yaktın bizi artur yaktın bizi elmas yaktın bizi selpatros..ü[url]www..[/url]
YYSD
Printable View
yaktın bizi artur yaktın bizi elmas yaktın bizi selpatros..ü[url]www..[/url]
YYSD
[QUOTE=hpy;264270]Kısaya geçtim yeniden.400 üzeri uzayıp yatarım kulağımın üstüne.[/QUOTE]
tebrikler.300 den bende kısaladım.kısa olsun az olsun öz olsun.+.
74200 üzerinde etr de alışa geçecek..
str nin bu günlerde canına okuyorlar...
Hadi bakalım... Stro long'a döner...
Vadeli 15 lik elmas son durum
[IMG]http://i25.tinypic.com/5vsw43.jpg[/IMG]
Şimdi yeniden alt mavi köşeye gelirsek 74050 gibi bir rakam olacak.Elmas aşağı kırılırsa artık hedef 73300 ler olacak sanırım.feyk yapıp elması kırar gibi de ypabilirler.Artık onu da çözmeye çalışacaz hepbirlikte.
13:45 74225 kapanışıyla etr long a geçti..
Bu long'da çarpılırsam çok mutlu olacağım. Düşsün istiyorum.. Benim sistem anında döner nasıl olsa... Şöyle bir 250-300 puanı feda edebilirim, düşsün yeter ki... Ya çok pis KY oldum ben de ya... Yükselen grafikler sinirime dokunuyo.... :..:
elmas 74050 de kırılsa da 73900 e feyk hareketinden sonra 73900 ün kırılıp kırılmadığına bakılmalı.Kırılırsa elmas hedefe gider, kırılmazsa yeniden kaldırırlar.73900 desteğinde yeniden longa dönecem 73875 de stop olup kısaya dönecem.
ühü...sistem hala satta...TGG 2 ye çıktı üwwwwww....SGG=?
makas tehdidi short olanlar için can sıkıcı..
vay be..acaba pozitif ayrışma süsü verilmiş negatif ayrışma mı bu...
göstergelerim shortçu arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başladılar...
biliyorum shortçular zaten pür dikkat gerçi ama, belirlediğiniz stopları uygulamaktan imtina etmeyin derim.
pis alabilirler...
şşş GBP/USD.
olmuyo ama bak tedirgin ettin beni.
[I][B]Çin, tarihi arza hazır[/B][/I] [IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG] [B][I]Çin, borsa tarihinin en büyük halka arzlarından birine yarın ev sahipliği yapacak.
[/I][/B]
Çin'de borsaya açılmayan son büyük devlet bankası olan Agricultural Bank'ın (ABC) hisseleri yarın Şanghay borsasında işlem görmeye başlayacak. Halka arz öncesinde piyasa değeri 126 milyar dolar olarak belirlenen bankanın hisseleri 2.68 yüenden açılacak. Bankanın Şanghay borsasındaki halka arz tutarının 19,2 milyar dolar olması bekleniyor.
avrupa borsaları ekside, kaldı 20 dk
pala ne yapacağına karar verir artık
[quote=unlimitted;264296]göstergelerim shortçu arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başladılar...
biliyorum shortçular zaten pür dikkat gerçi ama, belirlediğiniz stopları uygulamaktan imtina etmeyin derim.
pis alabilirler...
şşş GBP/USD.
olmuyo ama bak tedirgin ettin beni.[/quote]
kısa dewam:))
[quote=Astatin;264290]ühü...sistem hala satta...TGG 2 ye çıktı üwwwwww....SGG=?[/quote]
SGG=3 patron, ama benim baktığım başka GG'ler tavan yaptı sistem ondan long'ladı.... üvvvv.... Umarım hepsi çarpım çarpım çarpılır.... Çarp beni Pala... Hadi, göreyim gücünü.... Çarpamaz ki... Çarpamaz ki... ehueheueheuuu
:)))
[quote=*Fatih_HAN_11*;264216]sistemin kim olduğu belli abi.devam izlemeye.
eksik olma.
bu arada geldim. indim bebek tarafına ne gııck olmuş abi.arabayı park edecek yer yok adamlar hemen dikiliyor 5 tl.yuh dedim.amma biraz güzelleşmiş ist.[/quote]
[quote=unlimitted;264222]bebek güzel bir yermiş eskiden.
şu andaki hali ise şu:
şirketimin sahibinin arabası şirketin bebek'te aldığı binanın sokağından otoparkına doğru dönüş yapamadığı için adam şirkete giderken makam değil spor arabasını kullanıyor. :)))[/quote]
Bebek' ime laf etmeyin abiler:D ,
ben 1963 ten beri burdayım ,:cool:
hala aşığım ona,:rolleyes:
ilk günkü gibi,;)
eskiden araba mı vardı,
tramvaya binerdik,
sora troleybüs gelmişti,
ikide bir boynuzu çıkardı..:D:..:
bir güzeli seviyorsanız ,
bazı eksiklerini görmeyeceksiniz,
ben Bebek'i yeni haliyle de,
kalabalığı,kiri,gürültüsü,akan makyajı,ağlamasıyla,:..:
severim.............:::.brv.brv
çıkmam gerekiyor,hepinize bol şanslar...;)
şip-şak dünkü 73925 short sinyalini koruyor halen..
74350 üstünde kalıcı şekilde işlem görmeye başlarsak long a dönebilir..
spotun gücüne karşı vob un mevcut durumu kafa karıştırıyor..
73750 ciddi destek haline geldi kısa vadede.bu seviye kırılmadan shortlar pek para yapmayacak gibi,makasında durumu ortada zaten..
