-
[QUOTE=Larossıan;139384]Py nin bir adamı var galiba araşştırılsın bence pembeoğlandan şüpheleniyorum ben dün akşam yeni makinayla bile iş yapamadı...Bugünde kabloları kopardı galiba..:):):)[/QUOTE]
:D:D:D
yok abi çocuk gözümün önünde ew kitapları okuyor .. boksör oğlan yaptıysa bilmem... :o:o:o:o:o
-
Oluşan zararları vob telafi eder herhalde..
-
rezalet ya vallahi billahi
böyle kaldıraçlı piyasada durup dururken sistemmi gider anasını satayım..
-
[QUOTE=sazan;139385]Pembeoglan'a güvenme. Mozkan'a güven. 1-5'e kadar ending diagonal bile olsa üle sayılamaz selçuklum.[/QUOTE]
bu farklı sayım abi .. benim kendi özel stilim .. bu konuyu zaten precher ve nely amcalarla görüşecem ...onların bazı yerlerde hataları var ..:D:D:D :o:o:o:o
-
[QUOTE=sazan;139385]Pembeoglan'a güvenme. Mozkan'a güven. 1-5'e kadar ending diagonal bile olsa üle sayılamaz selçuklum.[/QUOTE]
Sn sazan sizin öngörünüz nedir piyasaya ile ilgili? Uzun zamandır yazmıyorsunuz... :(
-
beyfendiler 20 dakika sonra açıklama geçiyor
sanki biz farkında değildik işleme kapandığının
-
kesillmeden satış emir gönderdim emir havada kaldı..bakalım ne olcak..bu haftaki emenetin çoğunu verdim..
-
ne zaman açacaklarmış haber geldimi??
-
pehh eski günlere dönüyoruz anlaşıldı, günde iki gap yerdik, biri sabahlayin biri öğlen
hey gidi günler hey
hehehehehhe
-
Kırkyılın başında ky bir kısa gördü onuda sağlık açısından kestiler kısaya alışık değil neme lazım kalp filan durur diye....:(:(
-
VOB-UYE ERISIMI HAKKINDA
VOB ISLEM SISTEMI GECICI BIR SURE ICIN UYE ERISIMINE KAPATıLMıSTıR.
SAYGıLARıMıZLA, VOB
TURKISH DERIVATIVES EXCHANGE TRADING SYSTEM IS NOT AVAILABLE FOR MEMBER ACCESS TEMPORARILY.
REGARDS,
geçiciymiş bişey olmaz..buu gasptır...
-
[QUOTE=Larossıan;139387]Oluşan zararları vob telafi eder herhalde..[/QUOTE]
Ne telafi etmesi Sn. Larossıan, adam birde çıkıp kesinti telekom kaynaklı deyip çıkıyor işin içinden. Sen orda bostan korkuluğumusun birader. Ne güzel ülke yetki güzel, alınan maaşlar güzel, hava civa güzel ama sorumluluk yok. Oh ne ala memleket. Japonya da adam işini gereği gibi yapmadığı zaman inhihar ediyor. Ama onlar gavur, biz müslüman değil mi ?
