[QUOTE=abka;140419]57700 den kısa...stoploos eski zirveyi geçsin hele...çok gecer..kuv direnç..günlükler sat da..ve 30 dak aşırı alım var...[/QUOTE]
yapmayı böyle ya..trend var ..nerde duracağı belli olmaz..
Printable View
[QUOTE=abka;140419]57700 den kısa...stoploos eski zirveyi geçsin hele...çok gecer..kuv direnç..günlükler sat da..ve 30 dak aşırı alım var...[/QUOTE]
yapmayı böyle ya..trend var ..nerde duracağı belli olmaz..
[quote=7410;140408]queen
5 dakikalık mum grafikle
60 dakika bolinger verebilir misin sana zahmet?
teşekkürler[/quote]
[IMG]http://i26.tinypic.com/351fz2w.gif[/IMG]
Yazmadan edemeyeceğim günlük grafiklerde hata bandına baktığımda üst band yataya girmiş alt band ise aşağı meyilli bu durum orta vadede yönün aşağı olduğunu gösterir. Ha giderse üst band 62250 de sıçrama yapabilir yani ama orta vadede yön aşağı derim ben!
[quote=Larossıan;140417]Asti bırakıptamı gitmiştin..:)[/quote]
[quote=QUEEN;140418]senin çarpılma zamanın gelmişti zaten...:..:boşver bu iş böyle..:)[/quote]
Sorma laros...ahtapot kovalarken denizde bizi de burda kovalıyolarmış...:)allahtan 1/5 di pozisyon da, yem olmamışız...
Kuin,
He ya buna kendi eli ile çarpılma derler...56150 den dün al veren sistemine uy, sabahki çöküşte dökülme ama sonra git sistemsiz kapa ve kısa aç birde ... :) neyse...:) çıkaracaz bir şekilde
longlar 57700den kapattım
short en fulünden
[quote=7410;140420]yaw astatin 6 aydır bu forumu takip ediyorum...vobda yediğim kazıklar burdan karsa yol oldu..ben kazanmayı öğrendim sen sisteme uymayı öğrenemedin...en kısa zamanda histemsiz kalman dileğimle:..::..:[/quote]
histemlere laf yok... :..:
larossian hocam o çubuk yukarı deydi mi ikinci kez..
aşaya yemliyo..bilibililer gelince sür yukarı..
uzunlarda 625 den flat...az dinlenme ve sat sinyal beklemece
Gel Gel in sonu geliyor mu acaba????
şov yapacak daha kapanışa..
57525 full long
300e sarktı hemen aldılar yetişemedim orada.
kapanışı zirve üstünde yaparlar mı acaba:)
[QUOTE=jerfin;140434]kapanışı zirve üstünde yaparlar mı acaba:)[/QUOTE]
olabilir..:)
kapanış buralarda bile olsa XU100 ilk defa 45.000 üstünde kapanış yapmış olacak..
kapanışa yukarı show olabilir 57850 kırarsa hemen alınabilir direk 58400
boğa dowdan tırstıı..hehe
[quote=jerfin;140434]kapanışı zirve üstünde yaparlar mı acaba:)[/quote]
sabahtan beri 55700 den oluşan bir yükselen takoz var onun 500-750 puan civarı düzeltmesi olması lazım bu düzeltmeden sonra büyük olasılıkla yarın o zirveyi öpeceklerdir zannımca:D:D:D
[QUOTE=abdullah yıldız;140439]sabahtan beri 55700 den oluşan bir yükselen takoz var onun 500-750 puan civarı düzeltmesi olması lazım bu düzeltmeden sonra büyük olasılıkla yarın o zirveyi öpeceklerdir zannımca:D:D:D[/QUOTE]
yarına bırakmayacaklar merak etme..:::
58200 sistem dışı flat geceyede.
.....çok sert aşşağı olabilirmi.....??*
300 drenç var
şortların asıl korkusu şu olmalı:
ya dow da bugün bizim yaptığımızı yaparsa...!?
%-1'den, %+3'e
vışşşş....
[QUOTE=Larossıan;140443]300 drenç var[/QUOTE]
yurtdışı bu halde iken dirence getiren o direnci de kırdırır sanırım..
long devam
roketlediler
kapanış en yüksek
[quote=jerfin;140445]yurtdışı bu halde iken dirence getiren o direnci de kırdırır sanırım..[/quote]
Kırdırabilirlerde bugün zor..Yarına nasip bakacaz..:):)
ayulara acımıyolar..zirve geçilince fxcinin 2.fites var..
otelin dandik neti yüzünden gecikmeli bir mesaj olduğundan bir anlamı yok ancak iyi sayılabilecek bir yerdentekrar long..sistemin yörüngesine girmek anlamında...bir dahada sisteme ters pozisyon alanın...........
Yyld... :D
[QUOTE=Larossıan;140447]Kırdırabilirlerde bugün zor..Yarına nasip bakacaz..:):)[/QUOTE]
geceye long devam o zaman..:::
[quote=enorton;140450]yyld... :d[/quote]
no comment..::::::
[quote=jerfin;140451]geceye long devam o zaman..:::[/quote]
kırarsa hedef 59450:)
[QUOTE=QUEEN;140448]ayulara acımıyolar..zirve geçilince fxcinin 2.fites var..[/QUOTE]
sahi kaçtı fxci nin verdiği hedef..
[quote=jerfin;140454]sahi kaçtı fxci nin verdiği hedef..[/quote]
59400
[COLOR="Red"][/COLOR]Ulan şööle kıpkırmızı bi ortamda çav bella şarkısını söyleyemedikya ne diyim hep yeşil hep yeşil.Güyaa sabah kısalarla arkamıza yaslanacaktık şimdi hale bak.Çok şükür zarar yazmadık az pilav karımızda oldu ama BÖÖLE KRİZMİ OLUR KARRRDEŞİMMMM!
ısrarla sat vermeyen kocaoğlana bir kez daha helal olsun diyorum...brv.brv.brv
hayırlı uğurlu olsun XU100 zirve üstünde kapattı...
long devam
kapanış 58500 ve üstü
geceye uzun......3 tane nedenim var..
sistem alda...
fdow uyumsuz yukarı..
bant yukarı kırılıyor...
kısaca sat verene kadar uzun devam..