yavuzhan sende olmasan dusunen yok bizi dostum..saol
Printable View
yavuzhan sende olmasan dusunen yok bizi dostum..saol
[IMG]http://i28.tinypic.com/20as8sw.gif[/IMG]
[quote=7410;140009]ewt arkadaşlar biri kademe attırsa çok iyi olcak...sn larossian hocam erken verdin kısaları ama olsun...[/quote]
Mühim değil gene film çeviriyorlar..:)X30 takip et 56650 altı sarkmasın..
[quote=QUEEN;140011]efg iş satışta dizilmiş..[/quote]
Abi deutsche sec 'de katılırsa onlara durum fena..Peki abi alıcıları kim?Efg iki gundur satıyor ama bu sekilde short cover yaptılar hep..
[quote=7410;140012]yavuzhan sende olmasan dusunen yok bizi dostum..saol[/quote]
vakit oldukça hiç problem değil,kolay gelsin !
ancak vob uzaktan erişim için oldukça riskli bir piyasa..
izleyemiyorsanız her pozisyonda stop belirlemeli ve şartlı emri yazmalısınız..
[QUOTE=elstock;140015]Abi deutsche sec 'de katılırsa onlara durum fena..Peki abi alıcıları kim?Efg iki gundur satıyor ama bu sekilde short cover yaptılar hep..[/QUOTE]
abi..:D:D bunlara bakarak trade olmaz fikirdir..sadece..
[quote=elstock;140015]Abi deutsche sec 'de katılırsa onlara durum fena..Peki abi alıcıları kim?Efg iki gundur satıyor ama bu sekilde short cover yaptılar hep..[/quote]
pastadan kimin ne yaptığını kestirmek neredeyse imkansızdır..
spotta olduğu gibi fiktif emir vob tada var ve hareketlerin başlangıç aşamasında oldukça güzel kullanılıyor..
[quote=YAVUZHAN;140016]vakit oldukça hiç problem değil,kolay gelsin !
ancak vob uzaktan erişim için oldukça riskli bir piyasa..
izleyemiyorsanız her pozisyonda stop belirlemeli ve şartlı emri yazmalısınız..[/quote]
yazıyorum hocam stopumu sağolasın...
[quote=QUEEN;140017]abi..:D:D bunlara bakarak trade olmaz fikirdir..sadece..[/quote]
abi derken :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;140020]abi derken :..:[/QUOTE]
abi olmadığımı anltmak için..:p
[quote=QUEEN;140021]abi olmadığımı anltmak için..:p[/quote]
[quote=YAVUZHAN;140020]abi derken :..:[/quote]
iyi ya işte bende onu anlatmak için.. :..:
[quote=7410;140012]yavuzhan sende olmasan dusunen yok bizi dostum..saol[/quote]
Birde fx'ci kardeşimiz var ama onunda tataili bitmedi gitti.:p
[quote=MMO;140023]Birde fx'ci kardeşimiz var ama onunda tataili bitmedi gitti.:p[/quote]
portföyü geometrik küçültüp kendine 1 aylık tatil ödülü vermiş :..:
yersek :::
selçuklu yok ortalıkta bi sayım yapsada önümüzü görsek :)
hangi vitesteyiz 1,2,3,4,5 ?
yoksa boşamı attık :)
.....minik oğlanı gören varmudur acaba........
Kusura bakma Queen,cinsiyetlerin avatarlarla örtüstügünü düsünemedim,apacık ortadaymıs..Tekrardan özür:)
Gerci ''abi'' bu aralar her iki cinsede kullanılıyor:))
Günlükte 56800 destek konumunda şimdilik..
piyasada derinlik yok, oynaklık fazla olacak...
Birisi istese şimdi 1000 pozisyonla 600 e kadar indirebilir
56900 den kısa...
[quote=abka;140031]56900 den kısa...[/quote]
Sistemsel mi hissel mi? Bence sisteme yine ters yaptın gibi!
[QUOTE=MMO;140032]Sistemsel mi hissel mi? Bence sisteme yine ters yaptın gibi![/QUOTE] histemli..
yeni geldim .. dünden kalan longları 56925 ten cover ettim ve kısa oldum .. şelale .. salı sallanır .. :o:o:o:o:o
650 uzun . .ralli .. sistemlerim hala alda .. ralli ralli ralli ..
uzun devam arkaya yaslandım .. yen, tepe görecez bence .. ralli
800 kısa şelale .. yön belirsiz .. herşey olabilir .. salı sallanır gibi .. sistem sat verirse rahatlayıp arkaya yaslanacam ...
tamam kullandığım sistem hala al da...
ama sat veren eski sistemimizde var...(yeşil al oku olan)
[URL=http://img13.imageshack.us/i/alixsa.jpg/][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/480/alixsa.jpg[/IMG][/URL]
850 stoploss ve uzun .. ralli
.kısa kapattım..sat verinceye kadar ,flat..
[QUOTE=selçuklu;140034]yeni geldim .. dünden kalan longları 56925 ten cover ettim ve kısa oldum .. şelale .. salı sallanır .. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;140035]650 uzun . .ralli .. sistemlerim hala alda .. ralli ralli ralli ..[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;140036]uzun devam arkaya yaslandım .. yen, tepe görecez bence .. ralli[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;140037]800 kısa şelale .. yön belirsiz .. herşey olabilir .. salı sallanır gibi .. sistem sat verirse rahatlayıp arkaya yaslanacam ...[/QUOTE]
Yaa bi karar verde, bizde yaslanalım arkamıza
800 stoploss ve kısa şelale .. .. sat gelsede arkaya yaslansak ..
[QUOTE=parderi;140041]Yaa bi karar verde, bizde yaslanalım arkamıza[/QUOTE]
belirsiz bölgedeyiz abi . sıkıntılı buralar ...
5 dk boll daraldı .. kopacak bi yere .. nereye koparsa artık .. bence aşağı kopacak gayrı ..
pil tükeniyor..
yeni bir alış hareketi lazım 57 bin üstüne atacak.
56300 stop ve kısa şartlı emri girelim şimdiden,belki dünün tersi olur ve yine ters/yüz oluruz ?
725 uzun yapacak bişey yok ... bu piyasada böyle davranmak gerekiyor .. ne yöne koparsa .. orada arkaya yaslanacam .. sistemler hala alda .. yeni tepe ihtimali yüksek bence ..:o:o:o:o:o
önemli veri var..veriye kadar yatay olabilir..uzunlar 900 flat bakıyorum şimdi..
[quote=selçuklu;140046]725 uzun yapacak bişey yok ... bu piyasada böyle davranmak gerekiyor .. ne yöne koparsa .. orada arkaya yaslanacam .. sistemler hala alda .. yeni tepe ihtimali yüksek bence ..:o:o:o:o:o[/quote]
ah bir nereye kopacagını anlayabilsek de yaslansak:):):):)
5 dk boll açılmaya başladı .. üst banda gidebilirse orda biraz yatay sonra yukarı kopabilir ... sat gelirse .. herşeyi unutup kısa açarım .. hayırlısı artık ..
[QUOTE=abdullah yıldız;140048]ah bir nereye kopacagını anlayabilsek de yaslansak:):):):)[/QUOTE]
sisteme uy patron sistemlr bliecek yönü .. kocaoğlan hala aldadır .. .. :o:o:o
çocuklarım bana isim taktı..ezik trader..haha..aldığımı veriyorm diye.
dün 55700 den alışa geçen gün içi trade sistem flat duruma geçti..