-
[quote=saraylı;411140]C.3 intermediate uzunluğu 12-14 ay olan büyük bir dalga,hedefi 25.000..
İlk aşağı düşüş C.3.A.a idi,şimdi 63.875 ten yukarı minute dereceli C.3.A.b yapılıyor..
sonra 58.000 hedefli C.3.A.c ile C.3.A minor dereceli bitecek..
sonra C.3.B ile minor B ve C.3.C ile minor c bitince C.3 bitmiş olcak..;)
yukarda yazdığım c.5 ise bu çıkışta ,minute dereceli C.3.A.b içinde subminuette dereceli c.5 olmakta..minuette dereceli c nin son kolu..
:cool:[/quote]
Hocam ew kursu verseniz ilk öğrenciniz olurdum herhalde,.lelele
-
elbetttt bu KAMA da aşaği kırılacakk...
geçen haftasonu idi sanırım sn takae ile hemfikir olduğumuz husus yurtişdindan önce çikip onlar çikarken piyasanın mallandirilacaği idi
sanırım bu süreçteyiz
dax dünkü kapanişimiza göre %2 ve SP ise %1,4 artida
-
[quote=PASHA82;411191]Hocam ew kursu verseniz ilk öğrenciniz olurdum herhalde,.lelele[/quote]
2 yim 2 yim .dng
Kursa vakti olmasa bile saraylı hocam bir kitap+video şeklinde eğitim seti satarsa ilk müşteri de benim. Yani 1 im 1 im :::
-
Saraylı hocam valla maşaallah bu kadar uzun vadeli bir ongörü herkezin harcı olmasa gerek ben topyekün yıkılma öncesi orta vadede bir ralli olmasi gerektiğini düşünüyorum pazar dahil mesai yaptığımizdan grafik fazla bakamiyorum bu mesajıda cepten yaziyorum hergun takibimdesiniz
-
spotta aliş kademelerine mini lotlar verip spot/vadeli makasını +400 lere çikarınca ne elde ediyorlar, yada amaçları nedir bilen varsa deyiversin bana.
ben hiç çözemedim de bu durumu.
-
Arkadaşlar ew öğrenmek zor değil de doğru uygulamak zor ve zaman içinde deneyim istiyor..:(
Biraz bu konuda konuşunca da bulunduğum yer zaten kurs gibi oluyo..ayrıca kursa gerek yok..:::
-
Bu arada taka ustada saklı kalmış ender ew cilerdendir onun fikrinide alsak çok iyi olacak
-
kururmsalların MC saati de 14:30 idi değilmi ?
bu dakikadan sonrası bakalım nasil olcek, 3 cuma üstüste çok sağlam aldilardi 16:00 civarından itibaren,
63875...67525
65650...67400
67350...69075
otpik te uzundu hep, bu sefer topik kısa ama
:)
-
[quote=thebaboli;411194]2 yim 2 yim .dng
Kursa vakti olmasa bile saraylı hocam bir kitap+video şeklinde eğitim seti satarsa ilk müşteri de benim. Yani 1 im 1 im :::[/quote]
bende 3 üm o zaman
sabırsızlıkla bekliyorum
saraylı hocamın blogunu hergün açıyorum
üstadların böyle birşey yapması bulunmaz nimet diyorum ve hepsine teşekkür ediyorum
saygılar hörmetler
passat
-
Bu arada kv de 68.850 den yukarı başlamış olan dalganın bir sonlanan diyagonal 5. olma ihtimali de var,buna göre 70.350 üzerinde kısalar önemli demiştim,kısada kalmalı..bakarsınız bundan sonra düzeltme yapmadan doğrudan düşeriz,bu da var yani...
kısacası artık uzunlar değil de kısalar önemli..:)
-
70.650'yi kırarsa işi biter.. bir tepe erken girmişiz kısaya...
-
selamlar
850 gidenlerim ile sadece %10 longum kaldı. gelecek hafta 71,3-72 bölgesine bir savrulma olması kabul edilebilir. herşey longdan yana. şahsen kısa için 69xxx yanmasını beklerim.