cumada flattim hala flatim .. canım hiç işlem yapmak istemiyor .. izlemedeyim ..
bol kazanç herkese .. avatarı değiştirdim bu arada .. hahah :)
Printable View
cumada flattim hala flatim .. canım hiç işlem yapmak istemiyor .. izlemedeyim ..
bol kazanç herkese .. avatarı değiştirdim bu arada .. hahah :)
[QUOTE=hexen;60954]flat en iyi vob traderim tatil iyi[/QUOTE]
bende alıştım abi flate .. ama iyi bişey değil . piyasadan soğumamak lazım ... system long diyor . 5 ve 15 .. uzun olmak lazım bu durumda .. neyse izleyelim bakalım ...
veeee 35.900 uzun oldum kısada durmam .. 5 dk sistem ne derse o ...35800 stoploss
tatil iyi hexen ağa:)
5 dak sat 10 dak al 15 dak al sat vermek üzere 20 dak yatay 30 ve 60 dak sat sisteme uycam ama hangisine????
1-Notu düsen diğer borsalar nasıl goremıyorum ama rusya %9,21 artıda. Bu ne iştir arkadeş..
2- Perşembe ve cuma tabakhaneye tezek taşıyan longcu PYler nerde, hala uyuyorlar mı, bunu da anlamadım arkadeş...
3- Hemşehrim ayıyı inek sandığı için değil KULLANDIĞI SİSTEM VUR VERDİĞİ İÇİN ayıya vurmuştur, sistem KAÇ verse kacacaktı şüphesiz, hemşehrime yersiz alayı kabul etmem:)
ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORZ.
böyle manyak bir piyasa görmedim ben.....
vadeli ne yapmaya çalışıyor acaba.......
[QUOTE=rcp;60973]1-Notu düsen diğer borsalar nasıl goremıyorum ama rusya %9,21 artıda. Bu ne iştir arkadeş..
2- Perşembe ve cuma tabakhaneye tezek taşıyan longcu PYler nerde, hala uyuyorlar mı, bunu da anlamadım arkadeş...
3- [B]Hemşehrim ayıyı inek sandığı için değil KULLANDIĞI SİSTEM VUR VERDİĞİ İÇİN ayıya vurmuştur, sistem KAÇ verse kacacaktı şüphesiz, hemşehrime yersiz alayı kabul etmem:)[/B]ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORZ.[/QUOTE]
:)+.+. çok iyiydi....
[QUOTE=selçuklu;60968]cumada flattim hala flatim .. canım hiç işlem yapmak istemiyor .. izlemedeyim ..
bol kazanç herkese .. [B]avatarı değiştirdim bu arada ..[/B] hahah :)[/QUOTE]
kardeş nasıl bir avatar bu böyle...:D
istediği kadar tutsunlar, yok bilmem kim alıyormuşta onun için tutyorlarmış, bunların hepsi palavra, çıkarsa eğer 37.875'e kadar yolu var...
eksi makas istiyorum
[quote=Astatin;60967]3 adet şık vuruş imkanı verdi şu ana kadar..EURUSD 1.30 lara yönlenecek gibi duruyor..dolayısıyla YD borsaların iyi olma ihtimali daha yüksek..IMKB ye gelince, ağalar isterse kalkar istemezse yatar :) Ama dışarısı iyiyken kısa olmak çok anlamlı değil..Sonuç: VOB^30 da flat, EUR/(USD, JPY) long devam[/quote]
1.29 önemli bir dirençtir..EUR pozisyonlarınu burdan kapattım...VOB30 da "kıvılcım" bekliyorum long için..EURUSD 1.2855 ltına düşmesiği sürece 1.3 u hedefler