35975 kısa..
ne salak bir gün ya....uykum geldi.......
Printable View
35975 kısa..
ne salak bir gün ya....uykum geldi.......
[QUOTE=mbm;60709]35975 kısa..
ne salak bir gün ya....uykum geldi.......[/QUOTE]
azonce makina basında uyuya kalmışım şimdi bir kahve yaptım..
Uyumsuzluğa bakarsanız, yön yukarı gözüküyor, bakmazsanız yön belli değil...
yeri değil ama bişi sormak istiyorum aranızda bmw araç kullanan varmı?? bmw lerde 4+1 bose müzik sistemi var bu sistemde harman karbon marka bi anfi kullanılıyor. bu anfi hakkında düşüncelerinizi sormak istiyorum. seans yatay diye sormak istedim kusura bakmayın.
[QUOTE=Vob Trader;60712]yeri değil ama bişi sormak istiyorum aranızda bmw araç kullanan varmı?? bmw lerde 4+1 bose müzik sistemi var bu sistemde harman karbon marka bi anfi kullanılıyor. bu anfi hakkında düşüncelerinizi sormak istiyorum. seans yatay diye sormak istedim kusura bakmayın.[/QUOTE]
harman karbon dünyanın en iyi müzik sistemidir. taktın sen müzik sistemlerine.:..:
Bügün aracı kurumlar için çok güzel bir gün oldu...
[QUOTE=teo;60714]Bügün aracı kurumlar için çok güzel bir gün oldu...[/QUOTE]
birde teminatlar düşüyor kontrat sayıları artıyor..
Ben longa geçtim...
[QUOTE=Vob Trader;60712]yeri değil ama bişi sormak istiyorum aranızda bmw araç kullanan varmı?? bmw lerde 4+1 bose müzik sistemi var bu sistemde harman karbon marka bi anfi kullanılıyor. bu anfi hakkında düşüncelerinizi sormak istiyorum. seans yatay diye sormak istedim kusura bakmayın.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;60713]harman karbon dünyanın en iyi müzik sistemidir. taktın sen müzik sistemlerine.:..:[/QUOTE]
aynen +. benim laptopta vardı
35950 den short açtım
35950 uzun tekrar.....
offf ..of
Hani Hüseyin Obama gelince her şey güzel olacaktı.Borsalar yeniden zirveye gidecekti.
Bizi 76400'e götüren de tarım dataları idi sanırım sıkışıklığın patlaması ile...