[quote=selçuklu;138725]niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..[/quote]
o da bişi mi ben +1500-2000 gap olmazsa ona gap demem üç beş bişiler aldık deriz tabi alırsak.dng
Printable View
[quote=selçuklu;138725]niye maalesef diyosun abi.. dow artı kapatacak bence .. :):) .. yarın +1000 gap bekliyorum ..[/quote]
o da bişi mi ben +1500-2000 gap olmazsa ona gap demem üç beş bişiler aldık deriz tabi alırsak.dng
[QUOTE=Larossıan;138733]Yarın kesin + yukarı selçuklu kayıtlara geçsin..:o:oBak avatarımı bile değiştirdim..[/QUOTE]
poz aldınmı abi geceye .. kocaoğlan 15 alda dimi .. flattadir en kötü .. sat vermez benim bildiğim kocaoğlan .. :o :o :o :o :o :o :o
[QUOTE=tuareg;138730]yok be ablam, ne acıklı konusması, valla hayat varmıs, mumkunu yok, ak sakallı dede ruyama gırse yıne gelmem,
ayrıca aranızda gavura parasını yedıren varsa bana eft gecsın, hem parası musumana gıder hem dua sevap alır... alooo, jerfınnn, kıme dıyorummm.kom[/QUOTE]
sende çabuk pes ettin..bak palamut yeni başladı..böyle günde kar etmiş:eek:burda kaybedilen burdan alınır unutma..vob iyiydir....insanlarla uğraşmaktansa bu iş daha iyi geliyor bana..disiplinli ol hatalarından ders al yaparsın tobreg..bildiğin şeyleri bana anlattırma..
geri dön
geri dön
ne olur geri dön...
rınnn...rınnnn:..:
[QUOTE=selçuklu;138732]Mozkan abi nerdesin ...düzeltme bitti 3. dalga başlayacak .. ralli olacak dimi ??[/QUOTE]
EW e elini veren, kolunu kaptırıyor:..: gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan selçuklu..:o:o:o:o
[quote=jerfin;138731]ohooo bırak %30 kaybı, biz kaç kere sermayeyi sıfırladık..:..: öyle çabuk pes edip kaçmak var mı...dng.dng[/quote]
baska konular olsa cabuk gaza gelırım ama mesele vob olunca yemıyor valla, hayvan terlı, :)
voba gelmem, ımkanı yok,
guzelım, sermayeyı tuketene kadar % 20 sını eft gec, bır sene tum sulalenı hayır duası manyagı yapayım:::
teklıfımı bır dusun:)
her harcamamda şöyle dusunuyorum, ''bu trende ters hareket ettıgım varsayımı, bu dow toparladı varsayımı, bu queen ın gazına geldık harcaması''
valla cok eğlencelı oluyor:)
Ablaaa, Queen bayanı, acık bufe neden kurmuyon artık, eskı vobcular da gelebılıyor mu:)
[quote=QUEEN;138736]sende çabuk pes ettin..bak palamut yeni başladı..böyle günde kar etmiş:eek:burda kaybedilen burdan alınır unutma..vob iyiydir....insanlarla uğraşmaktansa bu iş daha iyi geliyor bana..disiplinli ol hatalarından ders al yaparsın tobreg..bildiğin şeyleri bana anlattırma..
geri dön
geri dön
ne olur geri dön...
