[QUOTE=mbm;60440]helallll....
:)[/QUOTE]
Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...
Printable View
Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...
[QUOTE=hexen;60438]not
systems karsı olan yanlıs yapyor...
systems hep kullanmalı. neden kullanmalı ? cunki endeks yukarya heves asaya heves system gore tespit edelir.. nezaman yukarya heves olcak .. nezaman asaya heves olcak .. bunlar system gore tespit edilr ..
ondan system karsı olan system karsı olmasını bırkasın system gerektiyi gibi kullanma orensin.. ben hep system uymuyorum ..bazı hep system uyyorum bazı sadce gerektiyi zaman uyyorum.. .. full system uyan kaybetse kaybettiyini terkar geri alr amma kaybettiyinde pes ederse geri alamaz.. cunki bazen hep system uymakta yanlıs.. system gerektiyi zaman kullanmak doru[/QUOTE]
sistem neyle kurulur?? indikatör filan falan iide bu indikatörleri kim yazıor insaoğlu. ben de diomki bunu yazan insanoğlunun aklı benimkinden üstün deil:) o sebeple sistem karşıyım kullananlara değil:)
veri olayıda bitti.. kaldık teknikle....
5 satta
vadeli ve spot 15 satta..
kısaya devam ben.....5 al verene kadar
[QUOTE=teo;60442]Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...[/QUOTE]
bana laf sokmaya çalışmayın burda doktorculuk mu oynuyoruz. para kazanmaya çalışıyoruz. sistem kullanana değil sisteme karşıyım dedim cümleleri doğru düzgün okursanız daha kolay anlayacağınızı düşünüyorum ve yapacağınız yorumlarda daha seçiçi olmaya davet ediyorum sizi.
06.11.2008 15:30:12 *abd'de Haftalık Işsizlik Başvuruları 4 Bin Azaldı(beklenti 0.0, önceki 0.0)
06.11.2008 15:30:13 *abd'de 3.çeyrekte Tarım Dışı Verimlilik Yüzde 1.1 Arttı(beklenti +0.4%, önceki +4.3%)
06.11.2008 15:30:18 *abd'de Haftalık Işsizlik Başvuruları 481 Bin (beklenti 479.000, önceki 479.000)
06.11.2008 15:30:19 *abd'de 3.çeyrekte Birim Işgücü Maliyeti Yüzde 3.6 Arttı(beklenti +3.0%, önceki -0.5%)
06.11.2008 15:30:34 *abd'de Işsizlik Başvuru Hakkını Sürdürenler 122 Bin Artışla 3 Milyon 843 Bin
dediğim gibi sistem kullanana değil sisteme karşıyım ben yanlış anlaşılmasın
[QUOTE=teo;60442]Mbm senın doktorluk alanında uyguladıgın her sey kendı buldugun ve aklınla yaptıgın seylermı, barı sen yapma...[/QUOTE]
orda vobtradere katılmadıgım anlamı vardı..:D
[QUOTE=mbm;60448]orda vobtraderie katılmadıgım anlamı vardı..:D[/QUOTE]
:)
Ayna komisyon yani?.
[QUOTE=Vob Trader;60443]sistem neyle kurulur?? indikatör filan falan iide bu indikatörleri kim yazıor insaoğlu. ben de diomki bunu yazan insanoğlunun aklı benimkinden üstün deil:) o sebeple sistem karşıyım kullananlara değil:)[/QUOTE]
system karsı olma... aynı anda cok insan system bakyor eyer insans shortsa eyer long signal gelirse stop edyorlar yukarya cosku yaratyor.. yahut short signalde longs stop edyolar asaya cosku yaratyolar..
bundan systemden yarar etme dorudur..
systems o noktaları ele veryor..
35.900 den longladım..bu sefer sistem ilerde al verecek sanırsam...fdow mükemmel gözüküyor..
[QUOTE=BULUT;60449]Öyle demiycen,
Ayna Komisyon diyecen :)[/QUOTE]
bulut kaşınma işine bak
[QUOTE=Vob Trader;60452]bulut kaşınma işine bak[/QUOTE]
Kaç pips çaktın?
Komisyon v.s. ayna mı?.