neyse iyi akşamlar..
Printable View
neyse iyi akşamlar..
[QUOTE=mbm;60513]bunların işi gücü gap teo..
gapla hallediyorlar...
gün içi sıkıştır.. bir aşagı bir yukarı yap.. ky zaten hata yapıyor.. tepeden alıyo gidecek diye.. dipten veriyo düşecek diye...
gabı tutturursa ne ala ky.. oda şansa...[/QUOTE]
e sende gapların adamısın dimi;)
[QUOTE=caretta;60515]peki, birbucuk porsiyon iskenderine, tamam mi?... :)))...[/QUOTE]
tamam, kabul.
dow 8900 ü sp 922 yi kırmaz bugün.
ama bizim iddia 900 için.
sevgiler.
[quote=jelibon;60528]tamam, kabul.
sevgiler.[/quote]
gerci sizin cok isabetli yorumlariniz var ama bugun hem teknigim hem de hislerim boyle soyluyor.
[quote=jelibon;60528]tamam, kabul.
sevgiler.[/quote]
o da kabul...:..:...
gerci biraz haksizlik oluyor, mesela 910'da kapatirsa siz kazanmis oluyorsunuz ama olsun...:)...
[QUOTE=sentinus;60521]Yarın İMKB açılışı sorunlu olabilir brokerların seansa katılmaması olursa. Bunu da bir kenara not düşelim.[/QUOTE]
Terminallerin fişlerini çekmezlerse hiçbir şey olmaz. İnternetten ve şubedeki müşteri temsilcinizle girdiğiniz emirler brokerlara uğramadan bilgisayar sistemiyle iletiliyor zaten.
[QUOTE=caretta;60529]gerci sizin cok isabetli yorumlariniz var ama bugun hem teknigim hem de hislerim boyle soyluyor.[/QUOTE]
kısmet.
[QUOTE=caretta;60530]o da kabul...:..:...
gerci biraz haksizlik oluyor, mesela 910'da kapatirsa siz kazanmis oluyorsunuz ama olsun...:)...[/QUOTE]
tamam 922 olsun. kapanış ama.
[QUOTE=caretta;60523]peki bu brokerlar issiz mi kalacaklar simdi?...:confused:...[/QUOTE]
Çoğu işsiz kalabilir... İstinye dışında aracı kurum merkezleri ve seans salonlarında da uzaktan emir giren brokerlar var...Aracı kurumdakiler biraz daha şanslılar.
[QUOTE=VOBiX;60531]Terminallerin fişlerini çekmezlerse hiçbir şey olmaz. İnternetten ve şubedeki müşteri temsilcinizle girdiğiniz emirler brokerlara uğramadan bilgisayar sistemiyle iletiliyor zaten.[/QUOTE]
İyi de gömlekçisi var müşteriye özel brokerlar var tahta yapan...Mutlaka sorun çıkar yarın...Demedi demeyin. Seans salonlarındakiler güççük yatırımcı.
[QUOTE=caretta;60530]o da kabul...:..:...[/QUOTE]
Ben daha önceki isabetli yorumları nedeniyle oyumu jelibona veriyorum fakat yükselirken verdiğim senaryo beklentime göre düşüş beklentim devam ediyor. En az 8640 bekliyorum ama bugün değil.
[QUOTE=abka;60525]yaz Teo,yaz..uzuncu olarak morale ihtiyacımız var..baksana dow un frenleri boşaldı..gerçi son noktayı nıkkeı koyar..ama yinede can sıkıyor..[/QUOTE]
Bir şey olmaz, uzun daha şanslı bu gece,Dünden %5 düşmüş dow, buğünde %1 düşmüş F&SP de bir şey olmadı ise yarın en az açılış %5 artı,
Olasılık olarak...
Bende 2 tick beklediğime göre % 8 den long olurum :) hehehehe