rınnn...rınnnn:..:[/quote]
cıkk:::
[U]Dün akşam okeyde kafa kola aldılar intikam korkunç olacak bana müsade...boks..boks..boks.[/U]
[quote=Larossıan;138740][U]Dün akşam okeyde kafa kola aldılar intikam korkunç olacak bana müsade...boks..boks..boks.[/U][/quote]
trende ters okeye donme hocam:)
[QUOTE=tuareg;138738]baska konular olsa cabuk gaza gelırım ama mesele vob olunca yemıyor valla, hayvan terlı, :)
voba gelmem, ımkanı yok,
guzelım, sermayeyı tuketene kadar % 20 sını eft gec, bır sene tum sulalenı hayır duası manyagı yapayım:::
teklıfımı bır dusun:)
her harcamamda şöyle dusunuyorum, ''bu trende ters hareket ettıgım varsayımı, bu dow toparladı varsayımı, bu queen ın gazına geldık harcaması''
valla cok eğlencelı oluyor:)
Ablaaa, Queen bayanı, acık bufe neden kurmuyon artık, eskı vobcular da gelebılıyor mu:)[/QUOTE]
benim depresyon bitti, seninki mi başladı...boks. hani yazın depresyon çekilmezdi:..:, sonbaharda beraber gireriz işte...kom
bak yakında queen de açık bufe servislerine başlayacak, ona göre..;)
[quote=tuareg;138741]trende ters okeye donme hocam:)[/quote]
[URL="http://img195.imageshack.us/i/screenhunter4n.png/]"][URL=http://img195.imageshack.us/i/screenhunter4n.png/][/URL][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9186/screenhunter4n.png[/IMG][/URL]
Bak bakalım ilk elden ne eetim..:::
Selam arkadaşlar daha önce vobta sermayemi sıfırladım tekrar işlem yapamaya ama bu sefer daha dikaktli olmaya başladım ama o zamanlar kendime çok kızdım şimdi ise daha soğuk kanlı daha az kontratla pozisyon açmaya başladım kendime göre sistemli gitmeye başladım bazen insanın başına gelmeden başkası da anlatsa anlamıyor paramı kaybettiğime üzüldüm ama şimdi sistemli olmayı öğrendim. Bakalım ne yapcaz artık umarım forumda benim gibi sermayesini sıfırlayan fazla arkadaş yoktur. İyi akşamlar
[quote=jerfin;138742]benim depresyon bitti, seninki mi başladı...boks. hani yazın depresyon çekilmezdi:..:, sonbaharda beraber gireriz işte...kom
bak yakında queen de açık bufe servislerine başlayacak, ona göre..;)[/quote]
:confused::confused::confused: Galıba kendımı ıfade edemıyorum:confused::confused::confused:
Quın acıklı konusma dıyor sen depresyon????
ya ben cok memnunum hayatımdan, keybettım dıye uzuldugumu sanıyor herkes, ya o kazanma hırsının zekatı, zekat meselesını jerfın ıyı bılır, malum cemaate aldık onu, (kız jerfın aksam zıkır ayını var unutma:..:)
vobda neden kaybettım dıye fazla sormam, bahane de aramam, yok kıl yok tüy.. becerememısım bu ısı, benı aşıyor demek kı, bu kadar basıt, nıye ısrar edip yenı kayıplar yazayım,
hayatımdan memnunum arkadaslar, kaybedılen tutar devede kulak değil, sadece bır denemeydı vob, kıvıramadım cıktım, hanı dersınız ya once 1-2 kontratla basla sanal ıslem yap dıye, benımkı de bır nevı sanal ıslemdı,
Kız jerfın
zıkır ayınını kacırma, sonra cemmaat bana kızıyor haber vermedın mı dıye
[quote=Larossıan;138743][URL="http://img195.imageshack.us/i/screenhunter4n.png/]"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9186/screenhunter4n.png[/IMG][/URL]
Bak bakalım ilk elden ne eetim..:::[/quote]
hocam ac hemen , dönme okeye, bak trende ters okeye donmek:):):)
Haftalık geyık bu kadar, kendınıze ıyı bakın arkadaslar, bol kazanclar
Bu arada djı 9219 destek var kıkırarsa fena gider...
[URL=http://img268.imageshack.us/i/screenhunter5e.png/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/8540/screenhunter5e.png[/IMG][/URL]
ögleden sonra yoktum..arkadaş takibi yaptı.....sistemler sat da..geceye aynen kısa devam...
