systems short signalde kapandı ben flat yattım.. imkb100 24xxx...25xxx yeresine potans var halen..
vob yatay 34650 yeresine kadar potans var amma eyer 34650 yeresi kırar ozaman 29xxx yeresine potans olur..
ben flat gece
Printable View
systems short signalde kapandı ben flat yattım.. imkb100 24xxx...25xxx yeresine potans var halen..
vob yatay 34650 yeresine kadar potans var amma eyer 34650 yeresi kırar ozaman 29xxx yeresine potans olur..
ben flat gece
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img261.imageshack.us/img261/8086/vadeli10ng8.png[/IMG][/URL][/IMG]
34 650 33450 destekler fiboya göre
[QUOTE=HeLLiM;61057]Bu konuya biyerden misafir kullanıcı akını var nereden geliyorlar çözemedim.[/QUOTE]
Sayın HELLİM
bu sayfalar borsacı arkadaşların arayıpta zor buldukları yerlerden birisi..
Onun için ziyaretçiler vede denetçiler çok sık ugrar.....
( ne yapıyorlar ne ediyorlar diye .......)
[QUOTE=jelibon;60937]geçen hafta gördüğümüz 9653 ün yeni kısa vadeli zirve olup bir öncekini geçememesi nedeniyle dowda kısa vadeli zirve olarak kabul ediyorum.
9200 üstünde rahatlıkla short pozisyon açılabilir. 9200-9500 arasından. Ayın 21 ine kadar olacak olan düşüş beklentimdir. Piyasalarda topalanma dip bulunup bu ay sonlarında ve yeni ayda olacakır. kıişisel görüştür.
sevgiler.[/QUOTE]
sabahleyin 9200 üstünden rahatlıkla short açılacabileceğinden bahsetmiştim, bu pozisyon rahatlıkla 1 hafta tutulabilir. daxta 4000 hedeftir.
sevgiler.
vay, 922 yi 8900 e eşitlediler, baş etmek zor bunlarla.
ne olursa olsun hep 8500 üstünde kapanış yapmaya çalışan bir dow var elimizde, aslında kilit nokta burası, altında hep dikkatli olunmalı, altı kapanışlarda yeni dip ve çok sert bir dip (6800-7100) yapma olasılığı akıllardan çıkarılmamalıdır derken 8500 altında gecelere flat girilmeli, risk sevenler ve yeni dip olmayacağını düşünenler 8200 civarında long açabilir.
bant halen devam ediyor, vixin yüksekliğinden bir üste br alta çarpıp duruyoruz. krlıım iki taraftan birine elbet olacaktır ama göründüğü üzere sabır gerektirmektedir.
aşağı kırılım geçen haftaki 2 günlük tarihin en yüksek düşüşten dolayı ihtimalini arttımıştır.
hedef yukarıdaki 6800-7100 bölgesi olsa bile 6800-7882 arasından yönünü yine yukarı çevirebilir. böyle bir çeviri düşüşün ilk dalgasını bitirip ayı rallisi getirecektir, bu ralliden sonra ise düşüşün ikinci dalgası gelecek olup ayı piysası bitecektir. süre, süreç bilinmemektedir.
ikinci ihtimalde 7882 ilk dalga düşüşün zaten dibidir ve ayı rallisi içindeyiz. dalgalanma, yükseliş, sonrasında ise 2 inci dalga düşüş gelecektir. süre süreç yine bilinmemektedir.
bana ilk ithimal daha ağır basıyor.
sevgiler.
