Hımmm 15 dk sistem al verdi! Saatlik sistem referansına değmek üzere ilginç bir gün olacak her iki yönede sert hareketler olabilir!
Vay anasını
Printable View
Hımmm 15 dk sistem al verdi! Saatlik sistem referansına değmek üzere ilginç bir gün olacak her iki yönede sert hareketler olabilir!
Vay anasını
[quote=MMO;140211]Günaydın millet Larossian KOcaoğlanın durumu al mı flat mı?[/quote]
[URL="http://img269.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/]"][URL=http://img269.imageshack.us/i/screenhunter2q.png/][/URL][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2927/screenhunter2q.png[/IMG][/URL]
Buyur MMO bu adamlar için diyecek bir kelime bulamıyorum..:mad:
15 dk AL Saatlik sistemde al verdi! kısalarımı kapattım uzun açacam bööle giderse!
56250 long...
way anasını be..sistemin ateşle imtihanı oldu resmen..600 görüp sat vermeyince ne iş diye düşünmeye basşlamıştım :) gap olaylarının ****
tekrar kısa 56200 den..
[QUOTE=abka;140224]tekrar kısa 56200 den..[/QUOTE]
Bende 56200 den az uzun açtım uzun zamandır ilk defa ayrı düştük Sn.Abka hayırlısı olsun bakalım!
[quote=enorton;140222]56250 long...[/quote]
bekliyomusun longlarla...elimde patladı benimde
[QUOTE=AMON RA;140225]Bende 56200 den az uzun açtım uzun zamandır ilk defa ayrı düştük Sn.Abka hayırlısı olsun bakalım![/QUOTE]kısaları yerine koydum..sistem sat olunca,sisteme geri döndüm..:) ama spot güçlü..yoksa güçlü görüntüsü verilen zayıflık mı...
975 kısalar 250 den stop !
biraz kenardan izleyelim,piyasa sertleşti..
[URL="http://img269.imageshack.us/i/screenhunter3y.png/]"][URL=http://img269.imageshack.us/i/screenhunter3y.png/][/URL][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/1329/screenhunter3y.png[/IMG][/URL]
Ufaklık kocaoğlan sabah milleti çarpmak için ellerinden ne gelirse yapıyor adamlar.
[QUOTE=7410;140226]bekliyomusun longlarla...elimde patladı benimde[/QUOTE]
yyld :D
kolbastı şov:D:..:
[QUOTE=sovalye;140231]kolbastı şov:D:..:[/QUOTE]
abi sen hala yüzmeye devam mı :D
Şahsım adına kocaoğlan 15 sata geşmeden bunların hiçbir hareketine inanmıyorum istedikleri b....u yesinler..
tecrübesiz ve sabırsız trend sistemcilerini dökene kadar devam eder bu...
Günaydın...56.650 maliyetli 4/2 Short pozisyonu 56.050'den zar zor kapatabildim...Gitti dipten 500 puan kar...Yurt dışına bak,bir de bize bak çay demle...Sanırsın ki Türkiye'nin taşından toprağından petrol fışkırıyor...Bu Short'cular ne zaman şöyle rahatça bir arkalarına yaslanabilecekler? Cevap: Larossian'ın 150.000'ini görüp geriye dönüşte!...Çok canım sıkılıyor bu işlere...Sistem AL verirse mecburen alacağız da bir miktar...Piyasamız göreceli olarak güçlü...Herkese bol kazançlar dilerim...
sat bölgesinde 56225 ema lara denk geliyor..yani normalde ,[COLOR="Blue"]sistem sat olduğu müddetce [/COLOR]taze kısa yeri anlamına geliyor..sistem sat da..ama fiyat agresif yukarı yapıp ,sistem al olursa,ema lar geri çekilşde yeni al yeri olur..