-
[quote=selçuklu;139382]tamda dalgayı çözmüştük .. vay anasını ... neyse ew şaşmaz .. dalga yolunu bulur .. üüüüüüüüüü:oğğüü:o[/quote]
Dalga derken??:..::..:
-
VOB'daki kesinti
Selam arkadaşlar...Yoğunluktan günlerdir piyasayı doğru düzgün izleyemiyorum ve de işlem yapamıyorum...Şu VOB'daki kesinti olayına gelince bu işte başka bir iş var gibi geliyor bana...Şimdi bu kesintiden önce gelen satışın her hangi bir sebebi varmıydı? Görünürde hayır...Bir sebebi yoktu...Benim bir gözüm yurtdışındaydı ve orada her hangi bir olumsuzluk sözkonusu değildi...Öyleyse hemen bir komplo teorisi ortaya atayım...Şimdi spotun açılışıyla birlikte VOB'daki satışı gören bir kesim haliyle hemen pasifteki ilk kademeye malını vermek isteyecek...Oradan bu satışı karşılayan BİRİLERİ de malı aldıktan sonra aynen yukarıya devam edecek...(Bu BİRİLERİ aynı zamanda VOB'da kesinti olacağının da haberini önceden almış olabilirler mi?Bana artık şu saatten sonra hiç bir şey imkansızmış gibi gelmiyor...)Daha sonra VOB açılınca da sert yukarı ve aynen devam...(Bu arada VOB'da sabahki açılışta oluşan fiyat boşluğunu da doldurmuş oldular...)Bu arada olan malını kaptırana olacak...Eee siz bu kadar sık aralıklarla kesintiyi normal buluyormusunuz? Ben bulmam...O zaman da komplo teorisi üretirim böyle...Böyle bir rezalet dünyanın neresinde vardır acaba diye de merak ediyorum...Bu şartlarda nasıl olacak bilmiyorum ama hepinize bol kazançlar dilerim...
-
[quote=chn69;139391]beyfendiler 20 dakika sonra açıklama geçiyor
sanki biz farkında değildik işleme kapandığının[/quote]
onlar yeni farketmişlerdir, yemek saati cuma saati, yetkili onayı vs. ;)
-
Ulem spotuda açma bari gene hata gene hata..
-
Spotu da durdur durdurmaz, niyet kötü çünkü... Bekleyin, bekleyin spot yukarı dönsün arızayı gidermiş olursunuz...
-
şimdi spotta ne yaparlarsa gap o yöne olur..sevdiler bu gasp gap olayını..
-
[quote=enorton;139390]Sn sazan sizin öngörünüz nedir piyasaya ile ilgili? Uzun zamandır yazmıyorsunuz... :([/quote]
Yemişim EW'yi. Son olarak 10/10 kısa ile UV portföyde bekliyorum (Stop Loss : 88.8). Oradan buraya bir 10.000 puan yukarı gittik. Ziestemler olmasa ölmüştük. Benim öngörüm = sistemlerimin öngörüsü , onların öngörüsü ise aşağıda.
[U][COLOR=#ff4400][URL=http://img140.imageshack.us/i/sistemvob30.png/][IMG]http://img140.imageshack.us/img140/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL][/COLOR][/U][URL="http://img177.imageshack.us/i/sistemvob30.png/"][/URL]
-
[quote=özdenil;139402]Spotu da durdur durdurmaz, niyet kötü çünkü...[/quote]
fdax ve fsp de dursun :::
-
[QUOTE=QUEEN;139403]şimdi spotta ne yaparlarsa gap o yöne olur..sevdiler bu gasp gap olayını..[/QUOTE]
demedimm Quenn sana sabret kısada ... sonra demedi deme diye ?? :o:o:o ...
-
ne güzel kurbanlık koyun gibi bekliyoruz
koyunlar bile meeee diyor
bizde o bile yok
-
15,30 da ABD tüfe verileri var.. o saate kadar açılmazsa bi taraftakiler kötü gap yiyebilir..üüü
-
.....Bu arada siteyede ulaşılamıyor siteye girebilek için 5000 km yoldn dolandı geldim bunlar bizidemi susturmak istiyolar ..............
-
Grafik çıkmamış.
Sistem grafiği (20 dk), allta ise getiri grafiği (Son 1 ay civarı).
Son sinyal : Açığa Sat
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1803/zistem.png[/IMG]
-
[QUOTE=jerfin;139408]15,30 da ABD tüfe verileri var.. o saate kadar açılmazsa bi taraftakiler kötü gap yiyebilir..üüü[/QUOTE]
uzlaşmaya kadar kısayım .. isterlerse uzlaşma günü açsınlar .. tatile gideriz.. :o:o:o
-
yukarı açılır..çoğunluk short..eğer adilikse..
-
.......usd -eur yukarı gidiyor................
