engin hocam valla senden çok istiyorum düşmesini aslında :) aşağıda marj büyük... bir an önce tepeyi bulabilseydik
Printable View
engin hocam valla senden çok istiyorum düşmesini aslında :) aşağıda marj büyük... bir an önce tepeyi bulabilseydik
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1206.hizliresim.com/y/d/7tvvw.png[/img][/url]
[quote=matador38;410452]işc de ve vobda dışborsalara göre bu kadar güç oldukça gün sonu 70xxx ler mümkün gibi.[/quote]
[quote=engin sözmen;410453]Olabilir ama ben beklemiyorum ne yalan söyleyeyim aşağı bekliyorum[/quote]
Değerli hocalarım sizin için uygunsa şöyle yapalım. Önce 70200 e ( nedense = yoksa şort mu olucam orada :..: ) gidelim. Sonra da gidebildiğimiz kadar aşağıya gidelim. ::: En azından benim beklentim bu yönde.
[quote=thebaboli;410459]Değerli hocalarım sizin için uygunsa şöyle yapalım. Önce 70200 e ( nedense = yoksa şort mu olucam orada :..: ) gidelim. Sonra da gidebildiğimiz kadar aşağıya gidelim. ::: En azından benim beklentim bu yönde.[/quote]
Benim için no problem :D
[QUOTE=thebaboli;410459]Değerli hocalarım sizin için uygunsa şöyle yapalım. Önce 70200 e ( nedense = yoksa şort mu olucam orada :..: ) gidelim. Sonra da gidebildiğimiz kadar aşağıya gidelim. ::: En azından benim beklentim bu yönde.[/QUOTE]
banada uyar ama halojen abinin 71500 e kadar potansiyel var. daha işcde kalkıcak cok kademe var gibime geliyor. 70300 üzeri bi savrulma olucak gibi. ben orda kademeli kar alırım. ha aşağı gelirde 69425 altı bi daha ziyaret edilirse daha az bi karla poziyondan çıkarım. sonuçta [B][U]ne olursa ne yapıcağım[/U][/B] belli. Bir vobcunun hangi yöne gideceğini kestermesinden ziyade [B][U]ne olursa ne yapıcağını[/U][/B] bilmesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
[QUOTE=matador38;410461]banada uyar ama halojen abinin 71500 e kadar potansiyel var. daha işcde kalkıcak cok kademe var gibime geliyor. 70300 üzeri bi savrulma olucak gibi. ben orda kademeli kar alırım. ha aşağı gelirde 69425 altı bi daha ziyaret edilirse daha az bi karla poziyondan çıkarım. sonuçta [B][U]ne olursa ne yapıcağım[/U][/B] belli. Bir vobcunun hangi yöne gideceğini kestermesinden ziyade [B][U]ne olursa ne yapıcağını[/U][/B] bilmesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.[/QUOTE]
çok haklısın kardeşim..piyasayı biz yapmıyoruz dolayısıyla tahminle bir yere kadar gidebiliriz..mühim olan, hareketler karşısında mutlaka bir planın stratejinin olmasıdır
Beynimin içinde bir ses bak vermiyorlar yukarı yapacaklar diyor habire long ol diyor:..::)Diğeride ne işin var diyor numara diyor ne acaip bir duygudur bu:..:
[quote=engin sözmen;410463]Beynimin içinde bir ses bak vermiyorlar yukarı yapacaklar diyor habire long ol diyor:..::)Diğeride ne işin var diyor numara diyor ne acaip bir duygudur bu:..:[/quote]
aynı ses benim de beynimde yaw, iyilik mi ediyorr ne ediyor bilemiyorum
58000 aşaği geçilirken çok önemli bir bölge idi ve sağlam depip bir de gelinizp siyaret edilmişti.
tek kalemde geçememesi normal idi dün
ama üzeri kapaniş israri var sanki PY da gibi
diğer taraftan bankacilik endeksi garan ile duruldu, ama PY için sorun değil, ak ve işc si var emminin
garnım ağriyaraktan kısa devam
bu arada yurtdşii korelasyonumuzda ise dünkü kapanişimizin 0,25 ve 0,90 altında dax ve sp
son düşüş için de yarın 2. seansa denk gelen bir zamanlama önemi var .
güniçi 69850 den 69425 e inişe bakarsak itkisel değil. itkisel değilse düzeltme. düzeltme ise 850 üzerine yeniden cıkar. buradaki tek risk düzeltme bitmemiş olabilir. ama bence bitti. 850 den inen trend kırılınca 70xxx gibi.
[QUOTE=engin sözmen;410463]Beynimin içinde bir ses bak vermiyorlar yukarı yapacaklar diyor habire long ol diyor:..::)Diğeride ne işin var diyor numara diyor ne acaip bir duygudur bu:..:[/QUOTE]
sabahtan beri kısacıları ne terlettiler. gına geldi.
az daha sabır.diyorum içimden.
[quote=*Fatih_HAN_11*;410467]sabahtan beri kısacıları ne terlettiler. gına geldi.
az daha sabır.diyorum içimden.[/quote]
Ben daha kötü cumadan beri kısadayım:)
[QUOTE=engin sözmen;410468]Ben daha kötü cumadan beri kısadayım:)[/QUOTE]
abi sen sistemcisin. cumadan beri uygun bir yerden Al vermedimi sistem?