[quote=mozkan;140206][B]vobun düşmeye pek niyeti yok gibi[/B] şu an itibariyle, spot açılınca hangi kağıda %5 yaptıracak bakalım çete, ne bitmez trend miş anlamadık getti.[/quote]
vay edepsizler vay, :..:
sevgili yavuzhan...bende boştayım...bi kısa denedim bi uzun 150 puan zarar yazdım...bi 5 dakikalık grafik atabilicen mi napcamıza yada ne yapmıycamıza bakalım...
teşekkürler
[QUOTE=abka;140203]ne demek millet ancak küfürden anlar..[B]buradaki herkese çok büyük saygısızlık[/B]..bunu kendin için söyleme hakkkın var.bu uslubu kendine reva görebilirsin...ama diğerleri için söyleme hakkına sahip değilsin..boks.
gökhana minnet duyuyor olabilirsin..ona borçlanmış ona bilirsin..ama burada huzur,devamlılık için mutlaka kurallar olmalıdır.kişilerin fikirlerine katılmayabilirsiniz..ama mutlaka SAYGI duymak zorundasınız...HELLİM E mahallede yapılan çirkefliği engellemek düşer..
kurallar herkesi içindir..[COLOR="RoyalBlue"]herkese net uygulanmalıdır..[/COLOR]
en önemliside ,bu tarz usluplar forumu yasal sıkıntılarla uğraşmak zorunda bırakabilir..
bende öyle efendi adam değilim..içimden neler neler söylemek geliyor..kendime güven ve cesaretim ,beni tanıyan bilir...en ala küfürleride söylerim...
ama burada kurallara uyarım..[/QUOTE]
Bence mordak'ın yazısını yanlış anlamışsın. Tam tersini söylüyor, yani ikiniz de aynı şeyi savunuyorsunuz , bir daha dikkatlice oku istersen, sevgiler...
[quote=enorton;140232]abi sen hala yüzmeye devam mı :D[/quote]
izmirden sıkıldık bu sefer eşimle antalyaya geldik otelin netinden bağlandım bu zamanlar kritik diye gözucuyla izliyorum bir yerlere kopacak belli bu meret... ben flat devam ama yakın zamanda gün sonunda(ya da sistem sinyallerinin sıkıştığı gapsız bir günde) işlem yapabilirim o da belki;)
sistemler çok kazandırdı şimdi milletin ağzı sulandı tabi yahu bu sistemler ne kadar çok kazandırıyormuş diye herkes atlamıştır sistemlere. gemiyi sallayıp sistemcileri dökmeden bu gemi gitmez
LD :) hatta L
[quote=Astatin;140241]LD :) hatta L[/quote]
hoca bi 60 dakikalık bolinger bant attırabilecek durumda mısın sana zahmet...
teşekkurler..
[QUOTE=Astatin;140241]LD :) hatta L[/QUOTE]
15 daklık sistemin(takip ettiğin) long mu..
56300 drenç var.Bunlar bir drence geldimi basıyor sonra bir alt drence kadar tekrar alıyor kademe kademe basıyorlar sanki.Sonraki drenç 56800
Bu teze göre bakalım bugün 56800 basacaklarmı..
[QUOTE=sovalye;140240]izmirden sıkıldık bu sefer eşimle antalyaya geldik otelin netinden bağlandım bu zamanlar kritik diye gözucuyla izliyorum bir yerlere kopacak belli bu meret... ben flat devam ama yakın zamanda gün sonunda(ya da sistem sinyallerinin sıkıştığı gapsız bir günde) işlem yapabilirim o da belki;)
sistemler çok kazandırdı şimdi milletin ağzı sulandı tabi yahu bu sistemler ne kadar çok kazandırıyormuş diye herkes atlamıştır sistemlere. gemiyi sallayıp sistemcileri dökmeden bu gemi gitmez[/QUOTE]
Bence de aynı fikirdeyim ama hayvan iyice terlemeye başladı. Bunu da gözönünde bulundurmak lazım...
