-
[quote=Fantom;138815]ben alırım satarım kardeşim
sana hesapmı vercem?
ben sana diyorumki bu vob dün düşmeye başladığında foruma ne yazdın?P
tırışkıdan veriyorlar dedin maşallah tırışka verme 57550den başladı 54650ye kadar tam 3000 puana yakın sürdü
tırışkadan veriyorlarmış
bal gibi verdiler 3000 puan
al sat yapıyoruz 5 dakka sonra short da uyar
tırışkadan alıyorlardır belki bilmiyom.lelele[/quote]
Dün 54650 felan görmedik sen heralde başka borsada oynusun. Ya da rüyanda felan grömüşsündür. dün 1000 puan düştük...bugün tırışkadan veriyorlar dediğimde zaten 1000 puan daha düşmüştük....54750 longlar 54875 den okutuldu.. 54875 flat.. 55500+55475 tekrar long
-
[QUOTE=Astatin;138757]Sisteme displinle uymanın yolunu buldum..Denizde dalma veya koy ziyaretleri gibi aktivitelere bulaşıp saat başı, sistemi emanet ettiğin vatandaşın gönderdiği sms yada maile bakıyosun..veri izlemiyosunççbi handikapı, sistemi emanet ettiğin denyo hiç bir şey atmadıysa, acaba mesaj atmayımı unuttu veya attıda gelmedimi diye bi tel açman gerekiyor..o kadar..2 kontör :)[/QUOTE]
Sabah sabah benide güldürdünya Allah senide güldürsün
-
hay kahretmeye!!!!! 900 e pasif satış yapıp kahvaltı almaya gittim..keyifle..döndün baktım bizim pasif pasif diyrlarda kalmış...625 e anca yetiştim..ü[url]www..900[/url] itse şık olcakmış..yorum buraya kadar..sonrası, yorum yok şort devam :)
-
Dün o kötü habere bu kadar az düştüyse bugün de düşmez hatta toparlar bu dow jones..Numara yapıyorlar )
-
...Herkese günaydın siteye girişte sorun oldu daha yeni girebildim.......
-
625e şartlı alıs ve long koymustum
full lönk
-
[quote=BORSACIOZGUR;138821]Dün o kötü habere bu kadar az düştüyse bugün de düşmez hatta toparlar bu dow jones..Numara yapıyorlar )[/quote]
Hala numara diyorsunya hayret ediyorum Fantomun dediği gibi düşüş konusunda dediklerin burayı okuyan ve pozisyonda ısrar eden bir kişinin zarar etmesine neden olabilir dolayısıyla yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen.
-
54600-300 arasında 3 lü dip olasıdır....
-
[quote=palamut;138822]...Herkese günaydın siteye girişte sorun oldu daha yeni girebildim.......[/quote]
ayağın uğurlu geldi palamut,düşemeyen piyasayı düşürdün :)))
bu arada bende bursalıyım,birde okansak var bursadan..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;138818]Dün 54650 felan görmedik sen heralde başka borsada oynusun. Ya da rüyanda felan grömüşsündür. dün 1000 puan düştük...bugün tırışkadan veriyorlar dediğimde zaten 1000 puan daha düşmüştük....54750 longlar 54875 den okutuldu.. 54875 flat.. 55500+55475 tekrar long[/QUOTE]
kardeş dün ogleden sonra biz düşerken longlayıp tırışkadan veriyorlar diyen benmiydim?
dünden beri 3000 puan düştük diyorum ben de.
