bizde aşaği 5 liklerin bitmiş/bitmek üzre olmasi +GAP
diğer taraftan ABD deki yapiya göre ise + yada - GAP
poz olarak ise maksimum eksi gap beklentisi ile iyi akşamlar
Printable View
bizde aşaği 5 liklerin bitmiş/bitmek üzre olmasi +GAP
diğer taraftan ABD deki yapiya göre ise + yada - GAP
poz olarak ise maksimum eksi gap beklentisi ile iyi akşamlar
engin Hocam kısa, sarayli Hocam flat ...
bu süper oldu işte .
o zaman 67450 açsin da nereye gidecekse de gitsin sonrasında
düşündüğüm düşen diplerin ilki oluştu.. ikincisi için bakalım ne kadar gevşeyecek.. yarın göreceğiz..
iyi akşamlar
cuma kapanişimiza göre %1 yukarida olan SP ve DAX var ...
ve minnacık ta olsa eksi kapatan bankacilik endeksi
inşaallah bankacilik endeksi gene en önde koşar()
12465
1318
6185...692xy
kapandiğimizda yurtdişi değerleri, forexpros a göre .
[quote=halojen;410254]bugünü buralarda kapatırsa bir ihtimal yarın düşük açıp gün boyu yukarı sürebilirler..[/quote]
Sayın Halojen cumadan kalan kısalrı portfoyum diger yarısı ile destekledim ve maliyeti 69.600 cektim yetisebilsem yarısını realize ederdim ama yetisemedik ve don gomlek pozisyonda kaldım bu durum beni rahatsız ediyor.yine short karıdım kalmaya ama boyle don gomlek olmazdı simdi baktım uzlasma 69.250 ve yutdısı hafifi eksi her ana artı ya gecebilir eksiyede vakit var ama sanki yatay kapatcak gibi.
Yarın icin acılısta gevsetip az biraz milleti shortlatıp sonra yukarımı yaparlar ve herkesi shortsuz donsuz mu bırakırlar yoksa cozulme olur mu adam akıllı
beklenti ve ongorulerinizi paylasabilirseniz sevinirim.Tesekkurler.Iyi aksamlar.
Sn. Deniz sahsi gorusum o yonde evet, ancak belirttigim gibi uzun pozisyon acma konusunda tereddutlerim var. Stop noktasinin cok asagida kalmasindan dolayi. Yeni bir al sinyali gelirse degerlendiririm. Aksi halde flat devam etme dusuncesindeyim.
Bunun bir tepki dalgasi oldugu icin uzunlari minimum riskle acma niyetindeyim. Trende donusecekse de mutlaka yeni bir al sinyali uretecektir.
malum garafiğimizde hedefe vardık ve satışla karşılaştı.
göstergelerde bozulma yok ve hala yükselme marjı var
67350 stop
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://b1206.hizliresim.com/y/c/7srpj.png[/img][/url]
a1:=cross(VPT(),Mov(VPT(),10,e) );
ValueWhen(1 ,a1 ,c );ValueWhen( c,a1 ,L );ValueWhen(c ,a1 ,H )
bu formulu matrıxi olanlar kullanabılırler az tadilat yapılabılırse daha ıyı olabılır
gozlemlemem 5m de daha iy gıbı
a1:=CROSS(VPT(),Mov(VPT(),10,E) );
a2:=CCI(14);
ValueWhen(C ,a1 ,C );
ValueWhen(C ,a1 ,H );
ValueWhen(C ,a1 ,L );
ValueWhen(1 ,a2 ,C )
ŞU ŞEKILDEDE OLABILIR BUNU MACD RSI GIBI BAZI INDILERIDE KULLANARAK YAPABILIRSINIZ VPT INDISINI SILIN UYGUN OLAN BAŞKA INDIYI YAZIN EĞER MACD YAPARSANIZ MISAL PARANTEZ LERIN ARASI BOŞ ARAYA ISTEDIĞINIZ MACD DEĞERINI YAZABILIRSINIZ ONADA MISAL
a1:=CROSS(MACD(26,12,9),Mov(MACD(12,26,9),10,E) );
ValueWhen(C ,a1 ,C );
ValueWhen(C ,a1 ,H );
ValueWhen(C ,a1 ,L );
ValueWhen(1 ,a2 ,C )
ISTERSENIZ MOV,A ISTEDIĞINIZ TAKDIRDE -DEĞER VEREBILIRSINIZ ONADA MISAL
a1:=CROSS(MACD(),-Mov(MACD(),10,E) );
ValueWhen(C ,a1 ,C );
ValueWhen(C ,a1 ,H );
ValueWhen(C ,a1 ,L );