[quote=abka;140243]15 daklık sistemin(takip ettiğin) long mu..[/quote]
hala long..dün 56125 den...sabah ahaaaaaaa ilk gap ini yedi sistem derken 55600 de bile sat vermedi....kesin olan şu..hakikaten ekran izlememl gerekiyor..sadece periyot sonunda sistem sinyaline bakacaksın :)
[quote=7410;140238]sevgili yavuzhan...bende boştayım...bi kısa denedim bi uzun 150 puan zarar yazdım...bi 5 dakikalık grafik atabilicen mi napcamıza yada ne yapmıycamıza bakalım...
teşekkürler[/quote]
[IMG]http://i31.tinypic.com/mcdlkj.gif[/IMG]
[quote=7410;140242]hoca bi 60 dakikalık bolinger bant attırabilecek durumda mısın sana zahmet...
teşekkurler..[/quote]
selam..kusura bakma tatildeyim ve otelin wireless ı çok zayıf ve pat pat kesiliyor..mtx i bile 5 dk da bir restart ediyorum..graf işi benim için zor..güzel bir arkadaşımız atar yapıştırır sanki..yavuzhan ayrışta gel
benim sistemin çarpılma vakti gelmiş olabilir...çoğu sistem al a geçmiş...benim meret hala sat da..
future lar ve dax kayıplarını hafifletirse nereye gideriz kimbilir :)
çok sert döndük sabah dibinden.dünde bu sabahki en düşük seviyelerin 100 puan kadar üstünden sert şekilde dönüp 56 bin üstüne atmıştı piyasa.
sabah itibariyle full long
[quote=Astatin;140248]selam..kusura bakma tatildeyim ve otelin wireless ı çok zayıf ve pat pat kesiliyor..mtx i bile 5 dk da bir restart ediyorum..graf işi benim için zor..güzel bir arkadaşımız atar yapıştırır sanki..yavuzhan ayrışta gel[/quote]
iyi tatiller...yavuzhan zaten yeterince yardımcı oluyo ya grafik konusunda
[quote=YAVUZHAN;140250]future lar ve dax kayıplarını hafifletirse nereye gideriz kimbilir :)
çok sert döndük sabah dibinden.dünde bu sabahki en düşük seviyelerin 100 puan kadar üstünden sert şekilde dönüp 56 bin üstüne atmıştı piyasa.[/quote]
piyasa nın hareketleri çok sert..uzuna döndüm ama tırsıyorum bi taraftanda 4 er 4 er atıyo kademeleri...
yavuzhan bide kademe resmi koyabilirsen çok iyi olacak hocam..pastaya gerek yok..kademe yeter...
teşekkurler
[quote=Astatin;140248]selam..kusura bakma tatildeyim ve otelin wireless ı çok zayıf ve pat pat kesiliyor..mtx i bile 5 dk da bir restart ediyorum..graf işi benim için zor..güzel bir arkadaşımız atar yapıştırır sanki..yavuzhan ayrışta gel[/quote]
[IMG]http://i32.tinypic.com/24q5ymo.gif[/IMG]
bana da bu hareketler son can çekişmeler gibi geliyor,...Spot öğleye doğru su koyuverecek gibi duruyor...
[QUOTE=YAVUZHAN;140250]future lar ve dax kayıplarını hafifletirse nereye gideriz kimbilir :)
çok sert döndük sabah dibinden.dünde bu sabahki en düşük seviyelerin 100 puan kadar üstünden sert şekilde dönüp 56 bin üstüne atmıştı piyasa.[/QUOTE]
Pozitif ayrışta gel yavuzhan! +.
Garip olan 1 saat önce 150-175 te al sinyali veren saatlik sistem volatiliteden sonra fiyat 400 olmasına rağmen sinyali koymadı! Ama 15 dk lık sistem al sinyali basıp duruyor!
[quote=enorton;140245]Bence de aynı fikirdeyim ama hayvan iyice terlemeye başladı. Bunu da gözönünde bulundurmak lazım...[/quote]
evet terlemiş bayağa:) belkide şuan 65000 yolculuğu başlamıştır kimbilir:))) nasılolsa yüz yılın krizi değilmi:)
böyle düşüşlerle trend döndüğüne pek şahit olmadım her satış karşılanıyor. trend dönecek olsa fırsat çoktu ama hiç müsade etmiyorlar.
ama yinede bunların ne bok yiyeceği belli olmaz dikkatli olmak gerekir... 2001 de buna benzer olay olmuştu yine endeks dipten %100 çıkmıştı. zirvede hergün bir yukarı bir aşağı yapmışlardı sonra bir vurdular tam vurmuşlardı. ona da benzeyebilir sistem ne derse uymak gerekir...
[IMG]http://i32.tinypic.com/mb36s9.gif[/IMG]