61 i bilmem ama 58 i göreceksek öncedne haberimiz olur :)
Printable View
61 i bilmem ama 58 i göreceksek öncedne haberimiz olur :)
[quote=Astatin;140542]61 i bilmem ama 58 i göreceksek öncedne haberimiz olur :)[/quote]
asatatin sert satışlar olucak dedinya...sert satışlarda grafikteki piyasanın gucunde bi değişiklik oluyo mu...
cümleten günaydın bu arada arkadaşlar...
taze long açan varmıki..kafa şişirebilirim bugün..flat bakıyoruz...rahatsızlık veriyosam özele mesaj atın tınnn...
[quote=QUEEN;140544]taze long açan varmıki..kafa şişirebilirim bugün..flat bakıyoruz...rahatsızlık veriyosam özele mesaj atın tınnn...[/quote]
ewt aslında kademeleri surekli takip eden biri arada bir şu geldi bu gitti falan dese 10 numara olur
günaydın
[QUOTE=7410;140545]ewt aslında kademeleri surekli takip eden biri arada bir şu geldi bu gitti falan dese 10 numara olur[/QUOTE]
çok iş vermeye başladın heee...flatız diye..aaa..aç bak kendin..hııh..:..::D
[quote=QUEEN;140547]çok iş vermeye başladın heee...flatız diye..aaa..aç bak kendin..hııh..:..::D[/quote]
:p:ptamam tamam...
bu arada spotun sağlam yukarı açması lazım...yoksa fısss
selam günaydın
full long devam etcektim ama
sabah sabah bu kadar güzel bir gapı cebe atmamak olmazdı
longların tamamı kapatıldı
Günaydınlar Bol Kazanclar
ortalamalardan çok uzaklaştık..
gün içi dalgalanmaların boyutu epey ciddi olur bugün.
aman dikkat !
[quote=Fantom;140549]selam günaydın
full long devam etcektim ama
sabah sabah bu kadar güzel bir gapı cebe atmamak olmazdı
longların tamamı kapatıldı[/quote]
Afiyet olsun hehhe :D
efg yok ortalıkta ?
[IMG]http://i29.tinypic.com/1z3yq1c.gif[/IMG]
59450 yi tutmazlarsa aşağı biraz gevşetecekler gibi
Günaydın,
aranızda yeniyim. Bir süredir forumu dışarıdan takip ediyordum.
Üye olup sizlere katılmanın güzel olacağını düşündüm.
Kazancınız ve muhabbetiniz daim olsun.
margin kola kadar düşmeyecek gibi..
fdow da 30 daklıklarda nu var...
[quote=LG;140555]Günaydın,
aranızda yeniyim. Bir süredir forumu dışarıdan takip ediyordum.
Üye olup sizlere katılmanın güzel olacağını düşündüm.
Kazancınız ve muhabbetiniz daim olsun.[/quote]
Hoş Geldin Arkadaş
Burada seviyeli VOB muhabbetleri yapılır Yönlendirme yapılmadan fikirler yazılır Fikirler paylaşılır Bol Kazanclar dilerim
1 dak sat verdi ammma..güvenilirliği yoktur..
59400 önemli, kırarsa aşağı demiştim, sanırım şimdi 59 un tutması lazım
1000 civarında bir düzeltme gelmesi lazım
5 lişk ve 10 luk sistemlerim sat verdi ama pek güvenmem 15 dk. beklerim
[quote=booth;140560]59400 önemli, kırarsa aşağı demiştim, sanırım şimdi 59 un tutması lazım[/quote]
bahsettiğin seviyelerde hiçbir maliyet yok ve gab le aşılmış seviyeler.
o yüzden destek olarak görülemez..
ilk destek bi önceki tepe 58425...
