ralli ralli ralli..yaşasın alış baskısı :)
Printable View
ralli ralli ralli..yaşasın alış baskısı :)
saat 11:20 den sonra pozitif ayrışabilirim ancak..
sabah saatlik bar dolmadan sat vermiş kabul edince çuvalladık.5 dk da 600 puan yukarı yapınca piyasa beyin ambele oldu :)
mola alıp dışarı çıktım..
200 den aldığım duruyor ama 275 ten aldıklarımı 350 den verdim! Alış baskısı çok güçlü görünüyor ama şunuda unutmamak gerek algıyı bu adamlar yönetiyor! Bizim bu şekilde algılamamızı istiyor olabilirler.Az pilav gibi az uzun!
Ziestem=Sazan--> Short sinyal firir.
dax % 1,5 kayıpta,future lar % 1 in üstünde kayıpta bizde olumluluk limitlerde maşallah !
58000 kapatsın yaww..dün akşam şortlayıp dün kapanışta çarpılanlar, dün akşam longlayıp sabah çarpılanlar, hem longcu hem şortcu...sistemcileride baya bi sersemletmişlerdir..tam trend zamanı..58000??? uyarmı???:)
[IMG]http://i32.tinypic.com/k2h8bq.gif[/IMG]
gerçekten alış baskısı mı..
yoksa alış baskısı görüntüsü mü..
Spot birazdan kırmızıya boyanır tahminimce
[QUOTE=sazan;140262]Ziestem=Sazan--> Short sinyal firir.[/QUOTE]
Sana seviyorum Sn.SAZAN! :..::D
[quote=sazan;140262]Ziestem=Sazan--> Short sinyal firir.[/quote]
üwwwww..bak bu kötü haber bize
bu kadar dalgalanmaya benim sistem hala satta bekliyor....dng
tüm ortalamalar 56250 de toplandı.
bu seviye denge noktası olacak gibi..
yeniden 56 bin altına sarkarsak bu sefer 55500 çalışırmı göreceğiz..
200 den alınanlarda gitti flatım! Dışarda işlerim var arkadaşlar ben çıkıyorum. Buralar sizlere emanet.Gelmeye volatilite biterde piyasa yönünü belli eder umarım ona göre pozisyon açarız. Görüşmek üzere! .heyk
Dün 57300 verdiler bugünde 56300 verecekler.
Gunaydın vobcular:):)
bakıyorum da sıstemler yıne bı al verıyo bı sat verıyor, zaten ben bu yuzden pıyasadan cıktım, ustelık benım sıstem falanda yoktu:)
zaten bu pıyasa hareketlerıne de gıcık olurum, koskoca adamlar bı alıyıor bı satıyorlar, yanlısss
oturup bı rakam uzerınde anlasamıyorlar mı, cık cık
aslında ben acık bufe var mı dıye baktım, ama nerdeee:(:(
bu kadar dalgalanmaya ragmen sıstemın hala satta olması da caız değildir.
gün sonu kapanış 55.800-56.000 altında olursa shorta yada flata geçmek gerekir aksi halde long devam etmeli... ama gün içi için yön değiştirmek için 55.000-55.250 aralığının kırılmasını beklemeli yoksa 56.000 kırıldı diye shorta geçilirse kevgire dönme ihtimali yüksektir... benim yol haritam bunu söyler... sistemim mekanik değildir bu şekildedir nerdeyse 2 aydır o yüzden inatla longta beklemektedir:) herkese bol şanslar bol kazançlar...
spot sat verdi bende, geym ovır yakında..
[QUOTE=tuareg;140274]Gunaydın vobcular:):)
bakıyorum da sıstemler yıne bı al verıyo bı sat verıyor, zaten ben bu yuzden pıyasadan cıktım, ustelık benım sıstem falanda yoktu:)
zaten bu pıyasa hareketlerıne de gıcık olurum, koskoca adamlar bı alıyıor bı satıyorlar, yanlısss
oturup bı rakam uzerınde anlasamıyorlar mı, cık cık
aslında ben acık bufe var mı dıye baktım, ama nerdeee:(:(
bu kadar dalgalanmaya ragmen sıstemın hala satta olması da caız değildir.[/QUOTE]
açık büfe kanepelerden alın sayın tuareg.lelele..yanında tazesıkılmış portakal suyu..şiimdi long zamanı..yeni uyandım tuareg..
bu piyasayı alacaklarrrr...
