[quote=a.kaya;264185]hpy 5 likte mi 55 altında olduğumuz için şorttasın ancakk 15-60-120 günlük de üstündeyiz ema 55 in ;) dikkatli olmak lazım[/quote]
daytrade için beşlik bakıyorum abi.Tp hedefim 73300 ler.
Printable View
[quote=a.kaya;264185]hpy 5 likte mi 55 altında olduğumuz için şorttasın ancakk 15-60-120 günlük de üstündeyiz ema 55 in ;) dikkatli olmak lazım[/quote]
daytrade için beşlik bakıyorum abi.Tp hedefim 73300 ler.
[QUOTE=Astatin;264192]Abi gözünü eveyim..Açmasaydın bu elmas mevzusunu...İlk elması 44000 lerde falan bulduğumuzu sanmıştık yanlış hatırlamıyorsam....sonra biliyon elmas değilmiş, imitasyonmuş **üüüüüü:D:D[/QUOTE]
daha dur .. arturuda çağıracam patron ..ühhhühühü .. :D:D:D :::::::::
ema55.......74.144
[quote=selçuklu;264188]elmasmı var ne var .. *** ... üvvv .. ne zaman elmas bulsam ralli olurdu ..astatin patron bilir .. üvvvvvvvvv ...
[IMG]http://a.imageshack.us/img704/1138/adszknr.jpg[/IMG][/quote]
Patron seni teprik ederim.Nur topu gişbi bir elmas bu.74200 üzeri stopla gısa devam.
Ben yokken saatlik de short'lamış... 15'lik ve ben dünden beri short'uz zaten...
Crashhhh tüm hızyla yolda..... .dng
işler yoğun ekran bakamıyorum diye 25 pipe kapattığımız €/jpy'ye bak.
üvvvvv
getti gül kibin 25 pip
üstadlar 71.350 içimde kaldı.; çok bekledim oraya gelecek diye amma gelmedi.
yakın zamanda ihtimalı varmı teknikçi abiler.tşkler.
[quote=Astatin;264192]Abi gözünü eveyim..Açmasaydın bu elmas mevzusunu...İlk elması 44000 lerde falan bulduğumuzu sanmıştık yanlış hatırlamıyorsam....sonra biliyon elmas değilmiş, imitasyonmuş **üüüüüü:D:D[/quote]
zaten bence o şekil elmastan çok kıpraşan bi kobraya benziyo :D:D
[quote=saraylı;264194]
örnek:Linda Bradford Raschke
[/quote]
Linda Raschke dediniz yaramı deştiniz Saraylı Hocam... Astatin Patron Candan Erçetin'e aşık, ben de Linda'ya aşığım... Ne anlaşırdık onunla ama... Trade tarzı da bana benziyor zaten.... Geçen bir röportajında breakout'ların yönünü %90 yanlış tahmin ediyorum diyordu... Aynı durum malum bende de sabah gap'leri için geçerli... Ah Linda ah.... üvvvv.... :..:
[QUOTE=Strategist;264201]Ben yokken saatlik de short'lamış... 15'lik ve ben dünden beri short'uz zaten...
[B][COLOR="Red"]Crashhhh tüm hızyla yolda[/COLOR][/B]..... .dng[/QUOTE]
patron koptum valla ... çok güldüm .... Allahta seni güldürsün inşallah .. ... :D:D:D
[quote=*Fatih_HAN_11*;264204]üstadlar 71.350 içimde kaldı.; çok bekledim oraya gelecek diye amma gelmedi.
yakın zamanda ihtimalı varmı teknikçi abiler.tşkler.[/quote]
fatih bence yukarı gidecek,ama sen bana bakma...:p
sistemlere bak...:::
herkese hayırlı kazançlar
GBP/USD 1,52694 short. stop 1,52880
hadi olm ne varsa sende var...:::
Takip ettiğim benim için önemli sistemlerimden biri daha geçici sat vermeye başladı
diğeri zaten 74200 den satta idi buda sata geçerse kısaları dahada artıracam.
[QUOTE=saraylı;264208]fatih bence yukarı gidecek,ama sen bana bakma...:p
sistemlere bak...:::[/QUOTE]
sistemin kim olduğu belli abi.devam izlemeye.
eksik olma.
bu arada geldim. indim bebek tarafına ne gııck olmuş abi.arabayı park edecek yer yok adamlar hemen dikiliyor 5 tl.yuh dedim.amma biraz güzelleşmiş ist.
[QUOTE=Strategist;264206]Linda Raschke dediniz yaramı deştiniz Saraylı Hocam... Astatin Patron Candan Erçetin'e aşık, ben de Linda'ya aşığım... Ne anlaşırdık onunla ama... Trade tarzı da bana benziyor zaten.... Geçen bir röportajında breakout'ların yönünü %90 yanlış tahmin ediyorum diyordu... Aynı durum malum bende de sabah gap'leri için geçerli... Ah Linda ah.... üvvvv.... :..:[/QUOTE]
ahhaha avatar süper patron teprik ederim....
tüm daytrade ahalisine bol şanslar olsun... :)
Ben bakarken düşmüyo abi bu piyasa... Benden mi utanıyo ne... 1 saat gittim geldim 500 puan inmişti, ben geldim yine durdu... Tesadüf olamaz... Şöyle bir dolaşıp geleyim ben bakalım... :)
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/f05f8fd4.gif[/IMG][IMG]http://www.ressim.net/e/upload/f05f8fd4.gif[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=306087&resize_x=600[/IMG]
74025 uzadım.Elması baz alarak 950 yanarsa kısalacam.