-
[quote=Larossıan;139401]Ulem spotuda açma bari gene hata gene hata..[/quote]
birbirlerine rakip abi bunlar o yüzden uyum beklememek gerekir..
senet vadelileri imkb nin taş koyması yüzünden açılamadı şimdiye kadar.
hoş bu sistemle açılsa ne olur oda ayrı daha endeks ve döviz kontratını düzgün çalıştıramıyorsun..
-
[QUOTE=MASTER;139399]Selam arkadaşlar...Yoğunluktan günlerdir piyasayı doğru düzgün izleyemiyorum ve de işlem yapamıyorum...Şu VOB'daki kesinti olayına gelince bu işte başka bir iş var gibi geliyor bana...Şimdi bu kesintiden önce gelen satışın her hangi bir sebebi varmıydı? Görünürde hayır...Bir sebebi yoktu...Benim bir gözüm yurtdışındaydı ve orada her hangi bir olumsuzluk sözkonusu değildi...Öyleyse hemen bir komplo teorisi ortaya atayım...Şimdi spotun açılışıyla birlikte VOB'daki satışı gören bir kesim haliyle hemen pasifteki ilk kademeye malını vermek isteyecek...Oradan bu satışı karşılayan BİRİLERİ de malı aldıktan sonra aynen yukarıya devam edecek...Daha sonra VOB açılınca da sert yukarı ve aynen devam...Olan malını kaptırana olacak...Eee siz bu kadar sık aralıklarla kesintiyi normal buluyormusunuz? Ben bulmam...O zaman da komplo teorisi üretirim böyle...Böyle bir rezalet dünyanın neresinde vardır acaba diye de merak ediyorum...Bu şartlarda nasıl olacak bilmiyorum ama hepinize bol kazançlar dilerim...[/QUOTE]
Valla ne yalan söyleyeyim banada arkasında birsey var gibi geliyor bundan önceki iki kesintidede öyle olmuştu.
-
[QUOTE=Larossıan;139387]Oluşan zararları vob telafi eder herhalde..[/QUOTE]
nah eder.dng
-
[QUOTE=YAVUZHAN;139414]birbirlerine rakip abi bunlar o yüzden uyum beklememek gerekir..
senet vadelileri imkb nin taş koyması yüzünden açılamadı şimdiye kadar.
hoş bu sistemle açılsa ne olur oda ayrı daha endeks ve döviz kontratını düzgün çalıştıramıyorsun..[/QUOTE]
art niyet arıyorum artık
sen ne ettin şartlı emirler gerceklesmismi
-
uzlaşma değişti bu arada, fark ettiniz mi
-
[URL="http://img219.imageshack.us/i/screenhunter3g.png/]"][URL=http://img219.imageshack.us/i/screenhunter3g.png/][/URL][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/9716/screenhunter3g.png[/IMG][/URL]
Benim minik kocaoğlanda satta bekliyoru dünden beri..
-
Bir de çıkıp efendim bunlar komplo teorileri demiyorlar mı ? Ulan bu millete sürekli tam saha komplo teorisi uygulanıyor. Başka bir millet şu ülkenin son 30 yılda yaşadığını yaşasa komple tımarhanelik olurdu...
-
[quote=Fantom;139417]art niyet arıyorum artık
sen ne ettin şartlı emirler gerceklesmismi[/quote]
57225 ler çalışmış ben cumadayken..
-
Şaibe yok! Manipülasyon yok! Sağlam bir borsayız. 5 yılda bilmem kaç kat büyüdük. Her şey o akdar iyi ki hisse vadelileri bile çıkartacağız. Yorumcualr yanıldığını kabul etsin VOBa iftira atmasın VOB bir numara. iyiyiz iyi Ah şu telekom yok mu tleekom yine onalrdan kaynaklanan bir sorun var. Uydudan veri yayını mı? O da ne? .dng
-
allahtan spot durumu idare ediyor ya geçen seferki gibi 1000 puan lık bi satış gelse ?
-
Gerçekten işin ciddiyeti büyük bunun sorumluları bulunmalı bence...
-
başlayıp yine durdu galiba ?