tırışkadan düşme buysa demekki gerçek düşse .lelele 40 bine düşecez
neyse işimize bakalım
yazdıklarını unutuyorum sanma
-
[QUOTE=MMO;138824]Hala numara diyorsunya hayret ediyorum Fantomun dediği gibi düşüş konusunda dediklerin burayı okuyan ve pozisyonda ısrar eden bir kişinin zarar etmesine neden olabilir dolayısıyla yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen.[/QUOTE]
aynen yaaa
dün 'ben longum hadi beni yen borsa 'diye yazdı Borsacı Özgür
borsa yener de deler geçer de affetmez.brv
-
[QUOTE=mozkan;138750]58,350 ilk zirveden düşüşe 1or A dedik, dünkü tepeye de 2orB diyeceğiz el mecbur, bu günkü çalkalama ve panik ise 3orC dir, 54.625 kırılırsa 3 içindeyiz, trend mafiş helva servisi yapsın pembeoğlan, yok C ise olasılık çok, flatından tut üçgenine kadar. en olası olanı ise devasa bir üçgendir bence tabi. şahsen bu olasılıkları seansta çözemediğim için bugün işlem yapmadım.[/QUOTE]
ahanda abi sayım ... flat olmuş 4. dalga .. şimdi 5. dalga olacak ..4. dalga üçgen olmuyor ,625 kırıldı .. demekki flat .. :o:o
[URL=http://img188.imageshack.us/i/adszowl.jpg/][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9151/adszowl.jpg[/IMG][/URL]
-
arkadaşlar gerilim olmasın zaten işimizin stresi var yeteri kadar uzatmayın lütfen
-
sabahtan longları stop ettim kısadan biraz nasiplendik ..al sat falan son pozum 54500 long .. .. :o:o:o:o:o
-
[QUOTE=selçuklu;138831]sabahtan longları stop ettim kısadan biraz nasiplendik ..al sat falan son pozum 54500 long .. .. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
ters indikatör olma yolundasın bak...::mad::mad::mad:
çıkarken kısa kısa dedin...
daha yeni düşmeye başladı ,sen al sat ve uzun sevdasındasın...
sistem al desin uzunlayalım...
niye sistemine uymuyorsun...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
-
[QUOTE=mbm;138832]ters indikatör olma yolundasın bak...
çıkarken kısa kısa dedin...
daha yeni düşmeye başladı ,sen uzun sevdasındasın...
sistem al desin uzunlayalım...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
he abi ters indikator olduk anasını satayım ...düşerken uzun peşinde koşuyom .. çıkarken kısa... :D :D :D :D :D :o:o:o:o:o:o:o:o
-
[quote=YAVUZHAN;138826]ayağın uğurlu geldi palamut,düşemeyen piyasayı düşürdün :)))
bu arada bende bursalıyım,birde okansak var bursadan..[/quote]
......Tanıştığıma sevindim bi yardım adersiniz çömeze artık........:):)
-
[quote=selçuklu;138833]he abi ters indikator olduk anasını satayım ...düşerken uzun peşinde koşuyom .. çıkarken kısa... :D :D :D :D :D :o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu sisteme uysun kampanyası başlatıyorum (:) :) bana da bana da)
-
[QUOTE=Astatin;138835]selçuklu sisteme uysun kampanyası başlatıyorum (:) :) bana da bana da)[/QUOTE]
yaşasın spontane trade ..
sistemde neymiş yemişim sistemini .. sistemin a* .. .. :o:o:o
-
[quote=selçuklu;138833]he abi ters indikator olduk anasını satayım ...düşerken uzun peşinde koşuyom .. çıkarken kısa... :D :D :D :D :D :o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu ters indikatör konusunda anadolu daki halilin eline kimse su dökemez sen bu gidişle onun tahtına adaysın galiba:):):)
-
55300 e kadar tepki normaldir...ama sistem bu tepki sonucu al verir mi..bilemem...çünkü minumundan yaklaşık 900 puan yükselmiş olacağız..
-
[quote=selçuklu;138836]yaşasın spontane trade ..
sistemde neymiş yemişim sistemini .. sistemin a* .. .. :o:o:o[/quote]
patron.....spontane vobcular sonunda genelde spot piyasaya geri düşer..ıyy spotmu dedin..al beklemi dedin.. abi bu van damme ı bir fransız aşk filminde oynatmaya benzer :):::
-
vob kapanış tahminm 58.850 kayıtlar geçsin .. :o .. projeksyon belli .. yaşasın ew .. :o:o:o:o
-
120 dk ya kadar tüm periyotlar satışta,epeydir göremediğimiz bir durum bu..
ancak günlük ve haftalık bazda halen alışta olduğumuzda unutulmasın !
günlük ortalama 53700 lere kadar yükseldi,bu seviyenin altına sarkarsak yükselişin bitip geri alışın başladığını düşünebiliriz..
sert çıkışın sindirmesini yapıyoruz ki bence saatlik periyotta al gelene kadar realize devam eder..
günlük ortalamanın altına sarkma durumu daha farklı hale getirir bence..
