[quote=matador38;410471]abi sen sistemcisin. cumadan beri uygun bir yerden Al vermedimi sistem?[/quote]
Şimdilik yok olsaydı geçecektim zaten.
Printable View
[quote=matador38;410471]abi sen sistemcisin. cumadan beri uygun bir yerden Al vermedimi sistem?[/quote]
Şimdilik yok olsaydı geçecektim zaten.
ve hatta seans başlamadan güniçi stratejinin belirlenmesi lazım..
mesela saraylı abi günün başında kriterleri yazıyor, yeni başlayanlar için çok önemli bir çıkış noktası bana göre..
[quote=matador38;410466]güniçi 69850 den 69425 e inişe bakarsak itkisel değil. itkisel değilse düzeltme. düzeltme ise 850 üzerine yeniden cıkar. buradaki tek risk düzeltme bitmemiş olabilir. ama bence bitti. 850 den inen trend kırılınca 70xxx gibi.[/quote]
Şu x in birini açsak kaç olur? Birini derken 70Xxx den büyük X i :..:
[quote=saraylı;410445]tom bu çok uzun hikaye...:D
bunun çözümü bulunsa bayağı iyi olur,bir takım tg ler var gecikir,ew ile yatayı bulsan iyi ama dalga yapın yanlışsa nolacak?
solotürk bi nebze renkoyla çalıştığı için yataydan etkilenmez,ama onda da emabandlar arası çarpılmayı baştan kabul edecen;velhasıl zor soru...:o[/quote]
mutluluğun resmini çizmenizi istedim sizden :)) biliyorumm
teşekkurler hocam...
[QUOTE=thebaboli;410474]Şu x in birini açsak kaç olur? Birini derken 70Xxx den büyük X i :..:[/QUOTE]
703xx ilk hedef olur bence.
[quote=saraylı;410365]stopu sabahki dip 68.850 ye çektim..;)[/quote]
stopu 69.275 e çektim,ew den dolayı..bugünkü lokal 69.300 dibinin 1 kademe altı..:)
aslında uzun cazip hale geldi.. risk 450 puan,getiri potansiyeli 2000 puan... güzel oran..
kapanışı görelim bakalım..
[quote=halojen;410473]ve hatta seans başlamadan güniçi stratejinin belirlenmesi lazım..
mesela saraylı abi günün başında kriterleri yazıyor, yeni başlayanlar için çok önemli bir çıkış noktası bana göre..[/quote]
bence de halojen,hiç değilse o günlük renkodan gelen değerler 2 piyasa için de bir kritik değer vermekte..özellikle az takip edenler için önemli..:)))
[QUOTE=saraylı;410483]bence de halojen,hiç değilse o günlük renkodan gelen değerler 2 piyasa için de bir kritik değer vermekte..özellikle az takip edenler için önemli..:)))[/QUOTE]
emeğin çok fazla üstadım.. topiklerinizin her biri hazine değerinde.. yeniler için ilham kaynağı, tecrübeli arkadaşlarımız için ufuk açıcı bilgilerle dolu..
.brv
Engin Hocam beynimizin içine kadar gelip yapmiş kıyağini
daha ne yapsin demi ?
yeni tepe gelmesin yeter yaw
sadece vakbn yeni TEPE atmiş bugün düne göre.
sabaha göre ise garan hariç hepsi
yukari çikiş hala abc düzletme dalgası olma ihtimali var
[QUOTE=kulmer;410493]Engin Hocam beynimizin içine kadar gelip yapmiş kıyağini
daha ne yapsin demi ?
yeni tepe gelmesin yeter yaw[/QUOTE]
ew a göre yeni tepe gelme ihtimali cok yüksek değilmi? 70300 den 68750 ye olan kısım düzeltme ise yeni tepe şart değilmi?
Sabırsızım ne yapayım dayanamadım 70075 den şortladık bir miktar bakalım.