[quote=Vob Trader;60614]rica ederim. ama çok zor tuttum kendimi oda bi gerçek:)[/quote]
Vob'um Trader'ım kaale olma onları. Forumda pip görmek istemiyorum diyorsa "pee" üzerine geç :)
Printable View
[quote=Vob Trader;60614]rica ederim. ama çok zor tuttum kendimi oda bi gerçek:)[/quote]
Vob'um Trader'ım kaale olma onları. Forumda pip görmek istemiyorum diyorsa "pee" üzerine geç :)
.lelele[quote=caretta;60605]vob topiklerinde surekli pipslerden bahsedenin pikidap isimli uye oldugunu saniyordum ya neyse...:..:...[/quote]
Ben de senin o kadar laftan sonra benim adımı bir daha ağzına almayacağını sanıyordum ama neyse .boks..... Sonuçta, eğer avatar ın gibi tarzın da değiştiyse ve hatta avatarındaki tarz değiştiyse !!! sorun değil de sen yine de mesajlarıma yanıt yazma ve adımı anma derim....leleleçok sevinirim
Bir de not: "pips" zaten "pip" in çoğulu..Yani "pipsler" diye bir şey olamaz, olsa olsa "pipler" olur...daha da uzun bir yanıt yazarsam pikidap caretta yı ipler olur...son...
Akşam ekenden yatınca 4.85 şiddetindeki depremi hissetmemişiz. Dün sabah kısaları erken kapatmakla (catedral kızacak şimdi :) ve gün içi açtığım usdlongları kapatmakla hata etmişiz. :) Geceye en azında flat girmiş olmanın ve önceki günden kalan karların huzuru ile manzarayı izleyelim.. Dün öğlen gibi bugün piyasaların bir yana kırıldığı gün olacak demiştim. (Şimdi catedral diyecekki, sen desen ne olacak ben aylardır piyasaları zaten kırıyorum :)) İki gözlem;
1) Piyasanın en dibinden yukarıya can havliyle %30 civarı çıkmış olması
2) Krizin bizi yeni yeni dövmeye başlaması
nedenleriyle yeni dibimizin 20000 (I100) endeksin altında olma ihtimalini yüksek görüyorum...EĞer kazara 2 nci kapatma davası falan açılırsa 20000 in ihtimali değil kendisi çok yüksek kalır :) Teknik ve sistemlerden bahsetmiyorum çünkü zaten herkesde 1 tane var ve manzarayı görüyorlardır.
HAAAA unutmadan, FX den bahsetmeden olmaz... EURUSD 1.24 ana desteğini kırarsa çok hızlı 1.17 lere yollanır.. pip, piip, bi biiipp....
Uzun olan arkadaşların hatırasına;
[URL]http://www.vidopa.com/video/CxkPf97BT6g__Whiskyyakbizi.html[/URL]
S&P +,Dax-, bugunde yatayda takılacagız anlasılan...
[QUOTE=VOBiX;60537]Ben daha önceki isabetli yorumları nedeniyle oyumu jelibona veriyorum fakat yükselirken verdiğim senaryo beklentime göre düşüş beklentim devam ediyor. [B][COLOR="Blue"]En az 8640 bekliyorum ama bugün değil.[/COLOR][/B][/QUOTE] Özür dilerim yawf bugünmüş yani dün .dng
dünyanın en güçlü borsası;vob umuzdur..helal olsun dow un %10 eksisini eritti gitti..
kanımca bugün %3-5 arası artı kapatacagız..sadece içimden gecen.
[QUOTE=abka;60640]dünyanın en güçlü borsası;vob umuzdur..helal olsun dow un %10 eksisini eritti gitti..[/QUOTE]
işte bunun için takas çok önemlidir. yani büyüklerin pozissyonu.
[quote=abka;60640]dünyanın en güçlü borsası;vob umuzdur..helal olsun dow un %10 eksisini eritti gitti..[/quote]
hakikaten...artık şaşırmıyoruz ama.. ağalar ne derse o oluyor sonuçta
dünkü kısaları 35800 den kapatım..
işlerim dolayısıyla dışarı çıkmam lazım..
gelince bakarızda...
utanmasalar artı açacaklardı.. ne iş anlamadım...
o yüzden flat çıkıyorum.....
dünden kalan uzunları 900 den flatladım ne şiş yandı ne kebap:) flatim az dinleneyim
[QUOTE=Vob Trader;60645]dünden kalan uzunları 900 den flatladım ne şiş yandı ne kebap:) flatim az dinleneyim[/QUOTE]
şanslısınız vesselam...
biz olsak 3000 puanı yemiştik kafadan. ha haaa:D
gider ayak 900 den çıtırlık uzun yaptım..
birazdan verip çıkacagım.. spotun açılışını göreyimde