[quote=*Fatih_HAN_11*;264216]sistemin kim olduğu belli abi.devam izlemeye.
eksik olma.
bu arada geldim. indim bebek tarafına ne gııck olmuş abi.arabayı park edecek yer yok adamlar hemen dikiliyor 5 tl.yuh dedim.amma biraz güzelleşmiş ist.[/quote]
bebek güzel bir yermiş eskiden.
şu andaki hali ise şu:
şirketimin sahibinin arabası şirketin bebek'te aldığı binanın sokağından otoparkına doğru dönüş yapamadığı için adam şirkete giderken makam değil spor arabasını kullanıyor. :)))
Selçuklu patron nerdeydi bu artur ya çıksın piyasaya.
günaydın :D
sabah herkesin sistemi al verdimi ?
[QUOTE=oguzhan;264223]Selçuklu patron nerdeydi bu artur ya çıksın piyasaya.[/QUOTE]
öğleden sonra gelecem dedi abi ... gelmesemiydi bilmiyorum .... valla ... üğğğ .. ben çıkacam birazdan... istop yazılı yygd ... :o
73800 aşağı kırılmadığı sürece unmusterih unmusterih bekliicizzzz..üwww
[quote=yusuf_alp;263925]sanırım bitti.. msde expert advisor commentary ye eklenecek
En Yüksek = WriteVal( H, 5.2)
En Düşük =WriteVal( L, 5.2)
ema55 = WriteVal( mov(c,55,e), 5.2)
wma6= WriteVal( mov(c,6,w), 5.2)
wma10= WriteVal( mov(c,10,w), 5.2)
rsi= WriteVal( rsi(c,6), 5.2)
macd= WriteVal( macd(), 5.2)
KAPANIŞ WriteVal(CLOSE,2.3) miktar WriteVal(Volume,1.2). MACD writeif(macd() > mov(macd(),9,e),"boğa","ayı") WriteVal(MACD(),8.3) dir & WriteIf( RSI(14) >= hhv(RSI(14),14),"RSI boğa piyasası")WriteIf( RSI(14) <= llv(RSI(14),14),"RSI ay piyasası")WriteIf( RSI(14) < hhv(RSI(14),14) AND RSI(14) > llv(RSI(14),14), "RSI FLAT") WriteVal(RSI(14)) dir .
AL @WRITEVAL((2*H+L+C)/4,1.2) hedef WRITEVAL(-L+(2* (2*H+L+C)/4),1.2) - WRITEVAL(((2*H+L+C)/4) +((-L+(2*(2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4))),1.2) with Stoploss @ WRITEVAL(((-H+(2*(2*H+L+C)/4))+(((2*H+L+C)/4)-((-L+(2* (2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4)))))/2,1.2)
KISA VADEDE:
writeif(OscP(12,26,E,%) <= -3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = -Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "[COLOR=green]The MACD is in an oversold range.[/COLOR]", "writeif(OscP(12,26,E,%) >= 3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "[COLOR=red]The MACD is in an overbought range.[/COLOR]", "[COLOR=blue]The MACD is not in an Overbought/Oversold range.[/COLOR]")")
3. YARIN İÇİN:
İKİNCİ DİRENC: WRITEVAL(((2*H+L+C)/4) +((-L+(2*(2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4))),1.2)
BİRİNCİ DİRENC: WRITEVAL(-L+(2* (2*H+L+C)/4),1.2)
PIVOT: WRITEVAL((2*H+L+C)/4,1.2)
İLK DESTEK: WRITEVAL(-H+(2*(2*H+L+C)/4),1.2)
İKİNCİ DESTEK: WRITEVAL(((2*H+L+C)/4)-((-L+(2* (2*H+L+C)/4))-(-H+(2* (2*H+L+C)/4))),1.2)
KAPANIS Close: WriteVal(Close) Volume: WriteVal(Volume)
2. KISA VADEDE:
writeif(OscP(12,26,E,%) <= -3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = -Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "The MACD is in an oversold range.", "writeif(OscP(12,26,E,%) >= 3 AND ROC(OscP(12,26,E,%),5,$) = Sum(Abs(ROC(OscP(12,26,E,%),1,$)),5), "The MACD is in an overbought range.", "The MACD is not in an Overbought/Oversold range.")")
