46800 de patinaja devam..
Printable View
long devam
dax 6750lere geldi salmadılar vobu asagı
long devam
dax 6750lere geldi salmadılar vobu asagı
bu dar bant hareketi kısa vadeli göstergeleri oldukça yordu... niyet yukarı ise ancak sert alarak toparlayabilirler diye düşünüyorum...
artık bitmeli bu saçmalık... indikatörlerin içine ettiler...!
bu dar bant hareketi kısa vadeli göstergeleri oldukça yordu... niyet yukarı ise ancak sert alarak toparlayabilirler diye düşünüyorum...
artık bitmeli bu saçmalık... indikatörlerin içine ettiler...!
HRC'mi aldım kenara çekildim. Biraz fiilerin kapışmasını izlemek istiyorum. Malum noktalara gelince tekrar pozisyon almak üzere flatim.
HRC'mi aldım kenara çekildim. Biraz fiilerin kapışmasını izlemek istiyorum. Malum noktalara gelince tekrar pozisyon almak üzere flatim.
[QUOTE=halojen;18127]bu dar bant hareketi kısa vadeli göstergeleri oldukça yordu... niyet yukarı ise ancak sert alarak toparlayabilirler diye düşünüyorum...
artık bitmeli bu saçmalık... indikatörlerin içine ettiler...![/QUOTE]
hergün biri oyun peşinde...
birinden kurtulsak biri başlıyor....
bugun sıra vadeli ve spotta.. adamların keyfini bekleyecegiz yine..
[QUOTE=halojen;18127]bu dar bant hareketi kısa vadeli göstergeleri oldukça yordu... niyet yukarı ise ancak sert alarak toparlayabilirler diye düşünüyorum...
artık bitmeli bu saçmalık... indikatörlerin içine ettiler...![/QUOTE]
hergün biri oyun peşinde...
birinden kurtulsak biri başlıyor....
bugun sıra vadeli ve spotta.. adamların keyfini bekleyecegiz yine..
46700 ne kadar da guclu bır destek(!) bir türlü kıramıyor,hadi inandık diyelim ve buralardan long yaptık varsayalım sayın PY,
sonraaa:=)
istediği kadar debelensinler,
shortları 46400den once kapatmam
hadi bakalım:)
46700 ne kadar da guclu bır destek(!) bir türlü kıramıyor,hadi inandık diyelim ve buralardan long yaptık varsayalım sayın PY,
sonraaa:=)
istediği kadar debelensinler,
shortları 46400den once kapatmam
hadi bakalım:)