5 dakikalık mum grafik koyabilecek olan varmı arkadaşlar...
teşekkurler...
para girişi birden para çışına döndü..gerçi pek bir önemi yok ama
[quote=7410;140564]5 dakikalık mum grafik koyabilecek olan varmı arkadaşlar...
teşekkurler...[/quote]
[IMG]http://i25.tinypic.com/2dwgj7k.gif[/IMG]
[quote=booth;140565]para girişi birden para çışına döndü..gerçi pek bir önemi yok ama[/quote]
dün ilk 5 kurum 50 milyon üzerinde + kapadı..
benim 15 lik sistem sonunda sat verebildi...
sabah ilk 5 de +10 olan para girişi şimdi - 11 e döndü
günaydın .. 59625 longcover kısa oldum sabah .. yükseliş bitti bence .. şelale vaktide geldi .. 59975 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o:o
bugün kocaoğlanda sat verir tahminim ..
[quote=selçuklu;140570]günaydın .. 59625 longcover kısa oldum sabah .. yükseliş bitti bence .. şelale vaktide geldi .. 59975 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o:o
bugün kocaoğlanda sat verir tahminim ..[/quote]
alemsin selçuklu :D
[quote=selçuklu;140570]günaydın .. 59625 longcover kısa oldum sabah .. yükseliş bitti bence .. şelale vaktide geldi .. 59975 hayırlı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. :o:o:o:o:o
bugün kocaoğlanda sat verir tahminim ..[/quote]
nerde kaldı zirve aşkı projeksiyona ihanet etme .lelele.lelele.lelelebunu mavi oglan affetmeyecektir haberin olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
15 lik sat verdi ama teyitlenmedi
Teyitli sat veren varmı 15 lik olarak
vob endex 1 kontrat ederi 600 ytl veya 400 usd yaklaşık, 1 konrtat ile dün 55,500 den alan bugün 59,500 de verseydi 400 ytl yapar idi,
şimdi aynı para yani 600 ytl veya 400 usd ile forex de 2 lot gbpusd ( yaklaşık 330 usd) alabilirsiniz, 1.6400 den alıp 1,6550 den satsa idiniz 300 usd veya 450 ytl kar yapar. gbpusd yi beğenmediniz yada kaçırdınız, onlarca parite var forexte. yok trend kaçtı, efg çizdi, akbank tavana kitlendi, para girdi para çıktı, aps şuydu buydu vs. vs. vs.
kullanılan sermaye aynı ise o zaman vob ile uğraşmanın mantığı nedir?
[QUOTE=YAVUZHAN;140571]alemsin selçuklu :D[/QUOTE]
abi arkaya yaslandım ben artık .. artık vade sonları hep uzlaşmaya kısayım ..
şelale şelale şelale .. :o:o:o:o:o:o ..
ahanda fdow .. kafamda projeksyon belirdi birden .. yeni tepe görmeyecek artık fdow .. göreceğini gördü .. vadelide göreceğini gördü .. ebesinin bilmem neresine geldi tüm endeksler .. gayrı şelale zamanı .. :o:o.o:o:
[URL=http://img268.imageshack.us/i/adszzcxxll.jpg/][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/443/adszzcxxll.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=abdullah yıldız;140572]nerde kaldı zirve aşkı projeksiyona ihanet etme .lelele.lelele.lelelebunu mavi oglan affetmeyecektir haberin olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
abi o projeksyon görevini başarıyla yerine getirdi .. :o:o:o:o
full short
[quote=adalı54;140573]15 lik sat verdi ama teyitlenmedi
Teyitli sat veren varmı 15 lik olarak[/quote]
59 bin üstünde henüz yeniyiz o yüzden bu seviyelerde sistemlerin sat vermesi zordur..( 5 dk lıklar hariç )
[QUOTE=YAVUZHAN;140578]59 bin üstünde henüz yeniyiz o yüzden bu seviyelerde sistemlerin sat vermesi zordur..( 5 dk lıklar hariç )[/QUOTE]
kocaoğlan 15 sat verecek bence .. tepeyi bulur o sistem .. :o:o:o:o
margin call saatinden sonra göçer bura...para çıkışı 15mil oldu
flat yaptım