ya haberleri izliodum başbakan haberleri izlemeyin zamları duymassınız dior bu nasıl bi mantıktır ya ben çözemedim gecen sene en soğuk kışda 280 ytl doğalgaz ödedim ben ev merkezi sistem eskişehirde. o faturaya göre bu sene aynı miktar gaz kullansam 450 ytl ödeyeceğim. ee zam var ortada. ama başbakan haberleri izlemeyin dior:) yalan yanlış haber dior:) ben anlamadım bu işden bişi. ekim ayında bile 100 ytl fatura geldi. petekler ılık bile değildi. kışın peteklere el değmediği zaman oluor malum soğuk da ee o zaman deli fatura gelcek. hamdolsun refahı yüksek ülkeyiz:)
bu arada hakkını yemiyelim doğalgaz zamlandı ama lpg ucuzladı %15 tüp de %10 düştü :)
[quote=jelibon;61073]ne olursa olsun hep 8500 üstünde kapanış yapmaya çalışan bir dow var elimizde, aslında kilit nokta burası, altında hep dikkatli olunmalı, altı kapanışlarda yeni dip ve çok sert bir dip (6800-7100) yapma olasılığı akıllardan çıkarılmamalıdır derken 8500 altında gecelere flat girilmeli, risk sevenler ve yeni dip olmayacağını düşünenler 8200 civarında long açabilir.
bant halen devam ediyor, vixin yüksekliğinden bir üste br alta çarpıp duruyoruz. krlıım iki taraftan birine elbet olacaktır ama göründüğü üzere sabır gerektirmektedir.
aşağı kırılım geçen haftaki 2 günlük tarihin en yüksek düşüşten dolayı ihtimalini arttımıştır.
hedef yukarıdaki 6800-7100 bölgesi olsa bile 6800-7882 arasından yönünü yine yukarı çevirebilir. böyle bir çeviri düşüşün ilk dalgasını bitirip ayı rallisi getirecektir, bu ralliden sonra ise düşüşün ikinci dalgası gelecek olup ayı piysası bitecektir. süre, süreç bilinmemektedir.
ikinci ihtimalde 7882 ilk dalga düşüşün zaten dibidir ve ayı rallisi içindeyiz. dalgalanma, yükseliş, sonrasında ise 2 inci dalga düşüş gelecektir. süre süreç yine bilinmemektedir.
bana ilk ithimal daha ağır basıyor.
sevgiler.[/quote]
Dow 7400 altına gider ve 2 gün altında kapatırsa 5830 gündeme gelir , Eldeki verilerle çok zor , olabilirmi ? Fiyatlara yansımayan , en az finansal kriz kadar , yeni bir bilinmeyenin ortaya çıkması lazım , yani krizin reel sektörü bütünüyle vurması gerekir.
[QUOTE=saganak;61076]Dow 7400 altına gider ve 2 gün altında kapatırsa 5830 gündeme gelir , Eldeki verilerle çok zor , olabilirmi ? Fiyatlara yansımayan , en az finansal kriz kadar , yeni bir bilinmeyenin ortaya çıkması lazım , yani krizin reel sektörü bütünüyle vurması gerekir.[/QUOTE]
işte konu bu zaten, bu kriz finansal kriz midir yoksa amerika bunu finansal kriz adı altında boyutlarını küçük göstermeyemi çalışmaktadır? cevap ikincisiyse yeni bilinmeyenler ortaya çıkacaktır zamanla.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;61074] ev merkezi sistem [COLOR="Blue"][SIZE="6"]eskişehirde. :[/SIZE][/COLOR])[/QUOTE]
hemşerimi oluyoz yoksam !!!!!bende neo kıyılarında oturuyorum....
[QUOTE=Vob Trader;61074]ya haberleri izliodum başbakan haberleri izlemeyin zamları duymassınız dior bu nasıl bi mantıktır ya ben çözemedim gecen sene en soğuk kışda 280 ytl doğalgaz ödedim ben ev merkezi sistem eskişehirde. o faturaya göre bu sene aynı miktar gaz kullansam 450 ytl ödeyeceğim. ee zam var ortada. ama başbakan haberleri izlemeyin dior:) yalan yanlış haber dior:) ben anlamadım bu işden bişi. ekim ayında bile 100 ytl fatura geldi. petekler ılık bile değildi. kışın peteklere el değmediği zaman oluor malum soğuk da ee o zaman deli fatura gelcek. hamdolsun refahı yüksek ülkeyiz:)[/QUOTE]
Aralıkta tekrar doğalgaza zam martta indirim varmış daha çoook zamlar göreceğiz herşeyde....üüü