[QUOTE=QUEEN;139261]ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..[/QUOTE]
sabah gap olsa bile satışlar seans sonu geldiği için büyük ihtimal döner gapı doldurur kraliçem..
Printable View
[QUOTE=QUEEN;139261]ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..[/QUOTE]
sabah gap olsa bile satışlar seans sonu geldiği için büyük ihtimal döner gapı doldurur kraliçem..
[quote=SEYYAH;139262]İŞC bilançosu iyi geldi yanlız.onu bahane edebilirler yarın açılışta :confused:
1,1 katrilyon bekleniyordu 1,47 geldi...
FDOW vadeli kapanışına göre +80 pıvan.yidik ayvayı yarın.
naapıym arhadaş sistem SHORT la dedi.tepeden çakmışlar 1800 pıvan nasıl LONG kal desin.[/quote]
İşc erken düzeltme yaptı ve şu anda çıkış için en istekli 30 hisselerinden biri, onun gibi erken düzeltme yapan 8-10 tane daha var, atlar sırayla yarışa sokuluyor ve dinlendiriliyor diyesim var.
[QUOTE=aslan;139266]İşc erken düzeltme yaptı ve şu anda çıkış için en istekli 30 hisselerinden biri, onun gibi erken düzeltme yapan 8-10 tane daha var, atlar sırayla yarışa sokuluyor ve dinlendiriliyor diyesim var.[/QUOTE]
isctr 6.50 yi hedefledi zaten.. oraya vurmadan 5 i aşağı kırma ihtimali bana göre çok zayıf...
herkeşe iyi geceler.yarına ALLAH kerim artık.
ben kaçtım .uyk
bu üçüncü aşagı inişi....dönermi oradan bilinmez bu kez...bu üçüncü shortum...kaparmıyım orada oda bilinmez....
hedefi agustosu dipten kapamak....
bu korkunç volatilite....bu korkunç iniş ve geri çıkışlar...bu korkunç hacimler....
AGAMI ÖLÜME SÜRÜKLÜYOR...AGAM ÖLECEK....
VE AGAM...265 000 APS DEN...186 000 APS YE İNDİ....
agamın aklında limit down var....agamı oyacagım....
yaratılan sürü...küllüyen uslu....
agamın her yukarı fırlayışında sürü...65 000 diye uluyor....
agam yılgın...agam bezgin...agam....ÇIZDIM OYNAMIYORUM DİYECEK...AGAMIN İŞİ BU...
AGAM...temmuzda 18.4 milyar dolar soktu net hata noksana....
agam...10 000 000 lotu x kaartta satışa yazıyor...agamın isviçresi bunu çızıyor....agamın sermayesi türkiyeye geliyor...agamın yabancı takası artarken agamın yerli takası düşüyor...gelen parayla agam kredisini ödüyor...
AGAMIN PİLİ BİTİYOR.....
VE AGAMDA BİLİYOR....
'''''hiçbirşey yoktan varedilemez'''''
ve AGAM ölecek....
jani short diyosun yanii..ee shortuuz...500 pointe stoplarız..çare yok..şortta bekleyen ayular mezarda biliiyosun..
[quote=QUEEN;139276]jani short diyosun yanii..ee shortuuz...500 pointe stoplarız..çare yok..şortta bekleyen ayular mezarda biliiyosun..[/quote].
bir trend dönüşünü anlatıyorum...bi 10 000 puandan dem furuyorum...EN AZ.
ÇİN...tam trendde su an....kırarsa ki kıracak...kıyamat kopar....ardından tayland....
çini çökertecekler....
[quote=jani;139278]ÇİN...tam trendde su an....kırarsa ki kıracak...kıyamat kopar....ardından tayland....
çini çökertecekler....[/quote].
ÇİNİ ÇÖKERTECEKLER...
çünki....
amerikan ekonomisi bu çöküşle düzlüge çıkacak...BAŞKA HİÇ YOL YOK....