[quote=unlimitted;264296]göstergelerim shortçu arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başladılar...
pis alabilirler...
şşş GBP/USD.
olmuyo ama bak tedirgin ettin beni.[/quote]
1,52644 flat.
hoşlanmadım...:cool:
5 pip daha. gün toplamını +52 pip'e çıkardık.
birazdan 1'e 400 kaldıraç kullanıcam. bana şans dileyin voborsa ahalisi! .boks.:::
ema 55 hatrına 150 den uzadım yine.Bugün galiba çarpılacam biryerde ama bakalım.Şimdilik iyi gidiyoz.275 yakabilir yeniden.Elmas üst köşesi 275 den geçiyor.
duymayan izlemeyen kaldıysa diye..
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL]
[quote=ATHLON;264302]kısa dewam:))[/quote]
sana bahsettiğim şeyi gördün tabeee, kısa devam derken bu kadar rahatsın ondan demiiiiiiiiiiii....
uyarım sistemci arkadaşlar için değil ki. sistemci adam burayı niye okur onu da anlamış değilim zaten :D:D:D
[quote=Astatin;264311]duymayan izlemeyen kaldıysa diye..
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL][/quote]
ikigündür full dinliyorum :D:D:D
Kraken i serbest brak, arthur u öldür
[quote=hpy;264289]elmas 74050 de kırılsa da 73900 e feyk hareketinden sonra 73900 ün kırılıp kırılmadığına bakılmalı.Kırılırsa elmas hedefe gider, kırılmazsa yeniden kaldırırlar.73900 desteğinde yeniden longa dönecem 73875 de stop olup kısaya dönecem.[/quote]
Strteji net çalışıyor ama ben erken uzamış oldum.74050 elmas alt bandıydı.Kırarsa 73900 e dikkat etmeli derim nacizane.
[quote=unlimitted;264309]1,52644 flat.
hoşlanmadım...:cool:
5 pip daha. gün toplamını +52 pip'e çıkardık.
birazdan 1'e 400 kaldıraç kullanıcam. bana şans dileyin voborsa ahalisi! .boks.:::[/quote]
selametle adaşım...yaw sen ii adamdın adaş ya...:):..:
bütün sistemler alda...abs atr ebs ecb vs vs vs ....:D:D:D
ne yaptınız be patronlar
2 saattır hiç kıpraşmamışsınız
[quote=ATHLON;264320]selametle adaşım...yaw sen ii adamdın adaş ya...:):..:[/quote]
adaş allasen bakar mısın GBP/USD'ye.
ben kapandıktan 45 saniye sonraki duruma bak ama...
lem benle uğraşıyolar diyom inanmıyon bide. :D
etr şimşek hızıyla yine short a döndü 050 den..
etr ben yokken bi al vermiş şimdide sat sinyali geldi. 5 lik hala alda
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/1eak08xaii.png[/IMG]
[quote=unlimitted;264324]adaş allasen bakar mısın GBP/USD'ye.
ben kapandıktan 45 saniye sonraki duruma bak ama...
lem benle uğraşıyolar diyom inanmıyon bide. :D[/quote]
sana dun sen tatıldeyken yaptıın ıslemle ılgılı sen bana daha anlatmadan neler yapabileceğin konusundakı düşüncelerimi annattıydım ya adaş...hani revenge ı alışın falan...
yaw hakketen ööle senın bu için...hep bi rivençsel oluyo kazanımların...
spot gevşeyerek başlayacak herhalde ?
10 dk ben çıkarken sat vermişti tekrar ala geçmiş. şuan flat bölgede
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/t8dxjl5huc.png[/IMG]
15 dk da değişiklik yok flat bölgede devam
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/kwdj1a0mly.png[/IMG]
[quote=ATHLON;264330]sana dun sen tatıldeyken yaptıın ıslemle ılgılı sen bana daha anlatmadan neler yapabileceğin konusundakı düşüncelerimi annattıydım ya adaş...hani revenge ı alışın falan...
yaw hakketen ööle senın bu için...hep bi rivençsel oluyo kazanımların...[/quote]
hakkat öyle oluyo he...
şimdi bundan 5 pip alıp çıktık 15 pip kaçtı ya peşinden...
şimdi hesap şöyle:
pelanın bana olan borcu 1'e 80 kaldıraçla 15 pip demi?
45 saniyelik faizi olan 41 pipi üzerine koy etti mi saa 154,87 pip.
sinir bozukluğu tazminatını koy bi de üzerine 17 pip. oldu mu toplamda 554,09 pip.
düz hesap sen ona de ki 1181,79 pip.:D
tabi bu miktar 1'e 400 kaldıraçla alınmak üzere. :::
ben şimdi bu totoşlardan bu rakamı almazsam gece rahat uyuyamam adaş.
rivenç lazım baaa! ::::::
valla pozisyonel yazmıyom.Niyetleri kaldırmak gibi geliyor bana.Elması yukarı kıracaklar öncelikle.
genelde dikkat ederim elmas formasyonlarında niyet aşağıysa yukarı , yukarıysa aşağı kırıyorlar.benim algım boğa olduğu için önce aşağı kıracaklar sandım dı ama sanıyorum önce yukarıya kırıp sonra getirecekler 73300 lere.Du bakalım izlemeye devam.
30 lukda kırmızı yeşile yaklaşıyor
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/1mca8lh5w1.png[/IMG]
[B]yarın mali kural kabul edilecek byük ihtimalle... nacizane tavsiyem.. shortcular dikkatli olsun...cuma günü ise sert bir yukarı yapabiliriz.[/B]