[QUOTE=sovalye;140275]gün sonu kapanış 55.800-56.000 altında olursa shorta yada flata geçmek gerekir aksi halde long devam etmeli... ama gün içi için yön değiştirmek için 55.000-55.250 aralığının kırılmasını beklemeli yoksa 56.000 kırıldı diye shorta geçilirse kevgire dönme ihtimali yüksektir... [B]benim yol haritam bunu söyler...[/B] sistemim mekanik değildir bu şekildedir nerdeyse 2 aydır o yüzden inatla longta beklemektedir:) herkese bol şanslar bol kazançlar...[/QUOTE]
Yol haritası denilince paylaşayım dedim :D
[IMG]http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/190820090323301103568_3.jpg[/IMG]
550 long !
[quote=QUEEN;140277]açık büfe kanepelerden alın sayın tuareg.lelele..yanında tazesıkılmış portakal suyu..şiimdi long zamanı..yeni uyandım tuareg..[/quote]
tesekkurler, ama sadece 3-5 kanepe işi değil bu, yaptıgım hesaba gore 1,5 yıl acık bufeden aşırsam vobdakı kaybı artıya cevırırım,
ayrıca acıkbufeden paket yaptırıp dısarda satsam vobdan fazla kazanırım,, diye şeyettım , bakalım kısmet...
bu mevsımde long caız değildir,
jerfın hanım sız de bu cemaat işini iyice askıya aldınız, şeyh kızıyor bılesın:..:.kom
[quote=jerfin;140278]bu piyasayı alacaklarrrr...[/quote]
[URL="http://img269.imageshack.us/i/screenhunter4tkd.png/]"][URL=http://img269.imageshack.us/i/screenhunter4tkd.png/][/URL][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/6849/screenhunter4tkd.png[/IMG][/URL]
Minikoğlan sat verene kadar devam.:)
[quote=jerfin;140278]bu piyasayı alacaklarrrr...[/quote]
cık, almayacaklar:..:
Bugün 56800 tikkat etmeli..
[QUOTE=tuareg;140281]tesekkurler, ama sadece 3-5 kanepe işi değil bu, yaptıgım hesaba gore 1,5 yıl acık bufeden aşırsam vobdakı kaybı artıya cevırırım,
ayrıca acıkbufeden paket yaptırıp dısarda satsam vobdan fazla kazanırım,, diye şeyettım , bakalım kısmet...
bu mevsımde long caız değildir,
[COLOR="Red"]jerfın hanım sız de bu cemaat işini iyice askıya aldınız, şeyh kızıyor bılesın[/COLOR]:..:.kom[/QUOTE]
aforoz edilmeme az kaldı desene..:..::..:
[quote=jerfin;140285]aforoz edilmeme az kaldı desene..:..::..:[/quote]
göbek mesele değil ama basını örtsun dıyo cemaat
kademeler nasıl sevgili yavuzhan..alıcılar kuvvetli mi
sistem atarım seni çöpe..:(.yahu dipden 1.100 puan geldik..ama hala sat da...üüü
kaldıraç 2..yola devam.
(eskiden kullandığım 5 daklılar al da..ama asıl takip ettiğim sat da..)
bi kademe 10 sn alışta yada satışta duramıyorki,4 er kademe tarama yapıyorlar her iki yönede..
[IMG]http://i29.tinypic.com/hv88pt.gif[/IMG]
[QUOTE=tuareg;140283]cık, almayacaklar:..:[/QUOTE]
sistemim al verdi ve longa geçtim bile...kom
[QUOTE=abka;140288]sistem atarım seni çöpe..:(.yahu dipden 1.100 puan geldik..ama hala sat da...üüü
kaldıraç 2..yola devam.
(eskiden kullandığım 5 daklılar al da..ama asıl takip ettiğim sat da..)[/QUOTE]
At abi elini korkak alıştırma... Bak ben Pascal ı nasıl sildim bir kalemde :D
[quote=jerfin;140290]sistemim al verdi ve longa geçtim bile...kom[/quote]
cık, o gordugun gercek değil, sanal, matrıx , aslında vob da yok, sen var sanıyorsun:D
[QUOTE=enorton;140291]At abi elini korkak alıştırma... Bak ben Pascal ı nasıl sildim bir kalemde :D[/QUOTE]şimdi kullandığın PASKAL değil miydi..
[QUOTE=tuareg;140292]cık, o gordugun gercek değil, sanal, matrıx , aslında vob da yok, sen var sanıyorsun:D[/QUOTE]
kazandığımız para da gerçek değil dimi..:::
.......tamam şifreli konuşalım dedimdi emme bukadarda değil........
yuh ama ..725 den al ..
kocaoğlan 15 flattan ala geçti.
yurtdışı %1 ekside, biz %1 artıda.... yuhh diyorum başkada birşey demiyorum bu piyasaya...