[QUOTE=QUEEN;140051]çocuklarım bana isim taktı..ezik trader..haha..aldığımı veriyorm diye.[/QUOTE]
Daha ne istiyosun. Hiç değilse aldığını veriyosun. Ya bizim gibi maaşını getirip versen ne derlerki ?
Printable View
[QUOTE=QUEEN;140051]çocuklarım bana isim taktı..ezik trader..haha..aldığımı veriyorm diye.[/QUOTE]
Daha ne istiyosun. Hiç değilse aldığını veriyosun. Ya bizim gibi maaşını getirip versen ne derlerki ?
Veri saat kaçta?
[QUOTE=parderi;140053]Daha ne istiyosun. Hiç değilse aldığını veriyosun. Ya bizim gibi maaşını getirip versen ne derlerki ?[/QUOTE]
bitik trader:::veya aptaleydır..diyolar:..:
[QUOTE=QUEEN;140055]bitik trader:::veya aptaleydır..diyolar:..:[/QUOTE]
hahahaaa... bana takacakları lakabı hiç sorma senin bıcırıklara..:D
kolay gelsin hayırlı işler arkadaşlar...
[quote=QUEEN;140021]abi olmadığımı anltmak için..:p[/quote]
[quote=MMO;140054]Veri saat kaçta?[/quote]
15.30 Yapı Ruhsatları,PPI,Cekirdek PPI,ve Konut Baslangıcları verileri acıklanacak..Bu arada bende vericiye bagladım,yanlıs anlasılma olmasın:)
[QUOTE=jerfin;140056]hahahaaa... bana takacakları lakabı hiç sorma senin bıcırıklara..:D[/QUOTE]
sorıyım istersen:..:
15 dklık sistem 825 den satta..bende satta
valla çok üzülürüm..alınteri,maaşın,birikimlerin burada kaybedilmesine...
sadece para kaybetmekle kalınmaz...aile saadetimiz,sağlığımızda bozulur...
eger [COLOR="RoyalBlue"]sistem ve 2 kaldıra[/COLOR]ç varsa mutlaka kazanırsınız...hemde 12 ay bazında paranın katkat artması mümkündür...
fazla kaldıraç ,sisteme uymayı zorlaştırır..strest sebebi olur..
mutlaka sistem
mutlaka düşük kaldıraç
[QUOTE=Astatin;140060]15 dklık sistem 825 den satta..bende satta[/QUOTE]
güçsüz duruyo.. ama yataydayız..jerfin ve enorton sistemler aldamı..
725 uzun devam .. alda sistemlerim 5-15
fdow 15 dk üçgen oldu e dalgası yeni bitti .. .. yukarı kırarsa gider .. bence ralli
5 dk sat bende.. ama yatayda çok çarpıyo..10 dak 500 altı sat verir..oda geç olur..1000 puan inmiş oluruz tepeden..seyirciyim bugün..para birz hesapta kalsın..hehe..
2.5 saattir yengeç formasyonundayız :)
kırılım datayla berabermi olacak bakalım ?
[QUOTE=QUEEN;140062]güçsüz duruyo.. ama yataydayız..jerfin ve enorton sistemler aldamı..[/QUOTE]
sistem hala alda queen.. yataylık 15.30 dan sonra biter sanırım, kırıldığı tarafa sert gider...
56,600 altına inersek satışlar 56.000 e kadar devam eder...
Jerfin, bayadır yoktum forumda. ODL ile ilgili mesajını gördüm, cevap attım da, dönmedin.
ne zaman istersen kurs hazır :)
zaten biraz da forekse daldığımızdan forumdan uzak kaldık eheh...
[QUOTE=unlimitted;140069]Jerfin, bayadır yoktum forumda. ODL ile ilgili mesajını gördüm, cevap attım da, dönmedin.
ne zaman istersen kurs hazır :)
zaten biraz da forekse daldığımızdan forumdan uzak kaldık eheh...[/QUOTE]
görmedim cevabını unlimit.. evet, görünmüyorsun uzun zamandır.. e bu kadar özletme kendini..:)
çok iyi olur kurs, yardıma ihtiyacım var gerçekten..
Herkese selam...Uzunca bir aradan sonra nihayet adamakıllı bir biçimde ekran başına oturabildim...56.875 oratalamayla 4/1 oranında Short'um...Eve yeni geldim.Short talimatını dışardayken telefonla verdim ve madem pozisyon açtık bari takip edelim diyip apar topar eve döndüm :) Eğer 56.625'in altına kalıcı olarak sarkacağını düşünürsem 4/1 oranında daha Short yapacağım...(yazarken altına sarktı bile...)Geri kalan 4/2 için sistemin SAT sinyalini beklerim...Bu arada APSD sabahtan beridir yükselişi desteklemiyordu...Herkese bol kazançlar dilerim...
[URL=http://img134.imageshack.us/i/sistemvob30.png/][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=selçuklu;140063]725 uzun devam .. alda sistemlerim 5-15[/QUOTE]
sistemine uy..sistemine.....56750 kısa......
benim sistemde sata geçti....
şartlı emir gerçekleşti..
56300 kısa..
pozisyon arttırmak için bekliyorum..
dünden sonra bugündemi ters/yüz olacağız yoksa ?
eger elmas zirve tezi dogru ise bu kez aşagıdaki 54500 desteginin kırılması muhtemel
OBO oluştu 15 dk lıklarda, hedef 54800 olabilir...dikkat...eğer kaçmadıysanız kaçın
obo fdowda daha yeni oluşuyor fdow da
[QUOTE=booth;140078]OBO oluştu 15 dk lıklarda, hedef 54800 olabilir...dikkat...eğer kaçmadıysanız kaçın[/QUOTE]
kaçmadıysanız kaçın lafı tehlikeli bir laftır...
[QUOTE=mbm;140073]sistemine uy..sistemine.....56750 kısa......[/QUOTE]
575 kısa 125 uzun oldu abi .. en son 125 uzun .. bakacaz artık .. sistemler satta ..
225 kısa arkaya yaslanım artık sistemler satta ..
sistem sattaysa gerisi teferruattır..hatta yorum yok şort devam
[quote=mbm;140080]kaçmadıysanız kaçın lafı tehlikeli bir laftır...[/quote]
Tercümesi Stoploss tur
spota bak çay demle..
.....sisteme uy uy uy kısa.......
275 uzun bugün çarpılacam anlaşıldı ..
bu gece flat iyi gibi..
BUgün başka veri varmı arkadaşlar?
[quote=MMO;140089]BUgün başka veri varmı arkadaşlar?[/quote]
15:30 da amerikadan olması gerekiyor
[QUOTE=MMO;140089]BUgün başka veri varmı arkadaşlar?[/QUOTE]
15 30 olması lazım..o daha önemliydi..
grafiklere iyice baktım .. bence son yükseliş eksik .. öyle tepe formasyonu olmaz .. 275 uzunlarla nikah kıydım uzlaşmaya uzunum ... ralli ralli ralli ..:o:o:o:o