benim siteme göre fdji 15 dakikalıkta sata geçti.
Printable View
benim siteme göre fdji 15 dakikalıkta sata geçti.
[color=#FF0000][b]PIYASA KÖTÜ ISSIZLIK RAKAMI FIYATLADI[/b][/color]
Dün gergin baslayan DOW (maalesef Mösyö Trichet nin sorumsuzlugu yine gündemdeydi) tekrar 9000 leri asagi kirip, 8700 lerden kapatti. Bunun sebepleri bir kaç tane :
1/ WELLS FARGO nun hisse senet ihraç etmesi sulanma korkusu getirdi ve banka yaklasik 9% deger kaybederek bütün banka sektörünü olumsuz etkiledi. Fakat kapanistan sonra WELLS WACHOVIA yi "cash" ile satin almasi artik kredi muslugu açildi ümidini getirdi.
2/Maalesef her zaman gibi GM bu sefer gidici endisesi piyasa ya tekrar döndü ve DOW u emn olumsuz etkileyen faktör oldu. GM -12% kaybederek en dibini gördü (4,9).
3/ Aslinda piyasa bugünkü gelecek kötü issizlik rakami önceden satmaya karari aldi. Bu yüzden bugünkü rakam satin alindi diyebiliriz.
4/ VIX yine 60 leri kirarak, piyasayi olumsuz etkiledi.
5/GOLDMAN artik bataklara gidecek korkusu var : her zaman belirtigim gibi GOLDMAN nasil para yapacak endisesi var. Böylece GOLDMAN bütün zamanlarin dibine vurdu.
Maalesef , dün tavsiye ettigim formül masanin üzerine kaldi (50+200+200) ve öyle gözüküyorki Ben amcamiz 50 daha yapmasi cok münkün. Yani cok kisa vadede extra 50+150+100 geliyor.
Buda her zaman vurguladigim gibi EM leri bahçesi için gül dolu bir bahçe olacaktir.[url]www.ekinvest.com[/url]
veriye kadar böyle götürecekler galiba
Mantıken düşmeyen borsa çıkar, ama mantık yürütmek doğru değil, 2 günde %10 düşen dow da herhalde büğün düşmez.
ADX düşükken işlem yapmamak mı gerekiyor nedir?
Sabahtan bu yana al-satlarımdan komisyonu çıkartırsam kazanç yok..
komisyondan aracı kurumu zenginleştiriyorum
[QUOTE=bonnie;60725]ADX düşükken işlem yapmamak mı gerekiyor nedir?
Sabahtan bu yana al-satlarımdan komisyonu çıkartırsam kazanç yok..
komisyondan aracı kurumu zenginleştiriyorum[/QUOTE]
evet öyle ama ,sonrada trend yakalanmıyor,pozisyonda kalıp kırılmayı yakalamak daha doğru oluyor
35 875 kısa.. zarar yazdırdılar durduk yere.....
sistemde beklesek işlem yapmayacaktık....
mantık yürütmüyorum..çünkü geçmişde cezasını çok çektim..sistem sat da..kısayım..gerçi rahat değilim.dow un %10 düşmesinden sonra bir tepki olmalıdır..ama %15 düşen dow da gördük..
[QUOTE=mbm;60727]35 875 kısa.. zarar yazdırdılar durduk yere.....
sistemde beklesek işlem yapmayacaktık....[/QUOTE]
Ben longta beklıyorum, Bu tıcklede 13:30 sorun yok...
bugün cuma..bakarsın bir akp kapatma davası olabilir..birşey bildiğimden değil..ama genelde böyle potansiyel olaylar genelde cuma oluyor..
iniş için kemerlerinizi bağlayın:)
[QUOTE=mbm;60727]35 875 kısa.. zarar yazdırdılar durduk yere.....
sistemde beklesek işlem yapmayacaktık....[/QUOTE]
Saat 15.00'a kadar ters işlem ( alsa sat, satsa al)yapın, kesin başarılı oluyor:)))