[quote=selçuklu;138732]Mozkan abi nerdesin ...düzeltme bitti 3. dalga başlayacak .. ralli olacak dimi ??[/quote]
58,350 ilk zirveden düşüşe 1or A dedik, dünkü tepeye de 2orB diyeceğiz el mecbur, bu günkü çalkalama ve panik ise 3orC dir, 54.625 kırılırsa 3 içindeyiz, trend mafiş helva servisi yapsın pembeoğlan, yok C ise olasılık çok, flatından tut üçgenine kadar. en olası olanı ise devasa bir üçgendir bence tabi. şahsen bu olasılıkları seansta çözemediğim için bugün işlem yapmadım.
[quote=selçuklu;138716]benden başka uzun olan varmı ?? :)..[/quote]
Var var . Ben yazmıştım eser miktarda LONG kaldım...Kesinlikle kısa deilim.Tam Düşüş için bişeyler eksik :)
Queen bayanı ve kraliçesi olarak pammbııkkk gelince full açık büfe service başlıyorum..ilgililere duyurulur..menüyü söylemiyim..canınız çeker..
palamuttan korkulur.. demedi demeyin..bi sistemi var..üfff...
Ya bu dow a yine böyle verecek verecek gibi yapıyorlar. Bi türlü tam veremiyorlar..Bizim kapanışımızdan 20 puan aşağıda..Kapanışa doğru yine alacaklar. Üste çıkacak.
[B]optimize deyip geçmeyin[/B]...geriye dogru yaklaşık 200 işlem[COLOR="Red"] genel egilimi epey gösteriyor...[/COLOR]
30 haziran ve öncesine ait yapılan 200 trade opt dan sonra temmuzda uygulana sistemin karı 8.200 puan 14 işlemdir....
aynı mantıkla 31 temmuzda yapılan opt ların 11 agustosa kadar 11 günlük karı 6.000 dır...
neden yazıyorum..optlar sadece geçmişi göstermez..[B]genel egilimi,GELECEGİ gösterir....[/B]
Yorum yok 57275 kısalara devam :)
Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)
[quote=Astatin;138757]Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)[/quote]
.....süper taktik süper .........
[QUOTE=Astatin;138757]Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)[/QUOTE]
asti bana öyle adam lazım..ama borsayla ilgilenmeyen olacak..asgari ücret bile veririm..:)
[quote=abka;138755][B]optimize deyip geçmeyin[/B]...geriye dogru yaklaşık 200 işlem[COLOR=red] genel egilimi epey gösteriyor...[/COLOR]
30 haziran ve öncesine ait yapılan 200 trade opt dan sonra temmuzda uygulana sistemin karı 8.200 puan 14 işlemdir....
aynı mantıkla 31 temmuzda yapılan opt ların 11 agustosa kadar 11 günlük karı 6.000 dır...
neden yazıyorum..optlar sadece geçmişi göstermez..[B]genel egilimi,GELECEGİ gösterir....[/B][/quote]
bir çekince ile katılıyorum..bu durum neyi opt ettiğinize bağlı.. :)..misal sisteminiz 3 indikatörün belirli bir değerin altında PU yapması ve peşinden bir başka koşulla (mesela c-l lerin x periyottaki ortalamasının x den küçük bir periyottaki ortalamanın altına inmesi ile) al veriyor olsun...son 4 ayda ana trend yükseliş olduğundan bu sistem süper çalışır..çünkü hemen hemen her PU yükselişle sonlanır..ve fekat ana trend düşüşe döndüğünde bu PU ların hepsi kırılır ve sizlere ömür olur :).....sonuçta iki seçenek var
1) Boğa, ayı takmayan her ortamda geçerli bir sistemimiz olacak
2) Ana trendi önceden kestireceksiniz (misal bu borsa artık yükselir arkadaş veya tamam buraya kadar artık) veya ana trendide size söyleyen bir başka teknik yaklaşımınız olacak...:)
