halen flat duryorum.... kave icyorum :) 34800 yeresine potans var amma ben flat cunki yatay yeresindeyiz
Printable View
halen flat duryorum.... kave icyorum :) 34800 yeresine potans var amma ben flat cunki yatay yeresindeyiz
Bir arkadaşın fibo zaman göre 12 sine kadar düşüş 21 ine kadar yükseliş güvenilirmi bilmem
[QUOTE=QUEEN;60994]Bir arkadaşın fibo zaman göre 12 sine kadar düşüş 21 ine kadar yükseliş güvenilirmi bilmem[/QUOTE]
jelibon ne dersin buna? ikimiz dowda dip beklerken tepeyi bulmayalım ayın 21inde?
sindi 34800 yeresine potans var amma yatay olduyu ıcun short etmiyorum..34800 yeresıne potans ramen flat durcayım..
kendimi zor tutyorum
[QUOTE=hexen;60996]sindi 34800 yeresine potans var amma yatay olduyu ıcun short etmiyorum..34800 yeresıne potans ramen flat durcayım..
kendimi zor tutyorum[/QUOTE]
birazdan gorucez orayı sanırsam :)
[QUOTE=QUEEN;60994]Bir arkadaşın fibo zaman göre 12 sine kadar düşüş 21 ine kadar yükseliş güvenilirmi bilmem[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;60995]jelibon ne dersin buna? ikimiz dowda dip beklerken tepeyi bulmayalım ayın 21inde?[/QUOTE]
olur olur, o zaman 7882 yi dip kabul edecen.
bana güven veren daxın aşırı alımda olması.
FX Notları;
-OPEC bir kez daha üretimi kısma kararı alabilir. Petrol fiyatlarına yukarı etkisi olur
- Çin ve Hindistandaki petrol talebinde sınırlı bir düşüş vr yani talep sürüyor. Çin de açılacak her paket Petrol fiyatlarına yukarı etki yapar.
Net ihracatcı olan kanada nın para birimine olumlu etkisi olur. USDCAD da kısa için izlemedeyim. Teknik olarak OBO tamamlanmak üzere henüz sinyal kesinleşmese de..
PS: Petrol fiyatlarındaki yükselişe borsaların da yukarı tepki vermesi muhtemeldir...Tlep artıyor ekonomilerin soğumas hızı yavaşlıyor düşüncesi ile..Ama yine de belli olmaz başka domnant faktörler çıkabilir. USDCAD ı satış yönlü izlemekte fayda var
sistem bugün çok çarptı.
pisikopatmısınız nesiniz nasıl bi seans anlayışınız var yahu ya alın ya basın :S
1 long 1 short denemesi yaptım başarılı olmadı,şimdi flat bekliyorum.
sistem kısa diyor ama güvenemediğim için flat oldum.muhtemelen sistem yine haklı çıkacak.
[QUOTE=Vob Trader;61001]pisikopatmısınız nesiniz nasıl bi seans anlayışınız var yahu ya alın ya basın :S[/QUOTE]
ineklerin bir araya gelmesini bekliyorlar galiba :..::D