-
[QUOTE=Astatin;138839]patron.....spontane vobcular sonunda genelde spot piyasaya geri düşer..ıyy spotmu dedin..al beklemi dedin.. abi bu van damme ı bir fransız aşk filminde oynatmaya benzer :):::[/QUOTE]
spontane abi .. al bekle yok .. al-sat var sürekli .. spotun a* .. .:D.:D.:D.:D.:D
-
[QUOTE=selçuklu;138836]yaşasın spontane trade ..
sistemde neymiş yemişim sistemini .. sistemin a* .. .. :o:o:o[/QUOTE]
maalesef katılamıyorum sana... teşekürde vermedim:mad::mad:
-
mozkan abi nerdesin .. ben sayımımı yaptım .. flat var orada ralli zamanı .. pembeoğlanda öyle diyor abi uzun iyidir diyor .. :o:o:o:o:o
-
full long devam
55300e gidiyor meret
-
[QUOTE=mbm;138843]maalesef katılamıyorum sana... teşekürde vermedim:mad::mad:[/QUOTE]
hahhaha ... :D:D:D:D .. koptum valla .. abi bu ew işi iyiymiş sevdim ..
yaşasın ralph nelsıon elliott .....nur içinde yatsın .. :o :o:o:o
-
fdow 2 günde şu anki rakama göre 120 puan 130 puan aşağıda ama vob ise 1600 puan aşağıda
fdow 9320ye gitse vob da 57000e gitse şaşırmam
-
[QUOTE=Fantom;138845]full long devam
55300e gidiyor meret[/QUOTE]
sendemi spontane trade ediyosun ?? .. teprik ederim ..
yaşasın spontane .. a* sistemin .. :o:o:o
-
[quote=BORSACIOZGUR;138821]Dün o kötü habere bu kadar az düştüyse bugün de düşmez hatta toparlar bu dow jones..Numara yapıyorlar )[/quote]
Shortçular ne oldu ) Numara yapıyorlar göstere göstere veriyorlar..55725 ek longlar ve öncekiler...55050 flat
+ kapatırız demiştim ama bi bakıcam.
-
[quote=selçuklu;138844]mozkan abi nerdesin .. ben sayımımı yaptım .. flat var orada ralli zamanı .. pembeoğlanda öyle diyor abi uzun iyidir diyor .. :o:o:o:o:o[/quote]
projeksiyon çizimlerinden elliotçu olacağın belliydi senin :::
-
-
[quote=BORSACIOZGUR;138849]Shortçular ne oldu ) Numara yapıyorlar göstere göstere veriyorlar..55725 ek longlar ve öncekiler...55050 flat
+ kapatırız demiştim ama bi bakıcam.[/quote]
özgür insanları tahrik etme yav burdaki herkes senin kadar birşeyler biliyor herhalde
-
sidik yarışına çevirmeyin lo burayı....
kazanıyorsanız ne mutlu size
-
[QUOTE=abka;138838]55300 e kadar tepki normaldir...ama sistem bu tepki sonucu al verir mi..bilemem...çünkü minumundan yaklaşık 900 puan yükselmiş olacağız..[/QUOTE]
bende de saatlik satta amma 57 bini geçerse saatlikler ala geçer görüntü o
dowa göre aşağıda kaldık bence.
dün dow 9320 iken vob 57550 idi
şu anda fdow artarken vob daha çok artmalı.lelele
-
+ hatta bayağı bir artı kapatabiliiriz bu akşam..
-
bu hareket 1998-2000 hareketine çok benziyor...
endeks 4500 den 1900 e düştü...
oradan hop 5.000-6.000 arasında 3-5 ay bekledi...
sonra 1999 ekiminden - 2000 ocaga kadar 20600 oldu...
ammma en önemli koşul. [B]3-5 aylık yatay dönemde net yabancı alışları olmalı.(yani halilin deyişiyle akumulasyon olmalı):::..[/B]..o zaman 1 milyar dolar alış olmuştu...rallide 3 milyar dolar satmışlardı...
-
her düşüşten sonra tepki geliyor
tepki sonra trend oluyor uçuyor gidiyor
bu longlara dokunmam daha aşağıdan maliyetlendik