ver hacı bi 500 puan ver..ayıp valla bu kadar aç gözlü olma
Printable View
ver hacı bi 500 puan ver..ayıp valla bu kadar aç gözlü olma
şinciik aldım 200 puanı...iflat..du bakalım
ne öle dax a meydan okumalar filan bi havalar
ee hacılar muhabbet yok mu..yoksa kaçam bende..+400 makas olmuş..tikkayt longabilir
huhuhuhu...kolbastıya bahhhh
108250 üzerinde 15 lik kapatsa ben bilem inanacaktım runmaya..şu an şimdi 107650 den reşort
nouuuu..nayır..saadet zinciri bozulmsın istiorum..çarpılmak istemiorum..nerde ew ci cedaylar..şöle bir minör sayım yapsalar 106000 filan
[QUOTE=Astatin;448987]ee hacılar muhabbet yok mu..yoksa kaçam bende..+400 makas olmuş..tikkayt longabilir[/QUOTE]
Hacı sen iste yiter yuhaw :D Bu basacak yannız öyle duruo
[QUOTE=Astatin;448993]nouuuu..nayır..saadet zinciri bozulmsın istiorum..çarpılmak istemiorum..nerde ew ci cedaylar..şöle bir minör sayım yapsalar 106000 filan[/QUOTE]
A'nın B'si C'nin D'si => dam üstünde saksağan 'dan dolayı 105.800 makbuldur
[quote=flexy;448997]A'nın B'si C'nin D'si => dam üstünde saksağan 'dan dolayı 105.800 makbuldur[/quote]
opsiwan ve selçukluvana şikayet edecem seni.dng
[QUOTE=Astatin;448999]opsiwan ve selçukluvana şikayet edecem seni.dng[/QUOTE]
Nıhahaha :D:D:D
Hareket, Tünelin T'si bence....:D
[QUOTE=excali;449004]Hareket, Tünelin T'si bence....:D[/QUOTE]
T'den sonra Işığın I'sı ultramega vuku vuku dalgası geliyor bence
Flash haber : Selçuklu, birkaç saniye önce forumun girişinde elinde sopa ile görüldü.Ayrıntılar birazdan..
** Voborsa Haber Servisi **
[quote=flexy;449007]T'den sonra Işığın I'sı ultramega vuku vuku dalgası geliyor bence[/quote]
TünelCYCLE mı o?
şinci 15 dklıklarda pupu süriyi...velakin MFI >80 amma TGG=0......sanırım 2 inci seans ilk senasa göre çok daha volatil ve geniş marjlı olacak...selçuklu kral TGG yi severdi..ona da gel gel yapmış olalım bu arada
[QUOTE=excali;449011]TünelCYCLE mı o?[/QUOTE]
Evet.Tünelin 1.618 seviyesinden sonra görülebiliyor :..:
Unli de taksi çevirmeye gelmiş. Nereye gidecek acaba?:..:
Çin'e gidip inşaat görsün bence...:p
şinci yazan 3 hacıyız madem..bir vob kapanış tahmin yarışması yapalım....hacıex ve hacıfileks..kapanış vob tahmini alayım
24 saat açık kalsın, bence... Hiç kapanmasın...:p
[IMG]http://s1305.hizliresim.com/19/y/nm73h.png[/IMG]
%50 hedefine ulaşmış.Fikir açısından bulunsun..
[QUOTE=Astatin;449016]şinci yazan 3 hacıyız madem..bir vob kapanış tahmin yarışması yapalım....hacıex ve hacıfileks..kapanış vob tahmini alayım[/QUOTE]
Hacı hiç tutturamıyorum ben günlük kapanış olayını.Pas desem olur mu? :p
[quote=flexy;449019]Hacı hiç tutturamıyorum ben günlük kapanış olayını.Pas desem olur mu? :p[/quote]
yaw at bişi işte..cezası yok..dalga da geçmiycez söz:p
[QUOTE=Astatin;449020]yaw at bişi işte..cezası yok..dalga da geçmiycez söz:p[/QUOTE]
:..::..::..: 106.9XX patron :D
hacıex tahmin mi yapacak yoksa kapris mi yapacak-tahmin yapmayacakmı acep
ben daha fantastik tahmi yapayım... L=1049xx olur, kapanış 105375:..::..:
he bohunu çıkardım
raningmi ranamaying mi yapacak lem acaba yada yapmayacak mı
[IMG]http://i42.tinypic.com/bgd0l2.png[/IMG]
[quote=Astatin;449025]raningmi ranamaying mi yapacak lem acaba yada yapmayacak mı
[IMG]http://i42.tinypic.com/bgd0l2.png[/IMG][/quote]
şekil bear a benziyoda..önemli olan kaderin benzemesi..hehe
heheheh..biz raning maning geyik yaparkan, sümbülzade gelmiş ya la voba..ehehe
[QUOTE=Astatin;449027]şekil bear a benziyoda..önemli olan kaderin benzemesi..hehe[/QUOTE]
a'nın b'si , b'ninde c'si işte abi herşey ortada :..:
wash..burn..washburn...o ne la..Tahvil faizi ve USDTRY ne ranmış ya la
[QUOTE=Astatin;449035]wash..burn..washburn...o ne la..Tahvil faizi ve USDTRY ne ranmış ya la[/QUOTE]
hacı, bugün toplantı yok herhal?
abaw asti abd verisi var birazdan
[quote=flexy;449036]hacı, bugün toplantı yok herhal?[/quote]
yohtir...:) imanım gevredi işten toplantılardan çok zamandır...bugün ilaç gibi geldi..toplantı yok..mail yanıtlama, iki üç doküman derleme filan
[quote=flexy;449037]abaw asti abd verisi var birazdan[/quote]
veiler endekslerin trendini değil, miniklerin pozisyonlarını yönlendirmekte kullanılıor biliorsun:p ben bugünkü vob kapanış tahminim tutat diyorum:D
hani taban olacaktuk ayyyuuuuuuuuuuu
[quote=flexy;449033]a'nın b'si , b'ninde c'si işte abi herşey ortada :..:[/quote]
3'ün kaçı? Bir bakar mısın??:)))
[QUOTE=excali;449048]3'ün kaçı? Bir bakar mısın??:)))[/QUOTE]
:eek::..::..:
la clon savaşları çıkmış heç haber vermiyonuz cık cık
hacı..şortculara moral yapam az...dowun pis düşeceğini bildüğü için şimdi burda mal yediriyi..sabah ben diyim -1000 sen de -1500 gap (geyiktir,,treyd gararlarınızı etkilemesine müsaade etmeyiniz...) gerçi kimi etkileecekki..topikte topu topu ***nin dikine giden 3-4 kişiyiz zatiiii..hehe)