[QUOTE=Vob Trader;61001]pisikopatmısınız nesiniz nasıl bi seans anlayışınız var yahu ya alın ya basın :S[/QUote]
Ya sabırr
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;61001]pisikopatmısınız nesiniz nasıl bi seans anlayışınız var yahu ya alın ya basın :S[/QUote]
Ya sabırr
akp yargıtay komplo teorileri de kurmak istemiorum ama aklıma başka bişi gelmior :)
[QUOTE=Vob Trader;61007]akp yargıtay komplo teorileri de kurmak istemiorum ama aklıma başka bişi gelmior :)[/QUOTE]
nezaman ben plan yapbilirim ozaman yatay bitcek .dng halen plan olmuyo..
amma 34800 asayasında plan kurcayım.. 36300 üstesinde plan kurcayım..
sindi kave icyorum .heyk
kisaya devam ben:)
[QUOTE=TIFIL;61005]ineklerin bir araya gelmesini bekliyorlar galiba :..::D[/QUOTE]
İnek istiyolarsa 36000 üstüne atmalı
[QUOTE=hexen;61008]nezaman ben plan yapbilirim ozaman yatay bitcek .dng halen plan olmuyo..
sindi kave icyorum .heyk[/QUOTE]
helalil var ağa :)
benim imkb 100 graf vardı onu gonderceyim sindi son halde
[QUOTE=hexen;61012]benim imkb 100 graf vardı onu gonderceyim sindi son halde[/QUOTE]
son hal imkb100 24xxx..25xxx yeresine potansta amma vob halen yatay yeresinde olduyu icun kave ıcyorum..
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5184/imkb100ysa9.png[/IMG]
[quote=hexen;61008]nezaman ben plan yapbilirim ozaman yatay bitcek .dng halen plan olmuyo..
sindi kave icyorum .heyk[/quote]
cetvels gönyes falansy lağzımysa göndrek hexen kardessyy.. :) ..bende kahve içiyorrsum amma, arada üstyüme dökülyor.. eyurusedede işlem yapıyorms dadımlıks
Buradan 35850 altında uzun yapan bu hafta kazanacak yazıyor benim sistem:)
Yarın olumlu yurtdışı etkisiyle 38000 seviyelerine ulaşması muhtemel diyorum, potans var diyim kopya çekiyim sn hexenden:) , bu hafta grafiklerde yeni bir zirve için yükseliş olması yüksek ihtimal, spot 39000-40000, vadelide buna bağlı olarak 40000 i aşamasını beklediğim sıkıcı bir yukarı hareket olacak diye düşünüyorum, en geç yarın yada çarşamba kokusu çıkar nasılsa:) saygılar.
akbnk, garan, ykbnk'da kademelerdeki lot sayıları çok komik.. broker'lara haksızlık ettik galiba, kızdılar parmaklarını tuşa götürmüyorlar:)
Bu hafta uzunda yan gelip yatmak var, hafta içi bir gün iyi yukarı yapar tekrar yataya geçere, hafta sonuna çıkarken eski tepeyi geçeriz sonrasını bilmem:) saygılar.