-
[quote=finalwave;414749]passat buyuk ıhtımal kaptırdık malı hemde ole bole degıl....fıyat bolıngerın ustune cıktı o ıs bıttı gıbı...[/quote]
valla 8 ay boşuna gitti o zaman
1.76 dan bozdum oldu 1.92
gerisini sen düşün
2 maaşa yakın gitti kaar
kısmet değilmiş derim geçerim napayım
d dinlen harfide hayatımdan silerim bundan sonra etiketlemelerde de
abcef fi kullanırım
amma daha ihtimal var.bakalım nolacak
passat
-
[QUOTE=jelibon;414750]Ayılar komada.
Jel.[/QUOTE]
hocam ayı mı galdı telef oldu hepsı....
-
Ötanazi yasak bunlara
Jel.
-
Be a.g ç.
Dün ecb nin sınırsız tahvil alacağının spekülasyonunu yaptınız
ulen sınırsızın üstümü varki hala üstüne senaryo üretiyorsunuz
neyse herkese bol kazançlar
ben uzar artık
ne varsa eşşe..k lerimde var
passat
-
-
D ye inanmadilarki E ye inansınlar
Alayı komada.
Bazı arkadaslar tradei bırakmış sonraki dalgalarda tradeden bahsetmeye takmış kafayı.
Söyle bir silkelenin bu is böyle olmaz.
Jel.
-
Biz vixden dolunaydan birseyler verdik alabilene tersine dolunay süreci dibi ardına cort çekenler oldu, bız 2500 sayfa size yöntem öğrettik siz avcılığa soyunuyorsunuz olmuyor böyle.
Jel.
-
S n jelibon bugünkü altın ve gümüşteki destek ve dirençleri verirmisiniz....siz pozisyonunuzu nasıl yönlandireceksiniz ...teşekkürler ve saygılar.....
-
[QUOTE=Vob Trader;414578]bugün hayatımdaki en rezil günü yaşadım... saat 16.00 a kadar film izledim. tam 16.00 gircem piyasaya... 1659 şortladım 1650 kapattım. sonra elektrik kesildi vını takıp bağlanana kadar 1.5 dakika geçti sadece 1670 yaktı altın geceye full + full long girme niyetim vardı onsda. neyse dedim gevşedi 1665 e buna da şükür alırız dedim o an borsa kapandı spot 3o 82645 i görünce vobda direk ekim vade endeksi çizdim 82675 i. Nasılsa yeni vadede 200-300 kapanışda yukarı çizer bende malı veririm altın ons long girerim diye düşünürken çıktı bi vatandaş ekim vade endeksi -300 makasla bastı sap gibi kalakaldım elimde endeks longlarla. altın ise 1692 olmuş pazartesi belki 1715 olucak velasıl kelam kaçırdığım para tam 1o bin amerikan doları. bir hesabım vardı orda tam 1591 maliyetli 100 ons altın vardı vobtan ne olursa olsun asla bozmayacaktım onu. bayram tatili girince araya 1615 bozmuştum. velasıl kelam hayatımda yaşamak istemediğim ender günlerden biriydi bugün... :( nefret etmeye başladım tatillerden. Birde diyorlar kurban bayramı 10 gün tatil olsun...[/QUOTE]
gecen cuma yazmıştım fazla söze gerek yok...
-
[QUOTE=turkishmojo;414758]S n jelibon bugünkü altın ve gümüşteki destek ve dirençleri verirmisiniz....siz pozisyonunuzu nasıl yönlandireceksiniz ...teşekkürler ve saygılar.....[/QUOTE]
Vereyim.
Aşağıda yatay olurken defalarca çektiğim alların yönünde beklemekle değerlendireceğim elbette taa ki yeni aya kadar.
Jel.
-
psikolojim bozuldu...hocam napalım..1725 uzerı longlayalım mı?
-
[QUOTE=selçuklu;414587]jeliboss ... abi altın graf güncel .. d tepesi yereleri nereler uygun olur .. :::
[IMG]http://g1209.hizliresim.com/11/1/cj9jf.png[/IMG][/QUOTE]
ahada son durum ..
[IMG]http://a1209.hizliresim.com/11/6/cq8fd.png[/IMG]