3. YARININ HEDEFLERİ:
Projected High WRITEVAL( BBandTop(C,21,E,2),13.3)
Projected Low WRITEVAL( BBandBOT(C,21,E,2),13.3)
4. YARIN TRADE SEVİYELERİ:
SECOND RESISTANCE: WRITEVAL(((H+L+C)/3) +((-L+(2*(H+L+C)/3))-(-H+(2* (H+L+C)/3))),1.2)
FIRST RESISTANCE: WRITEVAL(-L+(2* (H+L+C)/3),1.2)
BUY/SELL: WRITEVAL((H+L+C)/3,1.2)
BİRİNCİ DESTEK: WRITEVAL(-H+(2*(H+L+C)/3),1.2)
İKİNCİ DESTEK: WRITEVAL(((H+L+C)/3)-((-L+(2* (H+L+C)/3))-(-H+(2* (H+L+C)/3))),1.2)[/quote]
tertibim neddin sen gitmeden bana kurs ver
[quote=unlimitted;264212]GBP/USD 1,52694 short. stop 1,52880
hadi olm ne varsa sende var...:::[/quote]
şşş hemşo nereye yaw..üüü
150 kırarsa 350 yakar bence.325 tp koydum bile.Elması daha da güzelleştirmek için oraya kadar gidebilir.Sonra yine aşağı.74400 üzeri yine uzar yatarım kulağımın üstüne.
Vadeli 15 lik elmas
[IMG]http://i30.tinypic.com/11wfqfb.jpg[/IMG]
Selçuklu patron elması biraz daha içimlendirmek isterlerse nasıl olur dedim.Ne dersin?
üwwwww..yaptı elmas+arthur yapacağını..ingaaa
[QUOTE=hpy;264238]Vadeli 15 lik elmas
Selçuklu patron elması biraz daha içimlendirmek isterlerse nasıl olur dedim.Ne dersin?[/QUOTE]
güzek olmuş abi .. eline sağlık .... hpy patropy bizi 60000 e götür ... .brv.brv
arkadaşlar benim için high tech diyen arkadaşlara teşekkür ederim. ama benden hepiniz daha bilgili ve tecrubelisiniz. bendaha str aşamasındayım elde str mtr etrden başka bişey yok güvendiğim sn saraylının sistemleri. formulleri size yardımcı olmak üzere derledim. sizden de herturlu sistem yardımlarını bekliyorum.
[QUOTE=Astatin;264239]üwwwww..yaptı elmas+arthur yapacağını..ingaaa[/QUOTE]
patron piyasanın gücünü ölçmek için yaptım .. 150 puan tepebildi anca .. demekki zayıf ... eskiden olsa 1000 puan teperdi arturu görünce .. ühühüühühh :o:o
neyse ben çıktım ..size kolay gelsin ..
[quote=selçuklu;264243]güzek olmuş abi .. eline sağlık .... hpy patropy bizi 60000 e götür ... .brv.brv[/quote]
İstediğin 60 olsun ne olacak canım, 60-70-80-90-100 yaparız.marj artsın biraz de mi :::.lelele
str ne alemde sattmı ?
[quote=hpy;264232]150 kırarsa 350 yakar bence.325 tp koydum bile.Elması daha da güzelleştirmek için oraya kadar gidebilir.Sonra yine aşağı.74400 üzeri yine uzar yatarım kulağımın üstüne.[/quote]
150 elmastaki mor dirençti.Orayı kırarsa gidiş hızına göre 350 ye kadar gidebilir.Yavaş giderse 300 lerde de kalabilir.
[quote=saraylı;264194]Geçenlerde foruma bahsetmiştim ya,bir arkadaşımın bilgisayarına str yi kurdum diye..sadece onunla yapıyo,biraz önce telden konuştum,:confused:
25 işgününde 9375 puan kazanmış,komisyon hariç ,kayma dahil...T..C
[B]günde 375 puana geliyo[/B]...+.
iyi bişi....brv:cool::rolleyes:;).lelele
arkadaşım bayan ve bayanlar doğum yaptığı için strese daha dayanıklı olurlar,bence onlardan süper trader olur...
örnek:Linda Bradford Raschke
biz erkekler daha haydutuz,çabuk sinirleniriz,bağırıırz ,döveriz...:::
şimdi bu gönderiden sonra,yurt çapında cinsiyet değiştirme operasyonlarında patlama olmaz inş...::::..:[/quote]
günde 5 işlem falan yaptırıyor.onbinde 2 kom olsa ne kalır geriye?aşağı yukarı 150 puanı koma gidiyor.5.000 puan falan kalır.yinede iyi ama.gece stresi yok sermayeyi sıfırlama durumu yok.
[quote=selçuklu;264243]güzek olmuş abi .. eline sağlık .... hpy patropy bizi 60000 e götür ... .brv.brv[/quote]
Tikkat et patron... XU100'de 60.000'e götürecekler gibi bir hissiyat oluştu manevi dünyamda.. üüü üüü üüü
Kısaya geçtim yeniden.400 üzeri uzayıp yatarım kulağımın üstüne.
4 dk sonra bu bar böyle kapanırsa benim 15'liği long'latacaklar... Fazla mı hassas yaptım acaba bu sistemi yaw.... Üfürükten nem kapıyor....
ne oldu birden ortalık şenlendi yav?