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..
[QUOTE=tuareg;138720]Nasılsınız vob'cular:)
keyıfler yerındedı ınsallah,
bır hafta bıle olmadı vobdan vazgecelı ama, bır rahatlık bır ferahlık sormayın gıtsın, hayat varmıs yaa,
sadece son sayfayı okudum, sankı hıc bu konusmalara sahıt olmamısım gıbı tuhaf gelıyor yazılanlar, yok aps, yok sıstem, yok dow :)
hay allah
demek uzak kalınca boyle oluyor, ıkı gun bıle olsa.
Yemınım yemındır, bır daha da voba gelmem, sizi de allah kurtarsın derım, elımden ne gelır kı:)
tum arkadaslara bol kazanclar dılemeyı de ıhmal etmeyelım bu arada.[/QUOTE]
acıklı konuşma tobreg..ağlatacaksın beni...bak düşüyorz..nerdesin...gel short yapda çıksın endex:..::p
[quote=jerfin;138722]vayyy hacım sen bıraktın mı vobu..:confused: zira uzun zamandır görünmüyorsun, bizi geyiklerinden mahrum bırakıyorsun..:..:[/quote]
soylemesı ayıp sevgılı jerfın, benım sıstem :..: vob ıcın ayırdıggım portfoyun % 30 nu kaybedersen arkana bakmadan kac uzerıne kuruluydu, %30,4 u bukunca sistem:..: otomatık olarak ''ÇIK'' verdı,
valla durum vazıyet budur.
mumkunu yok bır daha gelmem, valla, yok ısrar etme, yemın ettım yaaa, yok yok olmazzz,
MUMKUNU YOK
ben kazanayım py yesın, oyle yağma yok:)
gavura yedırene kadar kendım yerım bee:..:
geceye full short girdik
dow çökermi Wall stretteki adama sorsan o da bilmez peh
sabah ola hayrola
üzmeyin birbirinizi 3 kuruşluk dünya
[quote=QUEEN;138727]acıklı konuşma tobreg..ağlatacaksın beni...bak düşüyorz..nerdesin...gel short yapda çıksın endex:..::p[/quote]
yok be ablam, ne acıklı konusması, valla hayat varmıs, mumkunu yok, ak sakallı dede ruyama gırse yıne gelmem,
ayrıca aranızda gavura parasını yedıren varsa bana eft gecsın, hem parası musumana gıder hem dua sevap alır... alooo, jerfınnn, kıme dıyorummm.kom
[QUOTE=tuareg;138728][COLOR="Red"]soylemesı ayıp sevgılı jerfın, benım sıstem :..: vob ıcın ayırdıggım portfoyun % 30 nu kaybedersen arkana bakmadan kac uzerıne kuruluydu, %30,4 u bukunca sistem:..: [/COLOR]otomatık olarak ''ÇIK'' verdı,
valla durum vazıyet budur.
mumkunu yok bır daha gelmem, valla, yok ısrar etme, yemın ettım yaaa, yok yok olmazzz,
MUMKUNU YOK
ben kazanayım py yesın, oyle yağma yok:)
gavura yedırene kadar kendım yerım bee:..:[/QUOTE]
ohooo bırak %30 kaybı, biz kaç kere sermayeyi sıfırladık..:..: öyle çabuk pes edip kaçmak var mı...dng.dng
Mozkan abi nerdesin ...düzeltme bitti 3. dalga başlayacak .. ralli olacak dimi ??
[quote=selçuklu;138725]niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..[/quote]
Yarın kesin + yukarı selçuklu kayıtlara geçsin..:o:oBak avatarımı bile değiştirdim..