[QUOTE=jani;139277].
bir trend dönüşünü anlatıyorum...bi 10 000 puandan dem furuyorum...EN AZ.[/QUOTE]
tamam elbet dönecekde..atıyorum 70000 den dönemezmi ..kriz hortladı dip görülecek diyemezlermii..şimdilik yukarı trend..bende 50000 altı trendi bitirir..zaman olarak..belki seneye başlar düşüş..belkide yarın:rolleyes::rolleyes:
[quote=QUEEN;139280]tamam elbet dönecekde..atıyorum 70000 den dönemezmi ..kriz hortladı dip görülecek diyemezlermii..şimdilik yukarı trend..bende 50000 altı trendi bitirir..zaman olarak..belki seneye başlar düşüş..belkide yarın:rolleyes::rolleyes:[/quote]
Bunu yazan kişiyede bağlı biraz . :eek:
[quote=jani;139271]bu korkunç volatilite....bu korkunç iniş ve geri çıkışlar...bu korkunç hacimler....
AGAMI ÖLÜME SÜRÜKLÜYOR...AGAM ÖLECEK....[/quote]
[quote=jani;139272]VE AGAM...265 000 APS DEN...186 000 APS YE İNDİ....
agamın aklında limit down var....agamı oyacagım....[/quote]
[quote=jani;139273]yaratılan sürü...küllüyen uslu....
agamın her yukarı fırlayışında sürü...65 000 diye uluyor....
agam yılgın...agam bezgin...agam....ÇIZDIM OYNAMIYORUM DİYECEK...AGAMIN İŞİ BU...[/quote]
[quote=jani;139274]AGAM...temmuzda 18.4 milyar dolar soktu net hata noksana....
agam...10 000 000 lotu x kaartta satışa yazıyor...agamın isviçresi bunu çızıyor....agamın sermayesi türkiyeye geliyor...agamın yabancı takası artarken agamın yerli takası düşüyor...gelen parayla agam kredisini ödüyor...
AGAMIN PİLİ BİTİYOR.....[/quote]
[quote=jani;139275]VE AGAMDA BİLİYOR....
'''''hiçbirşey yoktan varedilemez'''''
ve AGAM ölecek....[/quote]
[quote=jani;139277].
bir trend dönüşünü anlatıyorum...bi 10 000 puandan dem furuyorum...EN AZ.[/quote]
[quote=jani;139278]ÇİN...tam trendde su an....kırarsa ki kıracak...kıyamat kopar....ardından tayland....
çini çökertecekler....[/quote]
[quote=jani;139279].
ÇİNİ ÇÖKERTECEKLER...
çünki....
amerikan ekonomisi bu çöküşle düzlüge çıkacak...BAŞKA HİÇ YOL YOK....[/quote]
Trendin en başından buyana longtum 1 haftadır flatım dediğiniz limit down için pıçakları bileylemeye başlamıştım :o
[B]Günaydın,
[U]14 Ağustos Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]EUR TÜFE (a/a) (Tem) 12:00 -%0,6 %0,2 Yüksek [/U]
[B]USD TÜFE (a/a) (Tem) 15:30 %0,0 %0,7 Yüksek
USD TÜFE (Gıda & Enerji Hariç) (a/a) (Tem) 15:30 %0,2 %0,2 Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Tem) 16:15 %0,2 -%0,4 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Tem) 16:15 %68,1 %68,0 Yüksek
USD Michigan Confidence (Ağu P) 17:00 69 66 Yüksek [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
JCPenney (JCP) -0.01$ (Açılış öncesi)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Temmuz Bütçe Dengesi(Maliye) (12:00)
Cari İşlemler Dengesi (Haz) 17:00
Şirketlerin konsolide olmayan bilançolarını borsaya göndermeleri için son gün
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Seagreen"]9283[/COLOR]
VOB: [COLOR="Seagreen"]9304[/COLOR]
Bol Kazançlar..[/B]
dax fut açık değilmi
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Günaydın tepki olsada fazla olacağını tahmin etmiyorum. 27250-300 seviyesinde drenç var.
Bol kazançlar..
günaydın,kolay gelsin !
Günaydın Bol Kazanclar
Günaydın dostlar bol kazançlar
Ana göstergem ala gecti fakat diğer ind onaylamadı henüz
gut mornik VOBORSA,
hepinize güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...hayırlı cumalar...
Trade daha shorttan çıkmadı..
[quote=SEYYAH;139291]gut mornik VOBORSA,
hepinize güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...hayırlı cumalar...[/quote]
dayıcım nerelerdesin sen yaw özletiyosun kendini.:..:
[quote=juliano;139293]dayıcım nerelerdesin sen yaw özletiyosun kendini.:..:[/quote]
tatildeydim çıp çıp yüzdüm :D
hoşgeldin seyyah.