birde sistemi ...et, nasılsa uyamıyorum diye bir seçenek var ama o konumuzun dışında..:) yani SİsTEMİZİN ne olduğu önemli..yani neyi, OPT ettiğiniz
[quote=abka;138759]asti bana öyle adam lazım..ama borsayla ilgilenmeyen olacak..asgari ücret bile veririm..:)[/quote]
denyo dediğim bizim kuzen olur..üniversite 2 de..yüksek matematik çalıştırıyorum kerataya...ben ücret fala vermiyorum.. unutursa doğrudan pataklıyorum..:) ama ekimde okulu açılıyo..geçici işci yani :)::::::
[QUOTE=Astatin;138762]denyo dediğim bizim kuzen olur..üniversite 2 de..yüksek matematik çalıştırıyorum kerataya...ben ücret fala vermiyorum.. unutursa doğrudan pataklıyorum..:) ama ekimde okulu açılıyo..geçici işci yani :)::::::[/QUOTE]
bende ögle yemeği,çay,sigara,kontur parası var..hatta sigorta bilem olabilir:)
hatta portfoy her %50 artınca giyim parası bile var:::
bende don cansını %1 eksi görüp seviniyorum..yaw biz kapanırken zati buralardaymış :) kim takar dow u ayrı ama %2 falanda düşse iyi motivasyon olur
[quote=abka;138763]bende ögle yemeği,çay,sigara,kontur parası var..hatta sigorta bilem olabilir:)
hatta portfoy her %50 artınca giyim parası bile var:::[/quote]
şşşşşşş sil o mesajı sil..piyasayı yükseltme :):::
şortcular yine girdi çuvala salla salla vur duvara..şort girmiycem dedim kendime ama girdim..bu dowa smaç çakma zamanı gelmiş..çakıyorruuummm..çaktım..
Aracı kurumu AtaOnline olan kimse var mıdır?
....Herkese iyi geceler .......uyk
[quote=onvivo;138767]Aracı kurumu AtaOnline olan kimse var mıdır?[/quote]
benim hesabım var şuan aktif olarak kullanmasamda.
ama online değil atayatırım..
online müşterileri sadece net ve çağrı merkezinden işlem yapabiliyor,acenteyi kullanamıyordu en son.
6 agostosta bekledigim trend dönüşümü bu günkü hareket ile pekişmiş oldu önümüzde 16 agostos hedefi var burada bogaların gücü bir kez daha test edilecek 16 agostosta da bogalar direnemezse en yakın fibo zamanı 5 kasımda ki 5 kasıma kadar çok güçlü bir ayı trendi başlamış demektir
[quote=tuareg;138746]hocam ac hemen , dönme okeye, bak trende ters okeye donmek:):):)[/quote]
bu el açılırmı ya .dng
yakarım çift jopu yine açmam :::
[quote=abdullah yıldız;138770]6 agostosta bekledigim trend dönüşümü bu günkü hareket ile pekişmiş oldu önümüzde 16 agostos hedefi var burada bogaların gücü bir kez daha test edilecek 16 agostosta da bogalar direnemezse en yakın fibo zamanı 5 kasımda ki 5 kasıma kadar çok güçlü bir ayı trendi başlamış demektir[/quote]
yükselişin bittiğini söylemek için bence çok erken.
50 bin altına sarkmalı bence..ama oda bu kontrat için çok zor..
[quote=YAVUZHAN;138769]benim hesabım var şuan aktif olarak kullanmasamda.
ama online değil atayatırım..
online müşterileri sadece net ve çağrı merkezinden işlem yapabiliyor,acenteyi kullanamıyordu en son.[/quote]
Ata Online lazım evet Ata Yatırım değil, yok sanırım kimse, teşekkür ederim.
[quote=trader38580;138415]bende aynısı bekliyorum açıkcası. bu gece min 9218 in görüleceğini ve o civarlarda kapanacağımızı düşünüyorum.[/quote]
dün geceki tahmin bugün tuttu. min 9216,88 görüldü. bu seviye kırılırsa 9000 civarı potaya girer.