-
[QUOTE=saraylı;410414]matador hiç graf,sayım felan göndermiyosun son zamanda..:o
haberin olsun yani..::::D[/QUOTE]
abi özür diliyorum. haberim var. ama burada 100 den fazla kaçak izleyici var. ondan sebeb bir bilgiyi herkesin bilmesinin fayda sağlamayacağını düşünüyorum. sizin gibi özel insanlara özelden göndermek istiyorum ama özeliniz kapalı. :( bana bu cümlelerimden dolayı kızacağınıda biliyorum ama böyle bir düşüncem var. belkide yanlış düşünüyorumdur. :rolleyes: ama piyasa ile ilgili gün içi fikirlerimi fırsat buldukça paylaşırım abi.
şu anda 69500 üzerinde olumluyum. 500 altında biraz yapı bozulur. gün sonunda 70xxx lerin deneneceğini düşünüyorum.
-
[quote=matador38;410418]abi özür diliyorum. haberim var. ama burada 100 den fazla kaçak izleyici var. ondan sebeb bir bilgiyi herkesin bilmesinin fayda sağlamayacağını düşünüyorum. sizin gibi özel insanlara özelden göndermek istiyorum ama özeliniz kapalı. :( bana bu cümlelerimden dolayı kızacağınıda biliyorum ama böyle bir düşüncem var. belkide yanlış düşünüyorumdur. :rolleyes: ama piyasa ile ilgili gün içi fikirlerimi fırsat buldukça paylaşırım abi.
şu anda 69500 üzerinde olumluyum. 500 altında biraz yapı bozulur. gün sonunda 70xxx lerin deneneceğini düşünüyorum.[/quote]
eyv matador,;)
sen nasıl istersen abim..:)
için rahat olsun ,hiç kızmam,niye yanlış olsun ,herkes farklı düşünebilir,gayet normal karşılarım ben..;)..
ben seni sevdiğim için takıldım öyle..::::rolleyes:
-
yahu şu ö.m . ımı açayım ama aynı adam ,arka arkaya 5 tane mesaj atmasın yaw..:o;)..rica edecem..:)))
-
[QUOTE=saraylı;410422]eyv matador,;)
sen nasıl istersen abim..:)
için rahat olsun ,hiç kızmam,niye yanlış olsun ,herkes farklı düşünebilir,gayet normal karşılarım ben..;)..
ben seni sevdiğim için takıldım öyle..::::rolleyes:[/QUOTE]
eyv abi.
yani abi olay buradaki paylaşım yapan değerli arkadaşlar ile alakalı değil. üye olup hiç katılım yapmayan ve misafir olarak kaçak izleyenler ile ilgili. yoksa burada paylaşım yapan arkadaşlara mukabele ile paylaşım yapmak başım gözüm üstüne. hepsi çok önemli ve değerli paylaşımlar yapıyorlar. elimden geldiğince katılmaya çalışırım abi.
-
Bu arada sanki analizlerim çok değerliymişde esirgiyormuşum izlenimi vermek istemem. İmzamda yazdığı gibi "ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum"
-
[quote=matador38;410428]Bu arada sanki analizlerim çok değerliymişde esirgiyormuşum izlenimi vermek istemem. İmzamda yazdığı gibi "ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum"[/quote]
est bizce değerli...brv
-
[IMG]http://c1206.hizliresim.com/y/d/7tu22.jpg[/IMG]
-
Sn matador,
"üye olup hiç katılım yapmayan ve misafir olarak kaçak izleyenler ile ilgili."
boş boş yazıp burayı doldurmaları dahamı iyi. Bence bilgisine güvenenler yazsın.
Tşkler.
-
dünden beri mor ve kave emaband yataya girdi doğal olarak..:)))..piyasa da yatay çünkü..
-
[QUOTE=saraylı;410429]est bizce değerli...brv[/QUOTE]
Kendi tecrübelerimden yararlanarak oluşturduğum başarı denklemi yeni başlayan arkadaşlara belki faydalı olabilir. buyrun:
[img]http://666kb.com/i/c4lnz6vw9as8xhwaf.jpg[/img]
-
[QUOTE=vvvv;410435]Sn matador,
"üye olup hiç katılım yapmayan ve misafir olarak kaçak izleyenler ile ilgili."
boş boş yazıp burayı doldurmaları dahamı iyi. Bence bilgisine güvenenler yazsın.
Tşkler.[/QUOTE]
haklısınız. Ben yazmadıklarından ziyade bilginin kimlere ulaştığını bilemediğimizden şikayet etmiştim.
-
düşük ihtimal aşaği yönlü bir düzeltmenin c.3 üne başlayabilir vadeli
Hocalarımın yanında esamem okunmaz ama ya ykari bir 3 lük yada ağai çok az kaldı