Seyyah Kardeş Hoşgeldin
Umarım boyun ağrısı icin cözüm bulursun Ayni ağrılar bendede var boyun fıtığı olmuşuz boyun hareketleri verdiler yapmaya calışıyorum fazla ihmal etme
hoşgeldin seyyah..merak ettik.birden kayboldun..
bende de diz ve boyunda ağrıları başladı..
hemen spora başladım...agrılar bitti...hafta da 2 kere bile oldukca faydalı oluyor...
[B]yoksa,diyabet,hipertansiyon,bel-boyun fıtığı,obezite bizi bekler..vob un meslek hastalığı bunlar![/B]
Uluslararası ajanslar tarafından yapılan belirlemeye göre, ABD'de
150'den fazla bankanın sorunlu kredilerinin toplam varlıklarına oranı
yüzde 5'in üzerine çıktı. Yüzde 5 düzeyi bankanın yaşamına devam
edebilmesi için aşılmaması gereken eşiklerden biri olarak görülüyor.
Buna göre, oranları bu düzeyi aşan bankaların sayısı Haziran'da
sona eren yıl itibarıyla iki kat artı. Marshall & Ilsley ve Synovus
Financial oranları yüzde 5'in üzerinde olan en büyük bankalar arasında
bulunuyor.
Foreks Haber Merkezi
ulem nereye gidecen yukarda gidecek yerinmi kaldı be ya...Fazla zorlamaktan fıtık olacan aşağılık..
[quote=larossıan;139299]ulem nereye gidecen yukarda gidecek yerinmi kaldı be ya...fazla zorlamaktan fıtık olacan aşağılık..[/quote]
se ne dersen o
[QUOTE=adalı54;139296]Seyyah Kardeş Hoşgeldin
Umarım boyun ağrısı icin cözüm bulursun Ayni ağrılar bendede var boyun fıtığı olmuşuz boyun hareketleri verdiler yapmaya calışıyorum fazla ihmal etme[/QUOTE]
Herkese günaydın, short devam...
Ağrılar için burayı bir inceleyin isterseniz, benim kayınpeder gitti baya faydasını gördü...
[url]http://www.g-therapy.com/[/url]
58.300 ...0 işlem kısa devam .. sistem al vedi sonra sat verdi falan ..
anasını satarım sisteminin.... sistemde neymiş . .. kısa devam :o:o:o:o:o
kapanış tahminim .. 53.000 kayıtlara geçsin .. çöker bugün vob .. mesut abi sıkı tut kısaları .. :o:o:o:o::::::
arkadaşlar web bağlantısını wireless(kablosuz) yapan var mı...[B]malum bu wirelessin sağlığa olumsuz etkisi hakkında makaleler var...[/B]
günde 12 saat wirelessin karşısındayım..dizlerimde ağrı oluyor..ve [B]başağrısı..ve çok uyku isteği...[/B]butür sağlık problemi olan arkadaş var mı acaba...
[QUOTE=abka;139303]arkadaşlar web bağlantısını wireless(kablosuz) yapan var mı...[B]malum bu wirelessin sağlığa olumsuz etkisi hakkında makaleler var...[/B]
günde 12 saat wirelessin karşısındayım..dizlerimde ağrı oluyor..ve [B]başağrısı..ve çok uyku isteği...[/B]butür sağlık problemi olan arkadaş var mı acaba...[/QUOTE]
Bu ağrıların wireless ile ilgisi yok sn abka, ekran karşısında oturmaktan oluyor :D Arada çıkıp hava almak, yürüş yapmak lazım. Wireless konusunda tartışmalar sürüyor, bence gece yatarken kapatılmalı ya da aynı odada uyunmamalı...
[QUOTE=selçuklu;139302]58.300 ...0 işlem kısa devam .. sistem al vedi sonra sat verdi falan ..
anasını satarım sisteminin.... sistemde neymiş . .. kısa devam :o:o:o:o:o
kapanış tahminim .. 53.000 kayıtlara geçsin .. çöker bugün vob .. mesut abi sıkı tut kısaları .. :o:o:o:o::::::[/QUOTE]
Valla isc böyle durdukça bence pek de göçmez burası...